Green Dragon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 Το έγκυρο firewallleaktester.com, δημοσίευσε τα πιό πρόσφατα αποτελέσματα του, σχετικά με την ασφάλεια που δίνουν τα γνωστότερα firewalls.Τα τρία κορυφαία σύμφωνα με το site είναι:KasperskyOutpost Pro καιComodoΤο ποστάρω επειδή το comodo είναι το αγαπημένο μου, είναι free και επειδή κατά καιρούς διάφοροι φίλοι "ψάχνονται" για firewall, free ή paid.Για του λόγου το αληθές δείτε: http://www.firewallleaktester.com/termination_overview.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ενδιαφέρον Θα του ρίξω μία ματιά, αύριο κι όλας. Ευχαριστούμε (Αν δεν σου κάνει κόπο, πόσταρε το και στον οδηγό στην υπογραφή μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Οκτώβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό και ακόμα πιο ενδιαφέρον ο κόμοδος που δεν το είχα ξανακούσει. θα το δοκιμάσω., παρόλο που έχω ξηλώσει τα firewall (zone alarm) μετά την τοποθέτηση router με hardware firewall καθώς στα log δεν έδειχνε να πιανουν τίποτα μετα την εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Μόλις εγκατέστησα το comodo για δοκιμή... Είδωμεν! Thanks Green Dragon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Οκτώβριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Παιδιά για το Comodo Personal Firewall, υπάρχει και ένα πολύ αξιόλογο forum, όπου οι άνθρωποι σου απαντάνε άμεσα σε οτιδήποτε χρειαστείς, απορίες ή παρατηρήσεις.http://forums.comodo.com/Νομίζω αξίζει το κόπο να το δοκιμάσετε. Εγώ το έχω κανά μήνα τώρα και είναι ελαφρύ, δεν καθυστερεί καθόλου το σύστημα και απροβλημάτιστο.Και κυρίως free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Το Outpost κερδίζει στα σημεία με ελάχιστη διαφορά από τα υπόλοιπα. Δεν έχουν δοκιμάσει όμως το Tiny που έχει και 64bit έκδοση και παίζει ήδη στα Vista που για εμένα είναι εξαιρετικό. Σε θέματα rules δεν το πλησιάζει κανένα, με αποτέλεσμα όμως να είναι αρκετά δύσκολο στη ρύθμισή του. Not for the faint of the heart Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 To comodo το χρησιμοποιώ και γω εδω και μια εβδομάδα. Είναι ελαφρύ και μπορείς έυκολα να το ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό, thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Οκτώβριος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Παρα πολύ καλό συγκριτικό και πολύ λεπτομερή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Εβαλα το outpost, αλλα ξενερωσα που δεν βρηκα ενα bandwidth diagram οπως ειχε ο sygate.Εχω κατεβασει και το Symantec που αναφερω πιο πανω, ισως το τσεκαρω πιο μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Οκτώβριος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 εγω με sygate εδώ και χρόνια.......Που είναι ο Sygate oεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Πολύ καλό το Sygate αλλά έχει δύο βασικά μειονεκτήματα:1. Έχει πάψει να υποστηρίζεται εδώ και 2 χρόνια2. Η Symantec εξαγόρασε τη Sygate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 ...πολύ ωραίο συγκριτικό ... το Outpost είναι κορυφαίο για μένα, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω στήσει σε ένα P3 το Smoothwall Express 2.0 που είναι free Linux διανομή και δεν το αλλάζω με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Οκτώβριος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Φανταζομαι το site tou COMODO δεν ειναι .gr e? xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Ποιο απο τα τρια αυτα δεν σου κανει ερωτησεις οπως το zone alarm που με εκνευριζει ή και τα τρια ειναι ενταξει?Πιο ελαφρυ και χαλαρο εννοω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Οκτώβριος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Εβαλα το comodo πανω σε χρ να κανει μονο application filtering και ετρωγε 5% CPU MONIMA.WTF?Unistall and LNS ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Τα αλλα δυο τι λενε απο πορους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Σε εμένα το outpost παίζει 0-1% cpu και ~35ΜΒ σε μνήμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Ωραια θα φυγει δοκιμη για outpost! thanks wiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 11, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 ωραίο το comodo αλλά πολύ πρίξιμο.Σε κάθε start-up σε τρελένει στην ''ανάκριση'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.