Jump to content

Full Eleven

harrybani

Recommended Posts

το block είναι πολύ καλό και βόλεψε γιατί το παλιό πάταγε πάνω στους πυκνωτές της abit με το ρεύμα κράταγε σταθερές θερμοκρασίες αλλά ήταν και ο cpu φούρνος σε σχέση με το D-tec WWW που έχω μου φάνηκε πολύ καλύτερο και η αντλία ακουγόταν πιο ήρεμη

Πολύ ωραία....

Αν δεν σου κάνει κόπο όποτε μπορέσεις πες μου μερικές λεπτομέρειες απο πρίν και μετά (συνθήκες,ρεύματα ,διάταξη ,εξαρτήματα κτλ) σε σχέση με το D-tec

:)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...

Βασικά αυτό που με παραξενέβει είναι ότι τo block που έβαλες στην κάρτα και αυτό στην φωτό είναι διαφορετικής σχεδίασης...

Εχει βγάλει νέο ο 11 και δεν το πήρα είδηση?

όντος το δεύτερο block είναι στρογγυλό πιο είναι καλύτερο άντε γιατί ετοιμάζομαι και εγώ για αγορές...

η κάρτα είναι η modαρισμένη Ντίνο ? αν ναι με πόσο ρεύμα την είχες ?

οκ κατάλαβα πιο block είναι :) για την κάρτα ρώτησα από περιέργεια για να δω αν έδωσες πάνω από 1.35 που είχε δώσει ο Χάρης στην δική του και τίναξε πέταλα :(

Ο eleven παει παντού :D

dscn0719jd3.th.jpg

dscn0716yx8.th.jpg

Όχι και τόσο καλό πάτημα αλλά αρκετά καλό για τον σκοπό που το ήθελα :)

dsc01673zz1.th.jpg

Φυσικά δεν είναι μόνιμο και το δοκίμασα μόνο και μόνο για να δω τι με έκοψε.

Πριν:

Suicide shot:

dsc01669yz5.th.jpg

validation:

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=354823

και μετά

Suicide shot:

dsc01671bm9.th.jpg

validation:

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=356246

Και στις 2 περιπτώσεις είναι με 1.63 vmch μόνο που στην δεύτερη ήταν στους 10C το north :D

Πιστεύω ότι με πάγο ή άζωτο θα είναι και σταθερό εκεί. :)

Α ξέχασα να πω, η μητρική είναι η P5K η απλή (Vanilla)

@ Dinos111

Εντυπωσιακή διαφορά στα ρολόγια της κάρτας .Με τι ρεύμα είσαι εκεί Ντίνο και τι μαχ θερμοκρασία είχες ?

Πάντως καλή πατεντούλα ,άψογος για μια ακόμα φορά .Σκέφτηκες να βάλεις και κανά παγάκι μέσα στο τάνκ? Καλή συνέχεια πάντως

@Antonis

Τα λέμε από κοντά

@ mech5107

Το μπλόκ που έχει ο Ντίνος είναι διαφορετική έκδοση ,απλά δεν έχει κυκλοφορήσει .Εφτιαξα μερικά κομάτια πιο πολύ για πειραματισμό και δοκιμές

@ stelios

Πολύ ωραίος ,Πολύ γουστάρω όταν ψάχνεστε έτσι και βρίσκετε μόνοι σας λύσεις .Πολύ καλή κίνηση Και η μητρική βλέπω μέσα στην μόντα .

Μπράβο σε όλους σας

@ Vatos & Eleven Vcore 1.44 Idle, Load μεχρι 1.52~.

Θερμοκρασιες, 36 Idle. Σε AquaMark max 42.

Δεν δοκιμασα 03-05 κτλ.(Ακομα). Το προβλημα ειναι οτι εχω βυθισει την αντλια σε ενα δοχειο με νερο, (παιζει το ρολο του τανκ), με αποτελεσμα να ζεσταινεται το νερο απο την αντλια.

Απο βδομαδα μολις βρω χρονο, θα παρω κανενα τανκ της προκοπης να τα στησω κανονικα.

• 4 months later...

Φίλτατοι, να ρωτήσω.....

Εάν στο κύκλωμα, που το έχω ξυλώσει για καθάρισμα, βάλω νερό με ξίδι για να το καθαρίσω από τα άλατα, θα έχω πρόβλημα στο μπλοκ ή στο ψυγείο που φυσικά είναι χάλκινα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.