angelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2006 Προσπαθώ να κάνω unrar με το winrar ένα αρχείο 6,7gbκαι συνέχεια σταματάει....το fat32 δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα απο 4GbΠρέπει να έχω Ntfs σκληρό?Μπορεί να γίνει καποια ''moda'' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Οχι, μονο το nfts υποστηρίζει μεγαλύτερα αρχεια.. Μπορεις να το κανεις convert σε ntfs. convert /ntfs ειναι η εντολη αν θυμαμαι καλα... παρε ενα backup πρωτα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 που να το κάνω το back-up όμως?Δεν έχω χώρο στον σκληρόούτε αντιγραφικό να τον δημιουργήσω.δοκίμασα την εντολή που μου είπες αλλα ''Invalid drive specification''.Μπορώ αυτο το αρχείο rar να το χορίσω σε δύο κομματιά,να τα κάνω unrar και να τα ενώσω?Υ.Γ Συγνώμη αν είπα μπαρούφα αλλά ψάχνομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 Από εδώ... In the command prompt window, type: convert drive_letter: /fs:ntfs For example, typing convert D: /fs:ntfs would format drive D: with the ntfs format. You can convert FAT or FAT32 volumes to NTFS with this command. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Οκτώβριος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2006 το είδα πριν λίγο vdeseris και το έκανα....ολά εντάξει ευτυχώς....αν και μου ανέβηκε λίγο η πίεση μέχρι να τελείωσειευχαριστώ παιδία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.