feanorian82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2006 Ελεος κανένα. Έχω έναν εξωτερικό δίσκο μόνιμα συνδεδεμένο. Χτες άρχισε να πηγαίνει αργά. Τον έβγαλα και τον ξανα έβαλα για να πάρω το μνμ ότι είναι συνδεδεμένος σε Non hispeed port. USB.Δοκίμασα άλλες θύρες παντού τα ίδια. Δοκίμασα να ξαναβάλω drivers, tpt. Κοίταξα bios μήπως ήταν disabled, tzifos. Καμία πρόταση; Παιδιά πλζ.:bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Δοκίμασέ τον σε άλλο pc. Αν δεν έχουν σκιστεί οι οδηγοί, τότε μπορεί να τα είδε όλα η θηκούλα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Αυτά τα προβλήματα τα είχα και γω με παλιά xp (χωρίς service pack) Τώρα με service pack 2 μειώθηκε αυτό το πρόβλημα μονό κάπου κάπου μου το βγάζει αυτό και διορθώνετε άμα βγάλω την τροφοδοσία του σκληρού (όχι το USB cable) και την ξαναβάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Βαλε και καμια αλλη συσκευη usb 2 να δεις τι γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Βαλε μια αλλη συσκευη ή προσπαθησε να αλλαξεις καλωδιο στη θηκη του σκληρου.Αν δε γινεται τιποτα ή θα τον κανεις rma ή θα τον κανεις εσωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Οκτώβριος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από lord Αυτά τα προβλήματα τα είχα και γω με παλιά xp (χωρίς service pack) Τώρα με service pack 2 μειώθηκε αυτό το πρόβλημα μονό κάπου κάπου μου το βγάζει αυτό και διορθώνετε άμα βγάλω την τροφοδοσία του σκληρού (όχι το USB cable) και την ξαναβάλω Back to basics. Τελικά μερικές φορές τα απλά πράγματα λύνουν τα μεγάλα προβλήματα. Ευχαριστώ όλους. Λύθηκε με τη μεθοδο που πλέον θα αποκαλώ "μεθοδο Lord". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Συμφωνώ μαζί σου φιλέ μου (Τελικά μερικές φορές τα απλά πράγματα λύνουν τα μεγάλα προβλήματα) Και μια συμβουλή τους φορητούς δεν κάνει να τους έχουμε μόνιμα συνδεδεμένους και όπως είπα και σε ένα άλλο thread τέλος καλό όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.