sfeteristis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Θελω να κανω format (fresh install of win xp sp2) αλλα τι θα γινει με τα games που εχω σε εξελιξη?? Πως γινεται να κρατησω τα saves μου?Mιλαω για τα:Far CryThe GodfatherFEAR
nikos19 Οκτώβριος 7, 2006 #2 Οκτώβριος 7, 2006 Βρες τα saves στους φακελους των παιχνιδιων και γραψτα σε ενα cd ,Κανε φορματ ξαναεγκατεστησε τα παιχνιδια και βαλε ξανα τα saves στους φακελους
sfeteristis Οκτώβριος 7, 2006 Author #3 Οκτώβριος 7, 2006 Μπορεις να μου πεις που τα βρισκω αυτα τα saves?Aν αντιγραψω ολοκληρο το φακελο των παιχνιδιων ειμαι καλυμενος?
nikos19 Οκτώβριος 7, 2006 #4 Οκτώβριος 7, 2006 C:\Program Files\.... και μετα βρισκεις τον φακελο του παιχνιδιου που θα εχει εναν φακελo saved games η καπως ετσι
mech5107 Οκτώβριος 7, 2006 #5 Οκτώβριος 7, 2006 Eξαρτάται από το παιχνίδι. Αλλά είναι στο φάλεκο του παιχνιδιού, άλλα στο my documents και άλλα αλλόυ... Για πες τίτλους μπας και βοηθήσουμε...
sfeteristis Οκτώβριος 7, 2006 Author #6 Οκτώβριος 7, 2006 Μα... ειπα τιτλους!Μαλλον δε διαβασες το πρωτο.FAR CRYTHE GODFATHERFEARΔηλαδη αμα σωσω και το φακελο MY DOCUMENTS (που θα τον σωσω ετσι κι αλλιως) ειμαι καλυμενος?
mech5107 Οκτώβριος 7, 2006 #7 Οκτώβριος 7, 2006 Δεν το είδα Το godfather ειναι στο my documents το folder "gf" To fear είναι στο C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions Το far cry δεν το έχω άρα δεν ξέρω να σου πώ...
sfeteristis Οκτώβριος 7, 2006 Author #8 Οκτώβριος 7, 2006 - Για το godfather εχω στο MY DOCUMENTS εναν φακελο "corleone"...αυτος ειναι τα saves?? φακελο gf που λες δεν εχω. - Για το fear βρηκα το φακελο που λες, thanx. Eχει εναν φακελο "save" αλλα εχει μαζι και καποιους αλλους μικρους φακελους. Τους σωζω κι αυτους? - Για το far cry δε βλεπω αλλα επειδη υπαρχει cheat για να αρχιζεις απ οποια πιστα θες, δε πειραζει και τοσο
mech5107 Οκτώβριος 7, 2006 #9 Οκτώβριος 7, 2006 Ναι όλο το φάκελο του fear, όπως είναι. Για το godfather και γενικά για κάθε παιχνίδι ψάξε να βρείς το φάκελο με τα save και μετά για να σιγουρευτείς καν' τον cut και μετά τρέξε το παιχνίδι να δεις αν θα έχει saves ή όχι και μετά πράτεις ανάλογα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.