astrolabos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2006 Στο κλίμα των ημερών, λόγω των συζητήσεων για τους νέους επεξεργαστές της Intel και σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί, έφτιαξα το παρακάτω. Αφιερωμένο σε όλους σας, μιας και εσείς είσασταν η πηγή έμπνευσής μου και ιδιαίτερα στους DJD, ea6gka, Sol, Frost, Gorillakos The Lab.gr Survivor
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2006 #6 Οκτώβριος 7, 2006 Εμένα γιατί δεν παίζει; Βλέπω το αρχικό με το survivor αλλά όταν κάνω click μου λέει "not found"
jpcupra Οκτώβριος 7, 2006 #7 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εμένα γιατί δεν παίζει; Βλέπω το αρχικό με το survivor αλλά όταν κάνω click μου λέει "not found" me too....
o polonos Οκτώβριος 7, 2006 #8 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 13:26] me too.... Και εγω το ιδιο.. Εκτος απο αυτο ειναι ολα τα λεφτα....
astrolabos Οκτώβριος 7, 2006 Author #9 Οκτώβριος 7, 2006 Πάρτε το αρχείο να το δείτε. Εμένα μου το ανοίγει κανονικά πάντως και με ie και με ffhttp://rapidshare.de/files/35825549/survivor.swf.html
unstoppable Οκτώβριος 7, 2006 #12 Οκτώβριος 7, 2006 Αυτο που λενε τα παιδια ειναι οτι αν κανεις click πανω στο flashακι σου πεταει MISS/404
astrolabos Οκτώβριος 7, 2006 Author #13 Οκτώβριος 7, 2006 Α, ε φυσικό είναι, αφού αυτό είναι το φλασάκι από το site του survivior. Σιγα να μην έβγαινε και το link
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2006 #14 Οκτώβριος 7, 2006 Ε αυτό είναι μόνο; Εγώ περίμενα να δω δράση... Τουλάχιστον εμένα μόνο το "20 παίκτε, 10 intelακηδες" κτλ μέχρι το έπαθλο δείχνει. Δεν πάει παρακάτω... Αν είναι έτσι πώς προταγωνιστούν όλοι αυτοί; Μήπως κοιμάμα υπερβολικά λίγο τελευταία;
jpcupra Οκτώβριος 7, 2006 #15 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ε αυτό είναι μόνο; Εγώ περίμενα να δω δράση... Τουλάχιστον εμένα μόνο το "20 παίκτε, 10 intelακηδες" κτλ μέχρι το έπαθλο δείχνει. Δεν πάει παρακάτω... Αν είναι έτσι πώς προταγωνιστούν όλοι αυτοί; Μήπως κοιμάμα υπερβολικά λίγο τελευταία; και εμενα εκει στακαρει....που ειναι ο ea6gka?θελω να το δω!!!
astrolabos Οκτώβριος 7, 2006 Author #16 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ε αυτό είναι μόνο; Εγώ περίμενα να δω δράση... Τουλάχιστον εμένα μόνο το "20 παίκτε, 10 intelακηδες" κτλ μέχρι το έπαθλο δείχνει. Δεν πάει παρακάτω... Αν είναι έτσι πώς προταγωνιστούν όλοι αυτοί; Μήπως κοιμάμα υπερβολικά λίγο τελευταία; Αρχική απάντηση από jpcupra και εμενα εκει στακαρει....που ειναι ο ea6gka?θελω να το δω!!! Τα ονόματα που αναφέρθηκαν ήταν παρώντα στην στιγμή της σύλληψης της ιδέας. Προφανώς παρανοήσατε μιας και δεν είπα ποτέ συμμετέχουν οι τάδε, αλλά "Αφιερωμένο σε όλους σας, μιας και εσείς είσασταν η πηγή έμπνευσής μου και ιδιαίτερα στους DJD, ea6gka, Sol, Frost, Gorillakos". Οπότε παρανόησις
jpcupra Οκτώβριος 7, 2006 #17 Οκτώβριος 7, 2006 αααααααααααααααααα................................ :o :o :D :D
ΝTG Οκτώβριος 7, 2006 #18 Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ε αυτό είναι μόνο; Εγώ περίμενα να δω δράση... Τουλάχιστον εμένα μόνο το "20 παίκτε, 10 intelακηδες" κτλ μέχρι το έπαθλο δείχνει. Δεν πάει παρακάτω... Αν είναι έτσι πώς προταγωνιστούν όλοι αυτοί; Μήπως κοιμάμα υπερβολικά λίγο τελευταία; Η συνεχεια την επομενη χρονια makis.. Να τελειωσει το κανονικο survivor και θα στειλουμε τους 20 επιλεκτους στον panama! Toν πρωταθλητη ομως θα τον μαθετε του χρονου...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 16, 2006 #19 Οκτώβριος 16, 2006 τρελη εμπνευση!πορωθηκα τωρα!!!θελω να δω benchmark μαχες!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.