xrist Σεπτέμβριος 4, 2010 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Αυτα βρηκα στα γρηγορα ρα.... δες εδω εχει απ'ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6921_Phobya-K-hler-Beipack-M4-universal----Schwarz--4-Schrauben-.html αυτα χρειαζομαι λογικά! Thanx Sakis!οκ, τώρα πως βάφω το ψυγείο μαύρο και πώς καθαρίζω τα ρακόρ; Να βάλλω άλλα ρακόρ γίνεται ή είναι δύσκολο ; Tubing ID 1/2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 4, 2010 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Και μερικες οδηγιες που βρηκα...απο τα παλια... Thanks to 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Σεπτέμβριος 5, 2010 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Έλα αύριο από το μαγαζί να σου δώσω ρε!Έχω απ' όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 10, 2010 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Έλα αύριο από το μαγαζί να σου δώσω ρε!Έχω απ' όλα. Εχεις PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Σεπτέμβριος 10, 2010 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Αυτο το πλαστικό που αγκαλιάζει με τις πλαστικές δαγκάνες το tank πωλείται χωριστά ; Μπορώ να το βρώ από κάπου ;Το χρειάζομαι για να στερεώσω το tank όρθιο.Βρηκα:http://www.thecoolingshop.com/product_info/Cape-Coolplex-Mounting-Plexi-for-Ext-Reservoir_23649.htmlΓια να μην τρεχω να παιρνω απ'εξω. Ο Koumle πουλαει τετοια στο μαγαζι ;Έχω κι από αυτό!Θέλεις ένα ή δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 10, 2010 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Ξέρω γω ; Πόσα χρειάζονται για να το στηρίξει κανείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 10, 2010 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 2 θες αλλά πάλι θα σπάσουν κάποια στιγμή εγώ για αυτό δεν πήρα άλλα ποτέ και το είχα δέσει με tireup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 10, 2010 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Θα το κολλήσω με οξυγόνο τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2010 Author #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 10 ώρες περιπου...τωρα τελείωσα και ακομα νερο δεν εβαλα. Το block στην 4890 πως ειπαμε οτι μπαίνει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 12, 2010 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Πανο είναι άσχημα έτσι τα tireup Τουλάχιστον βάλε 2 μεγάλα μαύρα ..1 πάνω 1 κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2010 Author #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα βάλω μαύρα Χρήστο, έγινε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θέλω να βρω να παρω έναν controler για τα fans του ψυγείου. Εχεις τίποτα υπόψην σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 12, 2010 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα βάλω μαύρα Χρήστο, έγινε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θέλω να βρω να παρω έναν controler για τα fans του ψυγείου. Εχεις τίποτα υπόψην σου ;NZXT sentry 2 το έχει o kfei στοTJ07 και είναι όμορφο.Δες και στο Video Της υπογραφής μου.Φαίνεται λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 12, 2010 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Αν δεν θέλεις πολλά φρου φρου και αρώματα στον κοντρόλερ εχω να σου δώσω κατι για να κανεις την δουλειά σου.Να το προσέχεις όμως γιατι είναι κειμήλιο.........:smile021: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 12, 2010 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Επίσης αν θες να συμμαζέψουμε καλώδια πες και θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2010 Author #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Ευχαριστω Μιχάλη για την προσφορά, αλλά θέλω κάτι εφετζίδικο να βγάζουμε καμιά Ουααααα φωτογραφία Χρήστο, καλο φαίνεται αυτό που μου έδειξες. Τα καλώδια τα έχω σχετικά συμμαζέψει και αυτά που έμειναν είναι γιατί μου τελείωσε το tire up. Εχω αρκετό μαύρο Sleeve και θελω να ξερω αν sleeveάρονται τα SATA καλώδια, και αν ναι, πώς γίνεται αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 12, 2010 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Τα καλώδια τα έχω σχετικά συμμαζέψει και αυτά που έμειναν είναι γιατί μου τελείωσε το tire up. tie wrap νέος κατά τα άλλα καλά πας όσο για τα καλώδια περνούν κιάλο μάζεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 12, 2010 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 tie wrap νέος thanks νέος και γω λάθος το έγραψα (copy paste):smile043: Πανο δεν έχω δοκιμάσει να σλιβαρω σατα καλώδιο. Αλλά πιστεύω ότι άμα περνάει το βύσμα μετά είναι εύκολο. Ισως ο GV να το έχει κάνει. Υπάρχει και η λύση να τα βάψεις μαύρα με μελάνι μαύρο ανεξίτηλο(πολύ φθηνό στα βιβλιοπωλεία) με ένα στικ η πινελάκι. Εγώ έτσι τα έβαψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2010 Author #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Υπάρχει και η λύση να τα βάψεις μαύρα με μελάνι μαύρο ανεξίτηλο(πολύ φθηνό στα βιβλιοπωλεία) με ένα στικ η πινελάκι.Εγώ έτσι τα έβαψα.Πολυ καλη ιδέα. Τι θα ζητήσω δηλαδή; Ενα μελάνι μαύρο ανεξίτηλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 12, 2010 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Πολυ καλη ιδέα. Τι θα ζητήσω δηλαδή; Ενα μελάνι μαύρο ανεξίτηλο ; Δες τις φώτο, ρίξε και μια ματιά στο κουτί μου να δεις πως φαίνονται. Οταν ξεραθεί το μελάνι (πολύ γρήγορα) τρίψε απαλά με ένα στεγνό πανί να φύγει η γυαλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.