aldon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 σημερα τυχαια πατησα userbars.gr και εκπληκτος ειδα οτι υπάρχει! www.userbars.gr για ριξτε μια ματια
JohnnyX Οκτώβριος 7, 2006 #3 Οκτώβριος 7, 2006 Το εντοπισα και εγω το πρωι ..και προσπαθησα να φτιαξω το bar μου και απο αυτο ..το ubanimator ειχε προβλημα ομως να διαβασει τα bars απο το site (αν και γενικα φαινεται να εχει καλο στο "κεφαλι" του)
@ngel Οκτώβριος 8, 2006 #4 Οκτώβριος 8, 2006 Φίλε μου τι πρόβλημα αντιμετώπισες με το userbars.gr?Είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία και θα εκτιμούσα να μου πείτε τις εντυπώσεις και τις διορθώσεις σας!
JohnnyX Οκτώβριος 8, 2006 #5 Οκτώβριος 8, 2006 το ubanimator μου εβγαζε διαφορα λαθη . Προφανως δε μπορουσε να ανακτησει τα userbars απο το site. Βεβαια δε λεω οτι φταιει το site κιολας ..γιατι και απο αλλα site δε μπορουσε να παρει bars ( καποια επερνε καποια οχι !!) . Δοκιμασε το το ubanimator.com να δεις πως παει
@ngel Οκτώβριος 8, 2006 #6 Οκτώβριος 8, 2006 Από την αρχή της κατασκευής του userbars.gr είχαμε έρθει σε επαφή με τη διαχείριση του ubanimator.com για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!Χθες διορθώθηκαν κάποια πρώτα bugs -μιας και όπως είπα είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία του userbars.gr- και όλα θα δουλεύουν πολύ καλύτερα σήμερα.Θα σε παρακαλέσω να δοκιμάσεις ξανά στο:http://ubanimator.com/index.php?mention=Userbars.grΘα χαρούμε να δούμε τα πρώτα ελληνικά userbars να εμφανίζονται στις σελίδες του userbars.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.