Jump to content

Full Eleven

harrybani

Recommended Posts

λίγο αργά ρώτησες :) αλλά όχι δεν θα έχεις απλά θα το αφήσεις λίγο και μετά θα βάλεις πολλές φορές απιονισμένο νεράκι να φύγει η ξιδίλα

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply
Φίλτατοι, να ρωτήσω.....

Εάν στο κύκλωμα, που το έχω ξυλώσει για καθάρισμα, βάλω νερό με ξίδι για να το καθαρίσω από τα άλατα, θα έχω πρόβλημα στο μπλοκ ή στο ψυγείο που φυσικά είναι χάλκινα;

Και Viakal μπορείς να βάλεις (ίσως και κάποιο άλλο υγρό για τα άλλατα αλλά μονο αυτό έχω δοκιμάσει) χωρίς πρόβλημα Μετά θέλει καλό ξέπλυμα

• 1 year later...

Δεν ειναι συμβατο με i7 .Αν θέλεις ομως να το κρατήσεις μπορω να σου φτιάξω ενα αλλο πλέξυ

Πες μου ποιο μπλόκ εχεις και θα δω τι μπορεί να γίνει. Θα πρότεινα όμως να δεις και κάτι πιο καινούργιο ειδικά αν σκέφτεσαι για o/c

Έχω το παρακάτω.

eleven.jpg

Να δω κάποιο πιο καινούριο, αλλά αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που να δώσω 80+Eυρώ. Αν το καινούριο έχει διαφορά 2-3 βαθμούς, δεν με απασχολεί, αν έχει 8-10 βαθμούς, φυσικά να το αλλάξω.

Είμαι παράξενος, θα με πειράζει.

Έχω τα κολλήματα μου.

Δεν νομίζω πάντως ότι αξίζει να πάω σε καινούριο block.

Έχω από ψυγείο το Airplex 360 από αντλία τη Swiftech MCP655 και από Reservoir δεν θυμάμαι ένα αρκετά μεγάλο.

Έτσι και αλλιώς οι i7 είναι πιο δροσεροί από τον Q6600...

Αν το κάνεις όμορφα και προσεκτικά δεν θα φαίνεται πολύ .Βαλε και πιο μεγάλες ροδέλες για να κρύβουν την "επέμβαση" και θα είσαι οκ.

Όταν έρθει η ώρα για i7, θα το δοκιμάσω έτσι και αν δεν μου αρέσει, το κουβεντιάζουμε πάλι.

Με τι μπορεί να ανοίξουν οι τρύπες?

χαχαχαχ

Ειδικα με HT Οn..παγωμενοι.

lol

Πιο ζεστός από Q6600?????

Όταν έρθει η ώρα για i7, θα το δοκιμάσω έτσι και αν δεν μου αρέσει, το κουβεντιάζουμε πάλι.

Με τι μπορεί να ανοίξουν οι τρύπες?

Οι τρύπες είναι Μ3 ή M4 (Μαλλον Μ4). Πάρε τρυπάνι μεγαλύτερης διατομής για να κερδίσεις αυτά τα 2-3 χιλιοστά που λείπουν.Τρυπανι για σιδερο/ξυλο.

Πιο ζεστός από Q6600?????

Μολις δοκιμασεις ..θα μου πεις :p

Οι τρύπες είναι Μ3 ή M4 (Μαλλον Μ4). Πάρε τρυπάνι μεγαλύτερης διατομής για να κερδίσεις αυτά τα 2-3 χιλιοστά που λείπουν.Τρυπανι για σιδερο/ξυλο.

OK...

Μολις δοκιμασεις ..θα μου πεις

Κατάλαβα... Μπράβο ο i7...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.