Jump to content

Ασύρματη Επικοινωνία

komaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα,

Παιδιά έχω στήσει ένα δίκτυο ασύρματο με τον φορητό μου και ένα σταθερό pc. Ο φορητός έχει ενσωματωμένη την κάρτα ενώ στον σταθερό πήρα μια NetGear-pci. Το πρόβλημα είναι πως αφού έστησα το δίκτυο και επικοινωνούν μεταξύ τους κανονικά(κάνω ανταλλαγές αρχείων) πρέπει κάθε φορά να ανοίγω πρώτα τον φορητό και μετά τον σταθερό για να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους. Παρόλο που ο σταθερός έχει δηλωθεί σαν κεντρικός υπολογιστής που μοιράζει το Ίντερνετ. Ξέρετε τι φταίει ;

Αρχική απάντηση από komaster

Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα,

Παιδιά έχω στήσει ένα δίκτυο ασύρματο με τον φορητό μου και ένα σταθερό pc. Ο φορητός έχει ενσωματωμένη την κάρτα ενώ στον σταθερό πήρα μια NetGear-pci. Το πρόβλημα είναι πως αφού έστησα το δίκτυο και επικοινωνούν μεταξύ τους κανονικά(κάνω ανταλλαγές αρχείων) πρέπει κάθε φορά να ανοίγω πρώτα τον φορητό και μετά τον σταθερό για να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους. Παρόλο που ο σταθερός έχει δηλωθεί σαν κεντρικός υπολογιστής που μοιράζει το Ίντερνετ. Ξέρετε τι φταίει ;

κοιτα να δεις τι ip δινεις .. ειναι σταθερα τα ip( τι ip εχεις δηλωσει σε καθε pc ?)

??

κοιτα τις ρυθμισεις .. δωσε μας τα νουμερα και θα σου απαντησω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.