ang3l Οκτώβριος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Τώρα αυτό μάλλον ήταν αναφορά καθαριότητας και υγειινής παρά η ιστορία του πώς χάλασε ένα printer..Aν τύχαινε σε 'μενα κάτι τέτοιο θα ντρεπόμουν να πώ στον κόσμο ότι βρήκα ένα ποντίκι στον εκτυπωτή που έχω μέσα στο σπίτι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 αυτο τι σχεση εχει τωρα? μπορει να εχεις λαμπικο το σπιτι και να εκανες απολυμανση 8 φορες την μερα. και να τρυπωσει μεσα και ποντικι. το περιεργο δεν ειναι οτι ηταν στο σπιτι. αλλα πως μπηκε στον εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Οκτώβριος 11, 2006 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Καλή φάση απίστευτο τι έκανε το ποντίκι στον εκτυπώτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Οκτώβριος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Γι΄αυτό από εδώ και πέρα παράθυρα, plexy και λάμπες σε όλα τα περιφερειακά του υπολογιστή! Θα ξέρεις τι γίνεται τουλάχιστον...(Και έτοιμος για τα χριστούγεννα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2006 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ang3l, αμα δεις το παιδί είναι επαρχία οπότε είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν ποντίκια τριγύρω και να τρυπώσει κάποιο. Και σε μας είχε μπει ποντίκι στο σπίτι στην Κεφαλονια, και ποντίκια κάνουν αγώνες (μπορεί να είναι προπόνηση γτ είναι χαλαροί οι ρυθμοί) κάθε βράδυ στην σιδεριά (12μ περίπου η διαδρομή) που έχουμε για να ανεβαίνουν τα ψηλά φυτά. Τι μ'αυτό; Θα έπρεπε να ντρέπομαι; Ζώντανά είναι, διάολοι είναι, και τρυπώνουν παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rightman Νοέμβριος 9, 2006 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από aliendna51 [11-10-2006 13:51] Tα μελάνια τα είχα αναγομώσει, οπότε είναι εκτός εγγύησης . Δηλ. όσοι έχουμε κάνει αναγόμωσει δεν ισχύει καθόλου η εγγύηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 9, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Τελικα αυτοι οι εκτυπωτες HP ειναι για πολυ "γατους" χρηστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 9, 2006 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 κορυφαιο περιστατικο....μηπως ειχες βαλει αυτο το Photo cartridge για "πραγματικα ζωντανες εκτυπωσεις...?παντως θα προτεινα να εντοπισεις και να υιοθετησεις το μικρο τρωκτικο...αν δε, το βαφτιζες κιολας Hewlet ή/και Packard... ακομα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 9, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 souper post!!!! Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 19:12] κορυφαιο περιστατικο.... μηπως ειχες βαλει αυτο το Photo cartridge για "πραγματικα ζωντανες εκτυπωσεις...? :P Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 19:12] παντως θα προτεινα να εντοπισεις και να υιοθετησεις το μικρο τρωκτικο... αν δε, το βαφτιζες κιολας Hewlet ή/και Packard... ακομα καλυτερα :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Νοέμβριος 15, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2006 το εχω ξαναδει το ολο σκηνικο σε εναν παναρχαιο εκτυπωτη στο προπατζιδικο της γειτονιας μου χαχαχα επρεπε να βλεπατε το γκομενακι που δουλεβε εκει πως εκανε οταν τον ειδε Link to comment Share on other sites More sharing options...
beep Νοέμβριος 18, 2006 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Γάτα ο ποντικός!! :clap: :banging: Μετά από αυτό, θεωρώ πως η δική μου ιστορία με το τσιμπιδάκι μαλλιών που βρήκα μέσα στον εκτυπωτή (ο οποίος φυσικά είχε μπλοκάρει) είναι απλά φυσιολογική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrispunky Νοέμβριος 20, 2006 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 :-O ΕΕΕ ρε κακό που μας βρήκε!!!!!! Μετά απο antivirus,firewall κτλπ θα πρέπει να προμηθευτούμε κ antimouse protection!!!! Έχετε να προτείνετε? τι τιμές παίζουν? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 23, 2006 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Μα ειναι εκτυπωτες αυτοι ? Ουτε ενα Troubleshooting της προκοπης δεν εχουν. Δεν λεει πουθενα αμα μπλοκαρει η κεφαλη να τσεκαρω για τρωκτικα. Αν εγω εβλεπα απο πριν το ποντικι θα το πηγαινα στο εσοπ . Φαντασου σκηνικο να κυνηγανε εκει μεσα ποντικια, χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.