Jump to content

Έρθεν και τεμόν η σειρά!

Dr.Paneas

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6921_Phobya-K-hler-Beipack-M4-universal----Schwarz--4-Schrauben-.html αυτα χρειαζομαι λογικά! Thanx Sakis!

οκ, τώρα πως βάφω το ψυγείο μαύρο και πώς καθαρίζω τα ρακόρ; Να βάλλω άλλα ρακόρ γίνεται ή είναι δύσκολο ; Tubing ID 1/2 .

Αυτο το πλαστικό που αγκαλιάζει με τις πλαστικές δαγκάνες το tank πωλείται χωριστά ; Μπορώ να το βρώ από κάπου ;

Το χρειάζομαι για να στερεώσω το tank όρθιο.

Βρηκα:http://www.thecoolingshop.com/product_info/Cape-Coolplex-Mounting-Plexi-for-Ext-Reservoir_23649.html

Για να μην τρεχω να παιρνω απ'εξω. Ο Koumle πουλαει τετοια στο μαγαζι ;

Έχω κι από αυτό!

Θέλεις ένα ή δύο?

• 1 month later...
Θα βάλω μαύρα Χρήστο, έγινε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Θέλω να βρω να παρω έναν controler για τα fans του ψυγείου. Εχεις τίποτα υπόψην σου ;

NZXT sentry 2 το έχει o kfei στοTJ07 και είναι όμορφο.

Δες και στο Video Της υπογραφής μου.Φαίνεται λίγο.

Ευχαριστω Μιχάλη για την προσφορά, αλλά θέλω κάτι εφετζίδικο να βγάζουμε καμιά Ουααααα φωτογραφία :p Χρήστο, καλο φαίνεται αυτό που μου έδειξες. Τα καλώδια τα έχω σχετικά συμμαζέψει και αυτά που έμειναν είναι γιατί μου τελείωσε το tire up. Εχω αρκετό μαύρο Sleeve και θελω να ξερω αν sleeveάρονται τα SATA καλώδια, και αν ναι, πώς γίνεται αυτο.

Τα καλώδια τα έχω σχετικά συμμαζέψει και αυτά που έμειναν είναι γιατί μου τελείωσε το tire up.

tie wrap νέος :D

κατά τα άλλα καλά πας όσο για τα καλώδια περνούν κιάλο μάζεμα :D

tie wrap νέος :D

thanks νέος και γω λάθος το έγραψα (copy paste):smile043:

Πανο δεν έχω δοκιμάσει να σλιβαρω σατα καλώδιο. Αλλά πιστεύω ότι άμα περνάει το βύσμα μετά είναι εύκολο.

Ισως ο GV να το έχει κάνει.

Υπάρχει και η λύση να τα βάψεις μαύρα με μελάνι μαύρο ανεξίτηλο(πολύ φθηνό στα βιβλιοπωλεία) με ένα στικ η πινελάκι.

Εγώ έτσι τα έβαψα.

Υπάρχει και η λύση να τα βάψεις μαύρα με μελάνι μαύρο ανεξίτηλο(πολύ φθηνό στα βιβλιοπωλεία) με ένα στικ η πινελάκι.

Εγώ έτσι τα έβαψα.

Πολυ καλη ιδέα. Τι θα ζητήσω δηλαδή; Ενα μελάνι μαύρο ανεξίτηλο ;

Πολυ καλη ιδέα. Τι θα ζητήσω δηλαδή; Ενα μελάνι μαύρο ανεξίτηλο ;

Δες τις φώτο, ρίξε και μια ματιά στο κουτί μου να δεις πως φαίνονται.

Οταν ξεραθεί το μελάνι (πολύ γρήγορα) τρίψε απαλά με ένα στεγνό πανί να φύγει η γυαλαδα.

post-16-1414343523,7686_thumb.jpg

post-16-1414343523,8059_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.