Jump to content

Το ADSL ξεκινά πλέον από τα 2048Kbps [Νέες Τιμές]

angelos

Recommended Posts

Εγώ θα περιμένω να μέχρυ τέλη Νοεμβρίου για να ψάξω για νέο πακέτο και ελπίζω να ρίξει τις τιμές η Vivodi, γιατί δεν θέλω να περάσω πάλι επώδυνες αναμονές όπως παλιά :unsure:

• 2 weeks later...

τι να λεμε βρε παιδια εχω φιλαρακι στην Ολλανδια

εκανε μετακομιση 2 μπλοκ ποιο κατω......

εκανε μεταφορα το πρωι που εφευγε και 5 το απογευμα

της ιδιας μερας του την ειχαν κανει......

τηλεφωνο + 10mbit/1mbit

για την μεταφορα του πειραν 11 ευρο

και τον μηνα για το internet εχει 23 ευρο χρεωση

ειναι η ψωροκωσταινα πολυ πισω ακομα

:( :( :( :( :( :(

Πάντως και εδώ γίνονται κάποιο μικρά (μιλάμε πάντα για πάραααα πολύ μικρά) βήματα από τις ιδιωτικές εταιρίες και λόγω του ανταγωνισμού ο μία "τραβάει" την άλλη για καλύτερες τουλάχιστον τιμές........Η Vivodi ανακοίνωσε ότι απαλλάσσει από το πάγιο του πO.T.E. και έχεις το Internet σου, το ίδιο νούμερο και τσάμπα αστικά, υπεραστικά κ.α. και έιναι αρκετά καλή κίνηση, γιατί είναι απάνθρωπο να σου έρχεται ο λογαριασμός από τον πΟ.Τ.Ε. και να δίνεις τόσα λεφτά μόνο για τα διάφορα πάγια, ενώ δεν έχεις κάνει ούτε ένα τηλέφωνο.......

Αλλά όπως έχει και ένα member που δεν θυμάμαι το όνομα του.....

Σε προσπάθεια να πέσουν οι τιμές,πέφτει η ποιότητα σε άλλες υπηρεσίες, αλλά φταίει και ο καταναλωτής που το μόνο που κοιτάει είναι να μπαίνει στο σκρουτζ και να αγοράζει το απολύτως φθηνότερο στο 3ο δεκαδικό ψηφιο

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ρωτα τον def Να σε πει τη εχει ο αδερφος του σουηδια... 20mbit....

και στην ιταλια ενας κολλητος μου μεχρι τωρα εχει 4αρα συνδεση και προχτες που μιλησαμε μου ειπε οτι τον πηραν απο την εταιρια και του ανακοινωσαν οτι απο τις αρχες του 2007 θα του κανουν αναβαθμιση σε 20αρα!! με το ιδιο παγιο! περιπου 28-30 ευρα/ μηνα πληρωνει..

ποιες εταιριες ιντερνετ ειναι καπως αξιοπιστες? επειδη ψαχνομαι για adsl ποιες να κοιταξω? ειμαι απο επαρχια (Αμαλιαδα) και ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα εδω. ας πουμε vivodi, tellas, hol, forthnet?

@cabdik

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα Vivodi, γιατί έχει τις καλύτερες τιμές και το service δεν είναι άσχημο......Ειδικά τώρα με την νέα προσφορά που σε απαλλάσσει από το πάγιο του πΟ.Τ.Ε. πιστεύω πως θα είναι πρώτη στις προτιμήσεις όλων ;)

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 08:50]

και στην ιταλια ενας κολλητος μου μεχρι τωρα εχει 4αρα συνδεση και προχτες που μιλησαμε μου ειπε οτι τον πηραν απο την εταιρια και του ανακοινωσαν οτι απο τις αρχες του 2007 θα του κανουν αναβαθμιση σε 20αρα!! με το ιδιο παγιο! περιπου 28-30 ευρα/ μηνα πληρωνει..

ποιες εταιριες ιντερνετ ειναι καπως αξιοπιστες? επειδη ψαχνομαι για adsl ποιες να κοιταξω? ειμαι απο επαρχια (Αμαλιαδα) και ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα εδω. ας πουμε vivodi, tellas, hol, forthnet?

κοιταξε εδω www.adslgr.com . αν μπορεις παρε γραμμη στο ονομα σου και μετα παιρνει ενα demo απο καθε εταιρια και βλεπεις ποια εχει καλυτερα pings. ταχυτητες..

για τις εταιριες ο καθενας θα σου πει διαφορετικη αποψη..

φιλε MaGiCMaN, αν κανω λαθος διορθωστε με, εχω την εντυπωση οτι δεν συμφερει να εχεις ξεχωριστα γραμμη και παροχο. το παγιο της γραμμης ειναι περιπου στα 18 ευρω το μηνα απο τον οτε που ρωτησα + το παγιο της υπηρεσιας αναλογα με το προγραμμα. ενω για παραδειγμα στον οτε που ρωτησα για την 768, πληρωνεις 22,50/ μηνα κομπλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.