Kats Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Το καινούργιο Colin Mac Rae Dirt 2. Τρεις φορές έβαλα να το παίξω. Και τις τρεις είτε στην 2η είτε στην 3η πίστα Kroatia και Kalifornia μου έσβησε τον υπολογιστή. Με το που τελείωνα την πίστα. Μήπως ξέρετε γιατί; Το σύστημά μου είναι σχετικά καινούργιο και καλύπτει τις προδιαγραφές του παιχνιδιού. Άλλα τέτοια παιχνίδια δεν είχα στον υπολογιστή , μόνο το PRO 10, αλλά δεν είχα συναντήσει κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα;
CrazyAnt Ιανουάριος 7, 2010 #2 Ιανουάριος 7, 2010 Οταν λες "εσβησε" τι ακριβως εννοεις?Εφαγες ρεσταρτ?Ή εκλεισε σε φαση shut down?
Kats Ιανουάριος 7, 2010 Author #3 Ιανουάριος 7, 2010 έκλσεισε σε φάση Shut Down. Την πρώτη φορά που έσβησε νόμισα είχαμε διακοπή ρεύματος.
sakis_the_fraud Ιανουάριος 8, 2010 #4 Ιανουάριος 8, 2010 απο θερμοκρασιες πως πας;το τροφοδοτικο σου ειναι καινουριο;
Kats Ιανουάριος 8, 2010 Author #5 Ιανουάριος 8, 2010 Corsair 520 HX:respect:. Το πήρα πριν 3 που έφτιαξα το σύστημα από το πλαίσιο. τη θερμοκρασία δεν την έχω τσεκάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. λες να φταίει αυτό; Θα το τσεκάρω.
CrazyAnt Ιανουάριος 8, 2010 #6 Ιανουάριος 8, 2010 Ο Σακης πολυ σωστα σε ρωταει για temps και PSU γιατι τα ξαφνικα και κουλα shut downs ειναι τις περισσοτερες φορες ειτε θεμα θερμοκρασιων ειτε θεμα τροφοδοτικου.Δοκιμασε να στρεσαρεις cpu & vga και παραλληλα να δεις θερμοκρασιες για να δουμε μηπως οφειλεται εκει αυτη η αλλοκοτη συμπεριφορα.Τι λειτουργικο φορας?
Captain Ιανουάριος 8, 2010 #7 Ιανουάριος 8, 2010 παντως με τον παλιο υπολογιστη κατι τετοιοα κολληματα τα ετρωγα και εγω.και η πλακα ειναι οπως λεει ο φιλος οτι τις περισοττερες φορες τα κολληματα αυτα γινονται ακριβως στα ιδια μερη.πχ το παιδι λεει ιδια πιστα.κατεβασε στρεσαρισμα καρτας γραφικων και δες.λογικα μετα απο καποια ωρα θα κανει κατι κουλο και αυτη.μετα βλεπουμε
Dr.Paneas Ιανουάριος 8, 2010 #8 Ιανουάριος 8, 2010 Windows 7 έχει ο Kats.Αντώνη, τρέχα Furmark stability test. Όχι Fullscreen Mode. Επέλεξε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου. Ασε το να κάνει τεστ καμιά ώρα.Αν δεν σου βγάλει σφάλμα, δοκίμασε με Prime95 blend test και βλέπε τις θερμοκρασίες του CPU με το HWTemp.Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι ρε παιδια. Για να κλείνει το PC κάτι παίζει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή πιστεύω. Γι αυτο δες στο BIOS σε τι θερμοκρασία σου κάνει shutdown.
sakis_the_fraud Ιανουάριος 8, 2010 #9 Ιανουάριος 8, 2010 Αντώνη, τρέχα Furmark stability test. Όχι Fullscreen Mode. Επέλεξε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου. Ασε το να κάνει τεστ καμιά ώρα. και δεν με λες, τι διαφορα εχει το full screen απο το window mode σε μεγιστη αναλυση; εγω θα ελεγα να βαλεις μια αναλυση ωστε να χωραει και το furmark και το gpu-z (ή κατι τετοιο) για να βλεπεις και τις θερμοκρασιες των αλλων υποσυστηματων της καρτας. θυμαμαι στην 4850 ειχε ενα memIO που ηταν συνεχεια +10 απο το gpu temp. Θα προτεινα να ενεργοποιησεις και την επιλογη extreme burning. Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι ρε παιδια. Για να κλείνει το PC κάτι παίζει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή πιστεύω. Γι αυτο δες στο BIOS σε τι θερμοκρασία σου κάνει shutdown. Αν προσεξεις, προτειναμε να στρεσαρει καθε φορα μονο ενα υποσυστημα του υπολογιστη, την μια μονο την καρτα και την αλλη μονο τον επεξεργαστη για να δουμε θερμοκρασιες. Σε καμια απο τις δυο καταστασεις δεν εχουμε την μεγιστη καταναλωση γιατι δεν δουλευουν ολα τα υποσυστηματα μας σε full load. Την μεγιστη καταναλωση την πετυχαινουμε οταν και ο επεξεργαστης αλλα και η καρτα εχουν φορτιο, δηλαδη οταν παιζουμε ενα απαιτητικο παιχνιδι (crysis, dirt2 κλπ) ή οταν τρεχουμε καποιο 3D benchmark (3D Mark xx). Αν το τροφοδοτικο δεν μπορει να παρεχει την απαιτουμενη ενεργεια κλεινει τον υπολογιστη. Δεν ειπα οτι φταει το τροφοδοτικο, αλλα οτι μπορει να ειναι μια αιτια για να το εχει στο πισω μερος του μυαλού του. Ας δουμε τι γινεται απο πλευρας θερμοκρασιων και βλεπουμε. Υ.Γ. δες στο furmark που ο ενας πυρηνας κοιμαται και μετα δες στο 3d mark που ειναι και οι 2 κοντα στο 100%
Kats Ιανουάριος 13, 2010 Author #10 Ιανουάριος 13, 2010 Μάγκες με ξαναπέταξε έξω, αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε Shut Down ,αλλά μου έγραφε ότι εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα και ότι τα Windows θα με ενημερώσουν για το πρόβλημα αυτό.Γαμάτο!!!
CrazyAnt Ιανουάριος 13, 2010 #11 Ιανουάριος 13, 2010 Tell us something we don't know Το θεμα ειναι πως οταν αρχικα ανεφερες το προβλημα σου ζητησαμε καποια πραγματα αλλα δεν μας τα χεις δειξει,οποτε για ακομη μια φορα δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. Εαν θελεις να προσπαθησουμε να βγαλουμε ακρη θα πρεπει να βαλλεις και συ το χερακι σου ;-)
Kats Ιανουάριος 20, 2010 Author #12 Ιανουάριος 20, 2010 euxaristw paides gia tin boitheia. to paixnidi paizei pleon kanonika.
CrazyAnt Ιανουάριος 20, 2010 #13 Ιανουάριος 20, 2010 Και το προβλημα τελικα ποιο ηταν?Η λυση του επισης?
mauros Ιανουάριος 21, 2010 #14 Ιανουάριος 21, 2010 ρε κουτέ άρη,τώρα που είναι χειμώνας και δεν καίνε τα κλιματιστικά έχει καλύτερη παροχή το δίκτυο...μόλις αρχίσουν οι ζέστες θα τον δούμε τον φίλο Αν και για ram τον κόβω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.