Dr.Paneas Απρίλιος 4, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2010 Αληθώς Ανέστη Χρήστο Λοιπόν, έχουμε και λέμε, έπλυνα το 3πλο ψυγείο και το σύνδεσα και αυτό στο κύκλωμα. Όπως βλέπετε το έχω συνδέσει με διαφορετικούς σωλήνες. Μπορείτε να μου πείτε ποιοι σωλήνες θεωρούνται ειδανικοί - αν υπάρχει κάτι τετοιο. ΒΛέπω ότι έχουν να κανουν με την εσωτερική και, εξωτερική διάμετρο (αν τα λέω σωστά). Κάτι 3/8, 1/2 κλπ. Όποιος ξέρει, ας μου τα ξεκαθαρίσει λίγο για να ξέρω τι θα αγοράσω . Επειδή ούτε ξύδι υπήρχε, έριξα μια ταμπλέτα πλυντηρίου calgon για τα άλατα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 9, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 2 μπουκάλια Viacal και ένα Clit για καθαρισμο. Λοιποοον, άρχισα σήμερα να καθαρίζω το tank. Στα ρακορ υπάρχει ένα χρώμα πορτοκαλί σαν σκουριά, όσο και να το έτριψα δεν φεύγει. Είναι κακό αυτό ; Επίσης, το tank έχει έναν πιο μικρό σωλήνα μέσα του. Ποια είναι η είσοδος και ποια είναι η έξοδος του tank ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 9, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 2 μπουκάλια Viacal και ένα Clit για καθαρισμο.Λοιποοον, άρχισα σήμερα να καθαρίζω το tank. Στα ρακορ υπάρχει ένα χρώμα πορτοκαλί σαν σκουριά, όσο και να το έτριψα δεν φεύγει. Είναι κακό αυτό ;Επίσης, το tank έχει έναν πιο μικρό σωλήνα μέσα του. Ποια είναι η είσοδος και ποια είναι η έξοδος του tank ;Η εισαγωγή του τανκ είναι στο ρακόρ που έχει το σωληνάκι και η εξαγωγή απο το άλλοΤο πορτοκαλί χρώμα εμφανίστηκε γιατί έφυγε το νίκελ (η γυαλιστερή επίστρωση πάνω στο ρακόρ) .Φέρε μου αν θέλεις ένα ρακόρ να το δώ και θα σου πω περισότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Απρίλιος 27, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 το τελείωσες ρα ή ακόμα ; βάλε καμια photo να το δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2010 Τώρα διαβάζω, πήρα και Xbox και δεν έχω χρόνο να το φτιάξω Το καλοκαιράκι :D Το καλό πράγμα αργεί να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 29, 2010 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 Πες τα γιατι και γω που τα λεω δεν με πιστευουν...Επισης κανονισε να παρεις τα sleeve σου και του alexis!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 31, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Ok πήρα σωλήνες. Τώρα αυτά τα block που έχω μπαίνουν σε 775 ;και επίσης πως γεμίζω με νερό (και τι νερό) το σύστημα ; Κατι για με ενεση απο το φαρμακειο ακουγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούλιος 31, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Μόνο για το υγρό ξέρω πως παίρνεις WFI(Water For Injection) από φαρμακείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούλιος 31, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2010 Μόνο για το υγρό ξέρω πως παίρνεις WFI(Water For Injection) από φαρμακείο. wfi με κόκκινα γράμματα αν πεις στον φαρμακοποιό ότι θες το 0% αυτό θα σου δώσει . με μια τέτοια γεμίζω το κύκλωμα εγώ [ATTACH]8910[/ATTACH] μην ακούσω σχόλια για το μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 1, 2010 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2010 Ok πήρα σωλήνες. Τώρα αυτά τα block που έχω μπαίνουν σε 775 ;και επίσης πως γεμίζω με νερό (και τι νερό) το σύστημα ; Κατι για με ενεση απο το φαρμακειο