Jump to content

Ψηνετε κανενας για ομαδικη SilenX

george1551

Recommended Posts

Παιδιά 90cfm ειναι πολλά , 105 βγάζουν οι sunon στα 12v@38db και ειναι και 38μμ πάχος . Δεν ειναι στραγάλια τα cfm ουτε έρχοντε απο το πουθενά.

εγω ενα εχω να πω οτι με μια tuniq tower 120 και με τον silenX στα 90cfm στα 18 db ειναι

σχεδον σαν να εχεις υδροψυξη με την ασφαλεια του αερα και αθορυβα για αυτο θα ηθελα

1-2 τετοιους ανεμιστηρες αν τελικα βρεθουν.

Λοιπον, υπολογίστε και για εμένα 5 κομμάτια. Αντε, να μαζευτούμε αρκετοί να πετύχουμε καλύτερη τιμή :)

• 1 month later...

...λοιπόν κάνω μια σούμα για να δούμε πόσοι βγαίνουν και σε τι τιμή:

george1551= 3 ?

blade_pan= 1

deninho= 3

tyxeros= 1 ?

n1ck0s= 1

_K_Marios_= 4

zaxos= 5

gznp= 1

ergotelis= 2

...αν ισχύουν τα παραπάνω βγαίνουν 21 κομμάτια...η τιμή θα είναι 19 το κομμάτι....δυστυχώς θα πρέπει να μαζευτούνε 30+ κομμάτια για να πέσει και άλλο η τιμή..:(

...λογικα αν μαζευτουν 30+ θα πεσει στα 16-17.... κανω οτι καλυτερο μπορω αλλα ειναι ακριβοι οι ατιμοι ρε γμτ :mad:

τελικά guys, για εμένα υπολογίζετε 2 κομμάτια.

Επειδή έβιαζε το ζήτημα βρήκα άλλη λύση, οπότε δε μου χρειάζονται 5.

Αν ισχύσει η τιμή 16-17 Ε, τότε το συζητάω για άλλο ένα

Ενα μπράβο στον mortisboy που ασχολείται με το θέμα :)

Edited

Απο οτι ειδα τος εχει φερει το multirama με τιμη 22,5 ευρω ακομα και εδω στα χανια της κρητη τους εχει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.