GeorgeVasil Μάϊος 10, 2010 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Γιωργο τι συγκρινεις?? Εχεις και γ@μο τα Block..και ποιος ο λογος να παρεις i7 για να εχεις HT off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 10, 2010 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Με HT on...?Γιατί δεν το έχεις πάντα on?Επίσης τελικά με πιο πρόγραμμα δοκιμάζουμε το CPU?Δες και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 10, 2010 #123 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Γιατί θέλει πολύ παραπάνω ρεύμα και α' αυτά που κάνω εγώ δεν μου χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 10, 2010 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Με HT on...?Γιατί δεν το έχεις πάντα on?Επίσης τελικά με πιο πρόγραμμα δοκιμάζουμε το CPU?Δες και εδώ.Δεν υπαρχει λογος να "καις" τον CPU με Linpack. Ασε που δεν μπορεις να τον ψύξεις OCed για να το τρεξει αυτο.Αν παιζει αυτα που κανεις (χωρις να εχει σημαδια ασταθειας) ειναι οκ.Γιατί θέλει πολύ παραπάνω ρεύμα και α' αυτά που κάνω εγώ δεν μου χρειάζεται.Αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο..Θα μπορουσες να τον εχεις πχ στα 4 με ΗΤ on..αντι στα 4200 με off και κ.ο.κ.Οπως επισης αφου δεν σου χρειαζεται μπορουσες να μην ειχες σκασει την 300αρα τοτε..:musik002:Ειναι σαν να περνεις ενα Evo..και να του ξηλώνεις το Turbo..επειδη καιει παραπανω βενζινη..αλλα δεν βαριεσε για την πολη καλο ειναι...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 10, 2010 #125 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 GV δεν μας τα λες καλά. :musik009:1. Τούτοι εδώ κλοκάρουν καλύτερα 2. Triple channel 3. Καλύτερο "μη ενσωματωμένο Southbridge"4. Kαλύτερη αναβαθμισημότητα (λέμε τώρα)5. Και όταν σου λέω ότι σε αυτά που χρησιμοποιώ δεν είδα καμιά διαφορά το εννοώ. :huepfend011:Επιπλέον το κομμάτι που έχω είναι ψιλομπανάνα μόνο για κάθε μέρα είναι καλός. Για bench και τέτοια δεν κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 10, 2010 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Δεν υπαρχει λογος να "καις" τον CPU με Linpack. Ασε που δεν μπορεις να τον ψύξεις OCed για να το τρεξει αυτο.Αν παιζει αυτα που κανεις (χωρις να εχει σημαδια ασταθειας) ειναι οκ.Sorry, αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι το Linpack, κλπ...Φυσικά και παίζει αυτά που κάνω και περνάει και τα Tests, αλλά θεωρείς δηλαδή φυσιολογικό να κοντεύω να φτάσω 100C!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Μάϊος 31, 2010 #127 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 εχει βάλει κανείς μπλοκ eleven σε socket sAM3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 31, 2010 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 εχει βάλει κανείς μπλοκ eleven σε socket sAM3 ?Σε ΑΜ3 , μπαίνει κανονικά ( με την προυπόθεση οτι έχεις κάποιο απο τα σχετικά τελευταία μπλόκ) που εχει την διαμόρφωση για τις τρύπες του sΑΜ3Σε 1156 και 1366 οχι .Θα χρειαστεί νέο πλέξυ η να τροποποιήσεις το υπάρχον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 31, 2010 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2010 Θέλω να πω, ότι ακόμα και στον i7 έχω το παλιό block που είχα από εποχή Αthlon XP.Έχω αλλάξει καπάκι μερικές φορές, αλλά ακόμα καλά κρατεί.Μπράβο Μιχάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 3, 2010 #130 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 στο μπλοκ και το τανκ του 11 μπορούν να μπουν αυτα http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6533_13-10mm--10x1-5mm--screw-on-fitting-outer-thread-G1-8-----black-nickel.htmlμαζι με αυτους τους σωληνες http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8804_Koolance-tubing-13-10mm--3-8-ID--UV-active-clear.html ???(μάλλον θα παραγγείλω απο κει ψυγειο και λέω να πάρω σωλήνες και ρακορ ολα ΜΑΖΙ μια και είναι πιο φθηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιούνιος 3, 2010 #131 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2010 Σε αυτή μπαίνει αυτό της υπογραφής μου?