Green Dragon Οκτώβριος 11, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 00:26] ωραίο το comodo αλλά πολύ πρίξιμο.Σε κάθε start-up σε τρελένει στην ''ανάκριση'' Φίλε μου, όταν βγαίνει το μήνυμα που σε ρωτάει να επιτρέψεις σε ένα πρόγραμμα ( p.x Firefox ή Internet Explorer ή Adware ή οτιδήποτε άλλο ) τη πρόσβαση στο διαδύκτιοθα προσέξεις ότι κάτω αριστερά έχει ένα κουτάκι.Δίπλα του ακριβώς γράφει: " Remember my answer for this application ". Αν τσεκάρεις αυτή την επιλογή, τότε δεν θα σε ξαναρωτήσει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 12, 2006 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από angelos ωραίο το comodo αλλά πολύ πρίξιμο.Σε κάθε start-up σε τρελένει στην ''ανάκριση'' Δηλάδη τι σόι firewall θα ήτανε άν δε σε ρωτούσα ποιες εφαρμογές θα επιτρέπεις να έχουν πρόσβαση σε Internet ή σε δίκτυο. Και στα άλλα firewall ακριβώς έτσι είναι. Υπάρχει και η automatic επιλογη για αυτούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν.Σε μενα πάντως το comodo ούτε πολυ μνήμη χρησιμοποιει ούτε πολυ cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Οκτώβριος 12, 2006 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Ρε παιδια σε εμενα το zone alarm τρωει μονο 3 μβ μνημη και δεν το ειδα καμια φορα να λεει 1% cpu usage.Που 35 μβ που θελει το outpost?To comodo ποσο ρουφαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 12, 2006 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 To ZA είναι άκρως απαράδεκτο... τρύπιο και δύσχρηστο... Του βάζεις κανόνα να δέχεται cookies από κάποιο site και το αγνοεί... Για να το δεχθεί πρέπει να τα ενεργοποιήσεις για όλους. Και πολλά άλλα τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Οκτώβριος 12, 2006 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από mefistofelisTo comodo ποσο ρουφαει? Γυρω στα 20mb μαζι με το service του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 13, 2006 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Είχα στημένο Kerio,το οποίο όμως για κάποιον λόγο λειτουργούσε αυτόνομα πολλές φορές και μου έκοβε πολλές εφαρμογές από μόνο του.Σήμερα που είδα και το τεστάκι το Kerio έφαγε uninstall και το Outpost παίζει μόνο του στο γήπεδο...ΥΓ.To Comondo πρέπει να το έχω στο PC στην Αθήνα και μου είχε φανεί ΟΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 13, 2006 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 Outpost pro απο εμενα λιγο βαρυ αλλα πολυ καλο τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει και δεν ξερω τι λενε Αν βαλω 2 ή 3 firewall λετε να εχω προβληματα και αν ναι ποια ξερει κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Οκτώβριος 13, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2006 εγω παίζω τα τελευταία χρόνια με το sygate personal firewall αλλά θα ρίξω μια ματιά στον κομόντο, έχει graphs για ταχύτητες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 22, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Το outpost θελει καποιες ρυθμισεις ? Διοτι εβαλε λουκετο και δεν μπορουσα να κανω τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 22, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Eβαλες auto rule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 22, 2006 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 αυτο με το wizard λες?δλδ με αυτο θα ειμαι χαλαρος ή θα με ρωταει καθε ωρα και στιγμη αυτο allow,το αλλο allow? Πες μου γιατι το εκανα uninstall και αν το ξαναβαλω δεν ξερω αν θα εχω προσβαση παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 22, 2006 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Όχι απλά δνε βάζεις και απλά σε ρωτάει για τα βασικά μια φορά του λες να το θυμάται και αυτό είναι όλο. Αν και θα σου έλεγα βάλε το sygate Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 22, 2006 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Το Sygate εχω αλλα το οτι εχει σταματησει να αναβαθμιζεται με προβληματιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 23, 2006 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αν και δεν το ήξερα όταν το έβαζα outpost rulez. Tαυτόχρονα είναι και ένα ικανοποιητικό spyware και με τα Plugins του κάνει μπόλικα. Το μόνο που μου έσπασε για λίγη ώρα τα νεύρα είναι μία απίστευτη ασυμβατότητα με το utorrent αλλά λύθηκε το ζήτημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 23, 2006 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Το μόνο που μου έσπασε για λίγη ώρα τα νεύρα είναι μία απίστευτη ασυμβατότητα με το utorrent αλλά λύθηκε το ζήτημα ... Ακριβως...τι εκανες ακριβως?Ανοιξα την πορτα,εκανα και allow στο utorrent και τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Νοέμβριος 23, 2006 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Από περιέργεια όσοι έχετε κάποιο firewall εγκατεστημένο και είστε πίσω από hardware firewall κάποιου router, το log του software firewall για τις "επιθέσεις" πόσες γράφει κάθε μέρα; Εμένα η διαφορά πριν το router και μετά είναι τεράστια από δεκάδες κάθε μέρα (συνολικά δεκάδες- εκατοντάδες χιλιάδες) σε 1-2 σποραδικά την εβδομάδα, ίσως και παραπάνω από εβδομάδα, που κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να μην ήταν τίποτα σοβαρό. Μήπως τελικά τα software firewall είναι υπερβολή σε αυτή την περίπτωση; με router nat κλπ Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω είναι να μην αφήνουν τα προγράμματα να πέρνουν ¨τηλέφωνο" τη μαμά εταιρία αν το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι κάπως θολό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.