Jump to content

προτασεις για clamshell κινητο

afracten

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω, νεο κινητο, για τις βασικες λειτουργιες, (sms, calls) και σκεφτηκα να παρω αυτο,

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-reviews-1564.php

εσεις τι προτινετε? :blink:

Αρχική απάντηση από afracten

τελικα πηρα το w300i, και η γνωμη μου, απλα τέλειο!!!!!!:)

Με γειες μαν :T:

Αρχική απάντηση από Dr. Gonzo

το D830 το έχει δουλέψει κανένας?

/off topic

σε σχέση με το D820, ποιο θα προτιμούσατε?

Χμμ, ώντας κάτοχος του RAZR, θα προτιμούσα το 830. Το έχω δουλέψει για κανα δίωρο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνηθίσεις το feeling των πλήκτρων αλλά είναι κορυφαίο, το μενού μ'αρέσει πολύ, στο video έχεις fast forward-backward, καλός ήχος στα mp3 (όχι κορυφαίος αλλά αρκετός) και τρομερή κάμερα+video για τόσο λεπτό κινητό, πολύ καλής ποιότητας. Απλά άκουσα για τη μπαταρία ότι...δεν. Αν το w950 που περιμένω ξεφύγει πάνω από τα 450Ε, μάλλον θα τσιμπήσω τα Χ-Mas το 830 ;)

Eγώ απλά συνδέω το RAZR στην USB (έχοντας βάλει τους drivers από πριν), κάνω μια νέα σύνδεση, το επιλέγω και όλα οκ (πάντα για σύνδεση με αστική χρέωση - έχω από το ΑΠΘ). Για σύνδεση μέσω ΕΠΑΚ πρέπει να το ψάξεις με την εταιρεία σου (οι χρεώσεις είναι ογκοχρέωση με πάγιο ~17 ευρώ-20ΜΒ και ~35-80ΜΒ). Πάντως είναι ΠΑΝΑΡΓΟ :D

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.