Ρωτάω επειδή κάποιος μου είπε ότι δέχεται και 775 ψήκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 4, 2010 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 στο μπλοκ και το τανκ του 11 μπορούν να μπουν αυτα http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6533_13-10mm--10x1-5mm--screw-on-fitting-outer-thread-G1-8-----black-nickel.htmlμαζι με αυτους τους σωληνες http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p8804_Koolance-tubing-13-10mm--3-8-ID--UV-active-clear.html ??? (μάλλον θα παραγγείλω απο κει ψυγειο και λέω να πάρω σωλήνες και ρακορ ολα ΜΑΖΙ μια και είναι πιο φθηνα) Κανένα απο τα 2 δεν κάνει για σένα. Τα ρακόρ έχουν σπείρωμα G1/8 και τα λάστιχα έχουν εσωτερική 10 και εξωτερική 13 . Εσυ ψάχνεις για ρακόρ που να έχουν σπείρωμα G 1/4 και λάστιχα με εσωτερική απο 12mm και πάνω. Σε αυτή μπαίνει αυτό της υπογραφής μου?Ρωτάω επειδή κάποιος μου είπε ότι δέχεται και 775 ψήκτρα. [ATTACH]8363[/ATTACH] Στα σημεία που είναι τα βελάκια είναι οι τρύπες για socket 775 ,οπότε μπορείς να βάλεις το μπλόκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιούνιος 4, 2010 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Καλά του τα έλεγα του Πλαισιά τεχνικού και επέμενε ότι δεν μπαίνει.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 4, 2010 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Καλά του τα έλεγα του Πλαισιά τεχνικού και επέμενε ότι δεν μπαίνει.Ευχαριστώ!Να του πείς να διαβάζει outofspecs για να ενημερώνεται.......Hint :κλικ στο outofspecs και θα το δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιούνιος 4, 2010 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Hahaha, έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 4, 2010 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 @elevenΔηλαδή δεν μπορώ να βάλω απο τουσ "χοντρους" σωλήνες (3/8)???μπορώ με κάποιο τρόπο να το αλλαξω το ρακορ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 4, 2010 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 @elevenΔηλαδή δεν μπορώ να βάλω απο τουσ "χοντρους" σωλήνες (3/8)???μπορώ με κάποιο τρόπο να το αλλαξω το ρακορ?Δεν κατάλαβα τι έννοεις?Σου εξηγησα και πριν οτι με τα ρακορ που ειχε το μπλοκ μπορείς να βάλειςσωλήνες που εχουν εσωτερική διάμετρο 12mm η 1/2 ιντζας και εξωτερική απο 14mm μεχρι ~18 mm Τα ρακόρ μπορούν να αλλαχτούν μονο αν είναι βιδωμένα σε πλέξυ καπάκι.Σε αυτήν την περίπτωση τα αλλαζεις με όποια θέλεις αρκεί να έχουν σπείρωμα G1/4. Φυσικά μπορείς μετά να βάλεις τα λάστιχα που ταιριάζουν στα ρακόρ που έβαλεςΑν το καπάκι του μπλόκ είναι χάλκινο τότε τα ρακόρ δεν μπορούν να αλλαχτούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 4, 2010 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 το μπλοκ ειναι με πλέξυ καπάκι και της vga το ίδιο... δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενα που είναι η εσωτερική και πού η εξωτερική διάμετρος...από αυτές εδώ τις κατηγορίες ποια να επιλέξω δηλαδή? http://www.aquatuning.de/index.php/language/en/cPath/31και μετά θελω αντί για tire up να "βιδώνει" πάνω στο ρακόρ ο σωλήνας.... δεν τα πολύξέρω οπότε αν μπορείτε βοηθήστε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 4, 2010 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Κάνε κλίκ εδωΚατω απο το το fittings εχει5/3 6/4 8/6 10/8κτλ Ολα αυτά περιγράφουν το λάστιχο που μπαίνει στο κάθε ρακόρ.Πχ το 11/8 σημαινει οτι μπαίνει λαστιχο με εξωτερική 11mm και εσωτερική 8 mm.Πατώντας στο 11/8 σου βγάζει μια λίστα με ρακόρ που όλα έχουν σπείρωμα G1/4 και παίρνουν λάστιχο με 11 εξωτερική και 8 εσωτερικήΣυνεχίζοντας το παράδειγμά μας παμε να βρούμε το λάστιχο μας Πατάμε εδώ και πάμε εκεί που λεει 11mm .Οπως βλέπουμε οτι λεει 11/8 δηλαδή το λάστιχο που παίρνουν τα ρακόρ μας.Με τον ίδιο τρόπο βρίσκεις το ανάλογο λάστιχο για το ρακόρ που θα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσειςΕλπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 5, 2010 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2010 Ευχαριστώ πολύ μάλλον το καταλαβα...Αρα παιρναμε στην επόμενη ερώτηση....1)Για να βάλω τα ρακόρ που θέλω εγώ πρέπει να αφαιρέσω τα άλλα ή απλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια και απλά να βιδώσω (?) τα άλλα πάνω σε αυτά χρησιμοποιώντας μετατροπέα απο μία διάμετρο σε άλλη ???2)το μπλοκ έχει πλέξυ καπάκι επομένωας αρκεί να βρώ ρακορ με σπείρωμα G1/4 και ας παίρνουν ότι λάστιχο θέλω....?ΥΓ: Σου εξηγησα και πριν οτι με τα ρακορ που ειχε το μπλοκ μπορείς να βάλειςσωλήνες που εχουν εσωτερική διάμετρο 12mm η 1/2 ιντζας και εξωτερική απο 14mm μεχρι ~18 mm άρα μπορώ να βάλω αυτά τα λάστιχα http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6764_Masterkleer-tubing-PVC-15-9-12-7mm--1-2-ID--UV-active-white.htmlή πρέπει να είναι ακριβώς 12mm η εσωτερική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.