Jump to content

Πρόβλημα με το Dirt 2

Kats

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το καινούργιο Colin Mac Rae Dirt 2. Τρεις φορές έβαλα να το παίξω. Και τις τρεις είτε στην 2η είτε στην 3η πίστα Kroatia και Kalifornia μου έσβησε τον υπολογιστή. Με το που τελείωνα την πίστα. Μήπως ξέρετε γιατί; Το σύστημά μου είναι σχετικά καινούργιο και καλύπτει τις προδιαγραφές του παιχνιδιού. Άλλα τέτοια παιχνίδια δεν είχα στον υπολογιστή , μόνο το PRO 10, αλλά δεν είχα συναντήσει κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα;:o

έκλσεισε σε φάση Shut Down. Την πρώτη φορά που έσβησε νόμισα είχαμε διακοπή ρεύματος.

Corsair 520 HX:respect:. Το πήρα πριν 3 που έφτιαξα το σύστημα από το πλαίσιο. τη θερμοκρασία δεν την έχω τσεκάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. λες να φταίει αυτό; Θα το τσεκάρω.

Ο Σακης πολυ σωστα σε ρωταει για temps και PSU γιατι τα ξαφνικα και κουλα shut downs ειναι τις περισσοτερες φορες ειτε θεμα θερμοκρασιων ειτε θεμα τροφοδοτικου.

Δοκιμασε να στρεσαρεις cpu & vga και παραλληλα να δεις θερμοκρασιες για να δουμε μηπως οφειλεται εκει αυτη η αλλοκοτη συμπεριφορα.

Τι λειτουργικο φορας?

παντως με τον παλιο υπολογιστη κατι τετοιοα κολληματα τα ετρωγα και εγω.και η πλακα ειναι οπως λεει ο φιλος οτι τις περισοττερες φορες τα κολληματα αυτα γινονται ακριβως στα ιδια μερη.πχ το παιδι λεει ιδια πιστα.κατεβασε στρεσαρισμα καρτας γραφικων και δες.λογικα μετα απο καποια ωρα θα κανει κατι κουλο και αυτη.μετα βλεπουμε

Windows 7 έχει ο Kats.

Αντώνη, τρέχα Furmark stability test. Όχι Fullscreen Mode. Επέλεξε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου. Ασε το να κάνει τεστ καμιά ώρα.

Αν δεν σου βγάλει σφάλμα, δοκίμασε με Prime95 blend test και βλέπε τις θερμοκρασίες του CPU με το HWTemp.

Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι ρε παιδια. Για να κλείνει το PC κάτι παίζει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή πιστεύω. Γι αυτο δες στο BIOS σε τι θερμοκρασία σου κάνει shutdown.

Αντώνη, τρέχα Furmark stability test. Όχι Fullscreen Mode. Επέλεξε την μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου. Ασε το να κάνει τεστ καμιά ώρα.

και δεν με λες, τι διαφορα εχει το full screen απο το window mode σε μεγιστη αναλυση; :p

εγω θα ελεγα να βαλεις μια αναλυση ωστε να χωραει και το furmark και το gpu-z (ή κατι τετοιο) για να βλεπεις και τις θερμοκρασιες των αλλων υποσυστηματων της καρτας. θυμαμαι στην 4850 ειχε ενα memIO που ηταν συνεχεια +10 απο το gpu temp. :)

Θα προτεινα να ενεργοποιησεις και την επιλογη extreme burning.

Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι ρε παιδια. Για να κλείνει το PC κάτι παίζει με την θερμοκρασία του επεξεργαστή πιστεύω. Γι αυτο δες στο BIOS σε τι θερμοκρασία σου κάνει shutdown.

Αν προσεξεις, προτειναμε να στρεσαρει καθε φορα μονο ενα υποσυστημα του υπολογιστη, την μια μονο την καρτα και την αλλη μονο τον επεξεργαστη για να δουμε θερμοκρασιες. Σε καμια απο τις δυο καταστασεις δεν εχουμε την μεγιστη καταναλωση γιατι δεν δουλευουν ολα τα υποσυστηματα μας σε full load.

Την μεγιστη καταναλωση την πετυχαινουμε οταν και ο επεξεργαστης αλλα και η καρτα εχουν φορτιο, δηλαδη οταν παιζουμε ενα απαιτητικο παιχνιδι (crysis, dirt2 κλπ) ή οταν τρεχουμε καποιο 3D benchmark (3D Mark xx). Αν το τροφοδοτικο δεν μπορει να παρεχει την απαιτουμενη ενεργεια κλεινει τον υπολογιστη.

Δεν ειπα οτι φταει το τροφοδοτικο, αλλα οτι μπορει να ειναι μια αιτια για να το εχει στο πισω μερος του μυαλού του. Ας δουμε τι γινεται απο πλευρας θερμοκρασιων και βλεπουμε.

Υ.Γ. δες στο furmark που ο ενας πυρηνας κοιμαται και μετα δες στο 3d mark που ειναι και οι 2 κοντα στο 100% ;)

th_Shot0139.jpg th_Shot0142.jpg

Μάγκες με ξαναπέταξε έξω, αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε Shut Down ,αλλά μου έγραφε ότι εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα και ότι τα Windows θα με ενημερώσουν για το πρόβλημα αυτό.

Γαμάτο!!!

Tell us something we don't know :D

Το θεμα ειναι πως οταν αρχικα ανεφερες το προβλημα σου ζητησαμε καποια πραγματα αλλα δεν μας τα χεις δειξει,οποτε για ακομη μια φορα δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Εαν θελεις να προσπαθησουμε να βγαλουμε ακρη θα πρεπει να βαλλεις και συ το χερακι σου ;-)

ρε κουτέ άρη,τώρα που είναι χειμώνας και δεν καίνε τα κλιματιστικά έχει καλύτερη παροχή το δίκτυο...μόλις αρχίσουν οι ζέστες θα τον δούμε τον φίλο :)

Αν και για ram τον κόβω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.