komaster Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2006 Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα,Παιδιά έχω στήσει ένα δίκτυο ασύρματο με τον φορητό μου και ένα σταθερό pc. Ο φορητός έχει ενσωματωμένη την κάρτα ενώ στον σταθερό πήρα μια NetGear-pci. Το πρόβλημα είναι πως αφού έστησα το δίκτυο και επικοινωνούν μεταξύ τους κανονικά(κάνω ανταλλαγές αρχείων) πρέπει κάθε φορά να ανοίγω πρώτα τον φορητό και μετά τον σταθερό για να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους. Παρόλο που ο σταθερός έχει δηλωθεί σαν κεντρικός υπολογιστής που μοιράζει το Ίντερνετ. Ξέρετε τι φταίει ;
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #2 Οκτώβριος 16, 2006 ακρως κουφο!εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι το προβλημα???
spike83 Οκτώβριος 17, 2006 #3 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από komaster Καλησπέρα στο forum και καλώς σας βρήκα,Παιδιά έχω στήσει ένα δίκτυο ασύρματο με τον φορητό μου και ένα σταθερό pc. Ο φορητός έχει ενσωματωμένη την κάρτα ενώ στον σταθερό πήρα μια NetGear-pci. Το πρόβλημα είναι πως αφού έστησα το δίκτυο και επικοινωνούν μεταξύ τους κανονικά(κάνω ανταλλαγές αρχείων) πρέπει κάθε φορά να ανοίγω πρώτα τον φορητό και μετά τον σταθερό για να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους. Παρόλο που ο σταθερός έχει δηλωθεί σαν κεντρικός υπολογιστής που μοιράζει το Ίντερνετ. Ξέρετε τι φταίει ; κοιτα να δεις τι ip δινεις .. ειναι σταθερα τα ip( τι ip εχεις δηλωσει σε καθε pc ?) ??κοιτα τις ρυθμισεις .. δωσε μας τα νουμερα και θα σου απαντησω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.