ακουγα. αν λες το μπλόκ που είχε ναι κάνει για όλα τα σοκετ μέχρι 775 μετά για 1xxx θες άλλο hold plate αν θυμάμαι καλά νερό εγω έβαζα απιονισμένο με λίγο οινόπνευμα και 2-3 σταγόνες algol αλλά κάνει και το WFI και το γεμίζεις όπως βολεύεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 8, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Αυτο το πλαστικό που αγκαλιάζει με τις πλαστικές δαγκάνες το tank πωλείται χωριστά ; Μπορώ να το βρώ από κάπου ;Το χρειάζομαι για να στερεώσω το tank όρθιο.Βρηκα:http://www.thecoolingshop.com/product_info/Cape-Coolplex-Mounting-Plexi-for-Ext-Reservoir_23649.htmlΓια να μην τρεχω να παιρνω απ'εξω. Ο Koumle πουλαει τετοια στο μαγαζι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Koumle επειδή έχασα το χαρτάκι που μου έγραψες εχθές από το μπρέρα, για πες ξανά τις χρειάζομαι για να βιδώσω το μπλοκ. Αν θυμάμαι καλά είπες:Βίδα, ροδέλα, πεταλούδα. ε ; btw η βίδα τι βίδα ; ντίζα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2010 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 αυτο βοηθαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ χρήστο, βοηθάει πολύ Οπότε έχει μία βίδα (την έχεις σπάσει; ) την οποια την βιδώνεις από την πίσω μεριά του CPU Block. Στην μπροστά μεριά έχεις μία ροδέλα, ελατήριο και μία πεταλούδα. Σωστά ; Στην δεύτερη φώτο της κάρτας γραφικών, από πίσω πώς λέγονται αυτά που έβαλες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2010 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Δεν σπας καμια βιδα,, υπαρχουν ετοιμες σ'αυτο το μηκος. Μ'εκανες και εβγαλα την φ.μηχανη Κατω απο την μητρικη βαζεις το κεφαλι της βιδας με λαστιχενια χοντρη ροδελα και μια κανονικη μεταλικη ροδελα........ και απο πανω οπως το βλεπεις στη φωτο (εβγαλα την αλλη φωτο γιατι δεν ηταν ακριβως οτι ηθελα να σου δειξω και σε μπερδεψα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 4, 2010 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 λεπον άκου στην βίδα περνάς αυτή τη μαύρη λαστιχένια ροδέλα ( την βρίσκεις σε μαγαζί με υδραυλικά ) μετά περνάς την βίδα από τις τρύπες του σοκετ και βάζεις άλλη μια μαύρη ροδελλα μετά βάζεις παξιμάδι αφού κάνεις αυτά επί 4 τότε βάζεις το μπλοκ και μετά βάζεις 4 ροδέλες 4 ελατήρια ξανά 4 ροδέλες και μετά τις πεταλούδες . αυτά και μην σφίξεις υπερβολικά το μπλοκ . στο μαγαζί που θα πας πες να σου δώσει μικρά τσιμουχακια ( έτσι τα είχα ζητήσει εγώ) εδιτ με πρόλαβε ο Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 [ATTACH]9182[/ATTACH] Σωστός ; Τι βίδα ζητάω ; M4 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 4, 2010 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 αντί για την χοντρή μαύρη ροδέλα μπορείς να βάλεις χάρτινη ροδέλα .εγώ το έκανα έτσι γιατί δεν έσφιγγαν καλά τα παξιμάδια και ξεβίδωνε η βίδα μαζί με την πεταλούδα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2010 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Σωστος Πανο, βίδα M4Αντι για πεταλουδα εχει κατι ωραια χοντρα στρογγυλα παξιμαδια αν βρεις.(Οχι κορδελα ρα... ροδελα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 4, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2010 Αυτα τα ωραία χοντρά στρόγγυλα παξιμάδια είναι για M3 δυστυχώς. Θα δω τι άλλο μπορώ να βρω Thanx Xrist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.