jim_600v Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 Γεια σας παιδια .Λοιπον το προβλημα που εχω με το πισι ειναι οτι την μερα με τισ πολλες βροχες στον Βολο (γνωριζεται σχετικα με το θεμα απο τις ειδησεις) ειχα το πισι μου ανιχτο και κατεβαζε. ομως εκεινη τη μερα εκανε μικρες διακοπες ρευματος στις με ομως επειδη δεν κρατουσαν ουτε δευτερολεπτο το πισι μου δεν εκλεινε , τελοσπαντων , το βραδυ πηγανβα καψω ενα DVD και το νερο μου εβγαλε το εξης σφαλμα SCSI controller aborted και μετα μου κολλαγε το συστημα . Αραγε να καιηκε ο controller η υπαρχει αλλου προβλγμα???? Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα :)
Mainframe Οκτώβριος 13, 2006 #2 Οκτώβριος 13, 2006 Είναι πολύ πιθανό να σου έφαγε τον controller....Ακριβός έτσι την είχα πάθει πριν κανένα χρόνο με μια κάρτα ήχου! Σχετικά με τον SCSI πριν δύο χρόνια, στο παλιό pc, μου είχε βγάλει ακριβός το ίδιο. To διόρθωσα με το που του άλλαξα θύρα. Το δοκίμασες αυτό?
jim_600v Οκτώβριος 13, 2006 Author #3 Οκτώβριος 13, 2006 Βασικα οταν λεω controller εννοω αυτον που ειναι πανω στην mobo γι'αυτον μου βγαζει το μηνυμα το Nero
Mainframe Οκτώβριος 13, 2006 #4 Οκτώβριος 13, 2006 Τότε σιγουρα στον έφαγε. Το έπαθε φίλος ακριβός όπως εσυ. Με κακοκαιρία και πτώση τάσης. Το περίεργο όμως είναι πως στο κάνει μόνο στο Nero
jim_600v Οκτώβριος 13, 2006 Author #5 Οκτώβριος 13, 2006 Οταν τον κανω restart ειναι οκ οταν ομως ανοιγω το εικονιδιο "Ο υπολογιστης μου" τοτε τα φτεινει να σημειωσω οτι οταν εκανα disable τον plextora λειτουργησε κανονικα παιζει να καεικαι μονο το αντιγραφικο???????
Mainframe Οκτώβριος 13, 2006 #6 Οκτώβριος 13, 2006 Το plextor εχει ένα εργαλέιο επίβλεψεις λειτουργίας (plextor tools)! Για βαλτο να δεiς τι σου λεέι για το αντιγραφικό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.