Trackman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Θέλω τη γνώμη σας για την συγκεκριμένη οθόνη!:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Οκτώβριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Την πήρε πρίν απο μια βδομάδα ένας φίλος μου!!!ΜΠΟΜΠΑ!!!!!! Πολύ καλά χρώματα, γρήγορη, μην το σκέφτεσαι, χτύπα την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Οκτώβριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 ενα review http://www.behardware.com/articles/602-9/19-lcd-survey-2-3-4-6-8-ms-and-above.htmlη ο8ονη ειναι οτι καλλιτερο απο πλευρας ghosting για fps,σκεφτομαι και εγω να την αγορασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k [Σήμερα, στις 08:49] Την πήρε πρίν απο μια βδομάδα ένας φίλος μου!!!ΜΠΟΜΠΑ!!!!!! Πολύ καλά χρώματα, γρήγορη, μην το σκέφτεσαι, χτύπα την! Το αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Με προβληματίζει η εγγυήση για τα pixel Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Αυτο με τα pixel εχει καταντησει ψυχολογικος πολεμος Αμα σου τυχει σου'τυχε! Παντως δεν ειναι τοσο τρομερο να εχεις μερικα καμμενα πιξελς γιατι πολυ απλα θελει μεγαλη προσπαθεια για να τα παρατηρησεις.Το προβλημα ειναι τα κολλημενα που εχουν εντονο χρωμα (πρασινο,μπλε,red) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.