Παπ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2006 Γεια σας παιδια. Ξεκινησα να παιξω το παραπανω παιχνιδι αλλα συναντησα το εξης προβλημα. Κανω save αλλα οταν το κλεινω και το ξανανοιγω δεν μπορω να κανω load γιατι πολυ απλα δεν μπορω να βρω την επιλογη " load " . Μπορει καποιος να βοηθησει;;; Ευχαριστω!
Geo_K Οκτώβριος 8, 2006 #2 Οκτώβριος 8, 2006 Έτσι διαχειρίζεται το παιχνίδι τα saves.Εάν για οποιονδήποτε λόγο θελήσεις να εγκαταλείψεις στα μέσα της πίστας, δε σου δίνεται η δυνατότητα να φορτώσεις τα προηγούμενα saves, με συνέπεια να χρειάζεται να παίξεις την πίστα από την αρχή.Ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας που θα επιλέξεις στο menu, το παιχνίδι σου παρέχει περιορισμένο αριθμό saves ώστε να ολοκληρώσεις το κάθε επίπεδο.Τα παραπάνω αναφέρονται περιγραφικά στο manual του παιχνιδιού.
$pIdy_mc Οκτώβριος 11, 2006 #4 Οκτώβριος 11, 2006 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια !!! ’ρχισα να το παίζω κανονικά, πέρασα τις πρώτες πίστες και μόλις έφτασα στην πίστα με την Όπερα (όσοι το παίζουν με πιάσανε ) παίζω κανονικά και μετά από λίγη ώρα με πετάει έξω λέγοντας ότι έχει πρόβλημα. Έχω μια Χ1300 αν και δεν πιστεύω να φταίει η κάρτα γραφικών... Αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που θέλω να παίξω την συγκεκριμένη πίστα και δεν ξέρω τι να κάνω :cry: PLZ HELP !!!!!
hurin Οκτώβριος 11, 2006 #5 Οκτώβριος 11, 2006 Σε αυτή την πίστα έχει bug όταν πετάς κάποιο όπλο στο πάτωμα.
$pIdy_mc Οκτώβριος 11, 2006 #6 Οκτώβριος 11, 2006 Hmm...... Όσες φορές μου έχει κολλήσει δεν έκανα κάτι τέτοιο, μάλλον μερικές φορές.....αλλά μου έχει συμβεί εκεί που μιλάω σε έναν για ένα κουστούμι να με πετάει και εκεί που βάζω ένα νεκρό στο μεγάλο κουτί..... Ξέρεις πως μπορώ να το διορθώσω ή πώς να το παραβλέψω ?
BILL5 Οκτώβριος 12, 2006 #7 Οκτώβριος 12, 2006 σε εμενα εχει παιξει μια χαρα με τον AMD 2500 + & την 6800 128 βαλτε το patch 1.2 σε καμια πιστα δεν ειχα προβλημα ουτε στην οπερα ουτε πουθενα δοκιμασε να βαλεις τους τελευτεους drivers της atilink εδω.http://www.softwarepatch.com/games/hitman-bloodmoney.html
$pIdy_mc Οκτώβριος 12, 2006 #8 Οκτώβριος 12, 2006 ΟΚ φτιάχτηκε το πρόβλημα με τον crasharisma του Hitman Blood Money.....αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα και όλα χωρίς αποτέλεσμα έκανα την εξής bagia που δεν έχω ιδέα πως είναι δυνατόν να επηρεαζόταν από κάτι τέτοιο..... Start Menu -> Run -> dxdiag -> Sound Tab -> και όλα τα sounds στο Χωρίς επιτάχυνση Τώρα πως το συγκεκριμένο bug επηρεάζεται από κάτι τέτοιο είναι απορίας άξιο, αλλά αφού δουλεύει δεν με νοιάζει και τόσο Thx everyone για την βοήθεια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.