totally_wired Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2006 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΕΤΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 συμφωνω κι επαυξανω...αν και μαλλον μιλαμε για την ιδια αγγελια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 LINK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Απλά υπάρχει η προσφορά σε pm και η τιμή = τόσο. Αλλά και τo παζάρι και το όχι παζάρι. Το link δεν έχει νοήμα bill αν και έχω αφορμή να τα πω αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Εφοσον αναφερεσαι σε καποιον χρηστη καλυτερα να δωσεις λινκ για να προσεχουμε ολοι...Ετσι νομιζω εγω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Σωστός ο Πολωνός. Εφόσον έχεις κακή εμπειρία με κάποιον το λες για να μην την πατήσουν και άλλοι και ταλαιπωρηθούν τσάμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Ειμαι της γνωμης οτι οι οροι πωλησης θετονται απο τον πωλητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο αυτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 ναι ρε παιδια ενημερωστε..δεν ειναι κακο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 ναι αλλα οταν λες κατι το δινω πχ ενα cpu αξιας 300 ευρο το δινω 100, μετα δεν μπορεις να λες ξερεις το δινω τωρα 200. αφου φυσικα εχουν πλακωσει ολοι γιατι το δινεις στο 1/3 της τιμης. και εγω ειμαι της γνωμης να αναφερεις ποιος ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ναι αλλα οταν λες κατι το δινω πχ ενα cpu αξιας 300 ευρο το δινω 100, μετα δεν μπορεις να λες ξερεις το δινω τωρα 200. αφου φυσικα εχουν πλακωσει ολοι γιατι το δινεις στο 1/3 της τιμης. και εγω ειμαι της γνωμης να αναφερεις ποιος ειναι. Προσωπικα δεν εχω καταλαβει σε τι αναφερεται, αλλα δεν επικροτω φυσικα αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Και εμενα μου εχει τυχει να πουλαω κατι πολυ φθηνα και να πλακωσουν ολοι με pm, προφανως προτεραιοτητα εχει ο 1ος που το ζητησε..Αν μετανιωσεις για την τιμη βαλε ακυρο στην αγγελια ή ξεκαθαρησε απο πριν οτι η καλυτερη προσφορα κερδιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Και εγώ πιστεύω πως καλό θα ήταν να μας πεις ποια αγγελία ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Φιλε μου το post που "ανοιξες" "γεμισε" ανυσηχιες και στους υπολοιπους ....οποτε καλο ειναι να μας πεις τουλαχιστον κατα ΠΟΥ να προσεχουμε......Πολλοι ειναι που βαζουν ΑΒΑΣΙΜΕΣ αγγελιες μονο και μονο να προκαλεσουν ....ας πουμε καποιο "ειδος" ανταγωνισμου ....αλλα και να προκαλεσουν την προσοχη μερικων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller Ειμαι της γνωμης οτι οι οροι πωλησης θετονται απο τον πωλητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο αυτον. .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 ε νταξει τωρα..εδω που τα λεμε δεν εγινε και τπτ το τραγικο στην συγκεκριμενη αγγελιαπου να δικαιολογει τον αριθμο των postsαπλα ο συγκεκριμενος ετυχε να ειναι ειλικρινης/ αφελης και να το παραδεχτειαλλοι, πιο πονηροι, δεν τα λενε αυτα και απλα παρακαμπτουν τον πρωτο αγοραστηκαι περνανε στον επομενο πλειοδοτη με συνοπτικες διαδικασιες...απλα το παλικαρι εβαλε μια αγγελια και καποιος του προσεφερε το ποσο που ζητουσε + κατιτις παραπανω για να το κλεισεικαι αυτος δεχτηκε...και προφανως καλα εκανε...αλλα εκθετει ετσι αυτον που του φιλοξενησε την αγγελιααλλο πραγμα μια αγγελια με προκαθορισμενη τιμηαλλο πραγμα το "τιμη συζητησιμη" αλλο το "καντε τις προσφορες σας"και αλλο η δημοπρασια...στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για στανταρ τιμη και θεωρητικα ο πωλητηςς πρεπει να τηρησει απολυτη σειρα προτεραιοτηταςμε βαση την αρχικη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 8, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 21:58] Πολλοι ειναι που βαζουν ΑΒΑΣΙΜΕΣ αγγελιες μονο και μονο να προκαλεσουν ....ας πουμε καποιο "ειδος" ανταγωνισμου ....αλλα και να προκαλεσουν την προσοχη μερικων.... λεγε ονοματα τωρα !!! :P περαν της πλακας ομως καλο ειναι να υπαρχει ενα τετοιο θρεντ για καλους και κακους πολητες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 8, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Γιατί? Για να γίνουν κάποιοι δακτυλοδεικτούμενοι και να λέμε "να αυτός που έριξε τον άλλον στην αγγελία", "να ο άλλος που τήρησε το ποσόν που είχε πει" ??? Δε νομίζω ότι είναι ωραίο αυτό... Κάποιοι να μάθουν να κρατάνε το λόγο τους, να έχουν υπευθυνότητα και δε χρειάζεται τπτ άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 8, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Καλά λέει ο nick... Ξεχάστε το. Απλά ας προσέχουμε τι γράφουμε στις αγγελίες γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Οκτώβριος 8, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχικά θέλω να πω πως δεν είχα σκοπό να φτιάξω ένα post ώστε να γίνει αυτό το πράγμα τώρα καθώς η αρχική τοποθεσία του post ήταν μέσα στις Πωλήσεις (δηλαδή όχι απαντήσεις) Το άνοιξα απλά για να εκφράστω εγώ σε ένα πράγμα που έγινε το πρωί.Το ότι κάποιος έκανε post στις πωλήσεις για κάποιον άλλο δεν αξίζει να του γυρίσει μπούμεραγκ. Απλά υπάρχει κάποιο νόημα στους κανόνες για τα posts έτσι;Τους κανόνες τους θέτει σαφώς ο πωλητής αλλά είναι κανονισμένοι από πριν. Προσωπικά θα ήθελα να κλειδώσει το thread αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wiredΤους κανόνες τους θέτει σαφώς ο πωλητής αλλά είναι κανονισμένοι από πριν. Προσωπικά θα ήθελα να κλειδώσει το thread αυτό. Συμφωνώ. Ότι έπρεπε να ειπωθεί ειπώθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.