angelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 Εχουν παγώσει ενός φιλου μου το Msn με ένα γνωστο προγραμματάκικαι δεν μπορει να συνδεθεί να δει τα e-mail τουΥπάρχει καποιο προγραμματάκι που να το κάνει defreeze ή ακόμα καλύτερα να βρίσκει την ip αυτου που το κάνει?Εχω φαέι το net αλλα τίποτα....
morfeas-dsl- Οκτώβριος 10, 2006 #2 Οκτώβριος 10, 2006 βαλε ενα antivirus και ενα firewal απο kasperky.αν και δεν καταλαβα πως ειδατε οτι το παγωμα οφειλεται σε εξωτερικη επιθεση..
angelos Οκτώβριος 10, 2006 Author #3 Οκτώβριος 10, 2006 morfeas-dsl-Δεν κατάλαβες...Στο προγραμματάκι αυτο βάζεις το e-mail καποιου και δεν μπορει να συνδεθεί στο hotmail να δεί τα e-mail του μεχρι ο χρήστης που το κάνει να πατήσει defreeze.Οποτέ φαντάσου αν αυτος ο μαμακάς έχει adsl....την κάτσαμε...και το χρησιμοποεί για επαγγελματικό σκοπο...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 10, 2006 #4 Οκτώβριος 10, 2006 αν ελεγες πως λεγεται το προγραμμα θα κοιταζα τα οptions μηπως λεει κατι
angelos Οκτώβριος 10, 2006 Author #5 Οκτώβριος 10, 2006 Ποιά options?Το πίο γνωστο απο αυτά είναι το IceCold ReLoaded μάλιστα παγώνει και το msn νομίζωΥπάρχει κάποια περίπτωση να τον εντοπίσω?
astrolabos Οκτώβριος 10, 2006 #6 Οκτώβριος 10, 2006 Το Hotmail από όσο ξέρω, σε αφήνει να το διαχειρίζεσαι από το outlook/outlook express αν το έχεις πληρώσει. ’ρα αφού είναι για επαγγελματικό σκοπό και το χρειάζεται, καλό δε θα είναι να πληρώσει 18 το χρόνο για να έχει το κεφάλι του ήσυχο;Επιπρόσθετα, η κάθε ενέργεια εκμετάλλευσης υπηρεσιών δωρεάν οι οποίες κανονικά παρέχονται επί πληρωμή, είναι κατακριτέα από το σύνολο της Δ.Ο. του TheLab, οπότε καλό θα είναι να μην συνεχιστεί η περαιτέρω συζήτηση για αυτό το πρόγραμμα.
morfeas-dsl- Οκτώβριος 10, 2006 #7 Οκτώβριος 10, 2006 το σταματαω εδω μονο να πω οτι http://www.infogreg.com/releases/chat/icecold-reloaded.htmlλεει στην περιγραφη πως μπορεις να πατησεις στο ιδιο το προγραμμα αντι να παγωσεις το λογαριασμο καποιου να ξεπαγωσεις τον δικο σου.Δοκιμασε το και καλη τυχη
angelos Οκτώβριος 10, 2006 Author #8 Οκτώβριος 10, 2006 astrolabosΔεν έχει νοήμα αν πληρώνει ή όχι.Η σύνδεση γίνεται με τον server του hotmail και το outlook δεν κάνει κάτι διαφορετικό.Δεν διαφημίζώ δωρεάν υπηρεσίες ούτε ανεφερά την λέξη ''δωρεάν'' στα παραπάνω Post μου
astrolabos Οκτώβριος 10, 2006 #9 Οκτώβριος 10, 2006 Έχω την εντύπωση πώς για να χρησιμοποιήσεις το hotmail με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το web (μεσω κάποιου φυλλομετρητή) πρέπει να πληρώσεις. Διορθωσέ με αν κάνω λάθος.
JaguarOne Οκτώβριος 11, 2006 #10 Οκτώβριος 11, 2006 δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσεις για να χρησιμοποιείς το Hotmail μεσω Outlook
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.