eleven Οκτώβριος 12, 2010 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Ωραίο κόλπακι αυτό Χρήστο ,στα υπόψιν. Δρ Π αφού το βάψεις μαύρο μπορείς να περάσεις το sleeve και μετά με το θερμοσυστελόμενο να το κλείσεις στα άκρα ,Ετσι και μουράτο θα γίνει και δεν θα φαίνεται το κόκκινο απο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 6, 2010 Author #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Επιτελους ειμαι υδρόψυκτος :huepfend009:με τον i5 750 στα 4GHz@1.3VCore και με Prime95 Small FFTsΜε το Apogee XT Swiftech:Συνδεσμολογια 1: tank > pump > radiator > block > tank 60-61 CΣυνδεσμολογία 2: tank > pump > block > radiator > tank 57-58 CΦαντάζομαι με την D5 θα κανει ακομα καλύτερη δουλειά. Μιχαλη αν σου φερω το δικο μου το block παιζει να μου φτιαξεις μια βαση για 1156 και 1366 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 6, 2010 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 καλοστον (στο κλαμπ) κιας άργησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 6, 2010 Author #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Καλώς σας βρήκα Σε Prime το παραπανω, stock settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 6, 2010 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 δεν σε μαθαν να χρησιμοποιείς το core temp? να δούμε όλους τους πυρήνες τι κάνουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 6, 2010 Author #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ΠΙΚΡΑ ΣΑΚΗΗΗΗΗ !!!!Οταν βαλαμε την δευτερη συνδεσμολιγα και τον ηπιαν οι μνημες με το MemOK, το BIOS εκανε αυτοματα reset. Τωρα το κλοκαρα ξανα στα 4 GHz και σακη... η θερμοκρασια ειναι 58 C.ΑΙΣΧΟΣ....Τι διαολο παει στραβα ; Το ψυγειο ειναι κρυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 6, 2010 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 μηπως δεν παταει το μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 6, 2010 Author #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Οχι μια χαρά πατάει, για την ακρίβει με Infrared που μετρησα, ο χαλκος στο bloc kεχει 56 C, και στην πανω μερια (αλλο υλικο) που μπαινουν τα ρακορ έχει 30 C. Οπότε πιστευω το block (και απο το πάτημα) δείχνει οτι πατάει μια χαρά.Που είναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω... Το ψυγειο γιατι ειναι κρυο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 7, 2010 Author #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Με του Σακη το Apogee XT εχω σε stock σύστημα, stressed με Prime95 small ffts 44 C , ενώ με ένα άλλο δικό μου Swiftech παλιο, του εκανα τρυπες και εχω 53 C. Κατι που σημαινει: Σακη μην το πεταξεις το Apogee, μαμάει!Το θέμα που έχω είναι το ψυγειο παραμενει παγωμενο και οι θερμοκρασιες μου ειναι χειροτερες απο αεροψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 7, 2010 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 αν σε load έχεις 53 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μια χαρά είναι . το ψυγείο είναι καθαρό μέσα έξω ?κανένα spare ψυγείο για δοκιμή υπάρχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 7, 2010 Author #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Ρε συ μιλαμε για stock συστημα. Σε overclocked εχω 60-61. Το ψυγειο σε ολες τις περιπτωσεις ειναι κρυο - κατι που δεν ειναι λογικο έτσι δεν ειναι ;Σκεφτομαι να αλλαξω αντλια και μαλλον σκεφτομαι τα εξης:MCP355 + Custom Top Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 7, 2010 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 για ρωτά πόσο έχουν άλλοι τι ψυγείο έχεις 2πλο η 3πλο, έχεις μόνο το cpu στο κύκλωμα η και την κάρτα . εγώ με τριπλό μόνο στο cpu προς το παρών έχω 55-60 σε load και 600αρια αντλία. επίσης με την αντλία δεν θα μειώσεις την θερμοκρασία. αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 7, 2010 Author #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Εκλεισα τα fans, και τα τρια στο ψυγειο. Ειμαι σε stock, και τρεχω prime. Θερμοκρασία πλησιαζει τους 70, και το ψυγείο επιτέλους ζηματάει Αρα ; μήπως δε φταίει η αντλία ; WTF δηλάδη ; Το ψυκτικο υγρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 7, 2010 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 δοκίμασε και το διπλό ψυγείο μήπως και το τριπλό έχει ακόμα βρόμο μέσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 7, 2010 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 δοκίμασε και το διπλό ψυγείο μήπως και το τριπλό έχει ακόμα βρόμο μέσα . δεν παιζει... στο κυκλωμα οπως βλεπεις υπαρχουν διαφανοι σωληνες και διαφανο τανκ. Αν υπηρχε υποψια "μπιχλας" θα φαινοταν... Υ.Γ. με τοσο μαματη ψηφιακη ολα και ολοι φαινονται ομορφοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 8, 2010 Author #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Μπιχλα λεμε το Apogee Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 8, 2010 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Που πας ρε καραΠανο με τέτοιο μπλοκ?:smile007:Πολύ σκουπίδι λεμεεε:erschreckt014: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 8, 2010 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 εμενα δε μου φαινεται παντως και τοσο υπερβολικη αυτη η μπιχλα! Μετα απο κανα χρονο χρησης ολα ετσι ειναι νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Νοέμβριος 8, 2010 Author #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Του CavaSakis ειναι το block. Εμενα μου ερχεται το Kryos για review. it's on the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 6, 2010 Author #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Λοιπόν παιδιά έβαλα την υδρόψυξη με το Kryosέχουμε και λέμε:σε stock πάντα (όχι overclocked ακόμα τουλάχιστον) και με το Prime να στρεσάρει.Swiftech Apogee XT του Σακη: 44CSwiftech του Vatos Locos: 53CKryos HF (Copper) : 40Cσε idle έχω με το Kryos 0.5 πάνω από την θερμοκρασία δωματείου μου. πχ με ανοιχτη την μπαλκονόπορτα είχα 22C ενώ τώρα που την έκλεισα έχω 24.5 C.Το μπλοκ ΜΑΜΑΕΙ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.