cool11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2006 Απεκτησα προσφατα οδηγο dvd dual layer, και εγραψα τα πρωτα dual layer dvds.Στην αρχη δοκιμασα με τα traxdata. Ομως οτι κι αν εγραψα, δεν αναγνωριστηκε απο αλλα drives, παροτι η εγγραφη με το nero εδειξε οτι ολοκληρωθηκε σωστα.Ε, λεω, θα φταινε τα δισκακια.Δοκιμαζω ξανα με verbatim(γνησια, οχι μαιμου). Ξανα τα ιδια.Επειδη δεν εχω εμπειρια σε dual layer γραψιμο, τι φταιει ρε παιδια?Κανω κατι λαθος?Φταινε τα δισκακια?Φταιει το drive?Τα δοκιμασα σε υπολογιστη, σε επιτραπεζιο dvd player, τιποτε.Που γινεται λαθος και τι να κανω για να γραψω δισκακια που να διαβαζονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ταινία προσπαθείς να γράψεις? Το drive είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο.Επίσης, στο Nero με τι ρυθμίσεις γράφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Πες μας και τι DVD-RW συσκευη εχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ποιο dvd recorder εχεις ?εχεις περασει το τελευταιο firmware ...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Παιδια ενα nec αγορασα. Δυστυχως δεν θυμαμαι απεξω το μοντελο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα προγραμματα δεν το βλεπουν ως nec αλλα ως optriac ή κατι αναλογο(δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να δωσω ακριβεις πληροφοριες).Το αγορασα απο το multirama.Προσπαθησα και εγραψα και ταινια αλλα και δεδομενα. firmware δεν εχω ασχοληθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ουπς...φιλε μου δωσε το πισω ΧΩΡΙΣ να βαλεις firmware .... 2 στα 5 Optiarc ( 7170 - 7173 ) "ερχονται" με προβλημα κεφαλης......... Ακουσε τον "παθων"......:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Optiarc?Αυτο τι ειναι? Εγω nec υποτιθεται αγορασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Optiarc = Συνεργασια NEC & Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Ok, θα παω στα multirama να το αλλαξω, με τα ιδια λεφτα ειχε κατι Lg.Ελπιζω να μην μου το παιξουν δυσκολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 "Επεσα" και εγω στην ιδια περιπτωση με Optiarc AD 7173 ....αλλα το αλλαξα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "δουλεψε" χεχεχεχε . Κοιτα σαν εγγραφεας ειναι αρκετα ποιοτικος ....αλλα εχουν κυκλοφορισει ΠΑΡΑ πολλα προβληματικα στην αγορα με αποτελεσμα να κακοφημιζοντε για δυσλειτουργιες .....( που ειναι ξεκαθαρο πως εχει να κανει με προβληματικη κεφαλη ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 10, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2006 Πηγα κι εγω στα multirama. Ελειπε ο τεχνικος. Θα ερθει...δευτερα.Τοτε θα το ξαναπαω, θα δοκιμασει να γραψει, να δει ιδιοις ομασι οτι οντως εχει προβλημα, και μετα θα το στειλουν για αλλαγη...Αμα ηξερα οτι ηταν τοσο σκαρτο...Αμα ξαναπαρω nec-sony πειτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 και πως μπορεις να το ξερεις απο πριν για να μην σου κατσει η στραβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 11, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Επειδη μεχρι να ερθει ο τεχνικος του Multirama, το ψαχνω το θεμα, για πειτε μου:τα dvd videos που νοικιαζουμε απο τα dvdαδικα, dvd-9 δεν ειναι? (τουλαχιστον τα πιο πολλα-οπως μου δειχνει και το dvdshrink)Γιατι με ρωτησαν αν το επιτραπεζιο dvd player μου (πανακριβο pioneer dvd recorder) παιζει dvd διπλης στρωσης! Κατι που το θεωρω αυτονοητο!Και κατι αλλο: τα single layer dvd drives των pc, γραφουν μεν single layer, αλλα ομως διαβαζουν κανονικα dvd-9, σωστα?'Η εγω ειμαι λαθος ή αυτοι θα με κανουν να ξεχασω κι αυτα που ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Οκτώβριος 12, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αν ξερει κανεις ας απαντησει, γιατι με αυτα που μου λενε εκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 16, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 liteon φιλε εγγυηση !!μονο μια φορα μου εβγαλε crc error ενα γτπ intenso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.