Jump to content

Δορυφορικό πίατο και ψηφιάκος δέκτης για Tv

angelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επείδη έχω βαρεθέι τα ''χίονια'' στην tv και κουραστηκά να αλλάζω συνέχεια θέση στην κεραία σκέφτομαι να αγοράσω ψηφιακό αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πίατο.

Όλα τα κανάλια που έχω τώρα στην tv με την απλή κεραία θα τα έχω και με το δορυφορίκο πίατο?

Σε ποία χαρακτηριστικά του δεκτή πρέπει να δώσω μεγαλήτερη βάση?

Ευαίσθητο tuner

Σκληρό Δίσκο

Common Interface

Card reader (Ird3to, Vi@cc3ss, Con@x κλπ.)

UCAS

Modem

Κάρτα Δικτύου (Lan)

HDT

Επειδή γίνεται χαμός απο μάρκες και μοντέλα δορυφορικών δέκτων έχετε κάποιο να μου πρωτείνεται?Ακόμα ποιό όργανο εύρεσης δορυφόρων να πάρω?

Ποιο δορυφορικό πίατο?τι διαστάσεις?

Θα προτιμούσα κάτι επώνυμο και για χρήση 4-5 χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί το cable

Κάνωντας μία έρευνα αγόρας έχω διαβάσει πολλά για τα dreambox.Τι χρησιμοποιείτε εσείς?

Τα ελληνικά κανάλια μόνο μέσο nova μπορείς να τα δεις. Ο dreambox θεωρείται από του καλύτερους δέκτες και έχει όλα αυτά που θέλεις αλλά θέλει ψάξιμο. Ο 7020 τον όποιο έχω και εγώ έχει αρκετά ευαίσθητο tuner.

Δεν έχω άλλη επιλογή για να έχω καλύτερο σήμα εκτός απο το να βάλω Nova δηλαδη?

Αθήνα.

Γίνεται χαμός απο καινούργιες πολυκατοικίες και ψάχνω μία λύση....

Αν υπήρχε περίπτωση να μεσολαβέι pc με tv θα είχα δίαφορες ''επιλογές''

οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν

Αθήνα που? Το λέω γιατί αν βλέπεις Υμηττό με μια κεραία televas στα UHF θα είσαι μια χαρά.

συγκεκριμένα καλλιθέα

Αλλά όπως προειπά γίνεται χαμός απο καινούργιες πολυκατοικίες και

δεν έχω καλό σήμα.ποίο είναι το μέγιστο επιτρεπτο ύψος που μπορώ να τοποθετήσω την κεραία?

Αρχική απάντηση από angelos

συγκεκριμένα καλλιθέα

Αλλά όπως προειπά γίνεται χαμός απο καινούργιες πολυκατοικίες και

δεν έχω καλό σήμα.ποίο είναι το μέγιστο επιτρεπτο ύψος που μπορώ να τοποθετήσω την κεραία?

4 μέτρα πάνω από το ιδεατό στερεό.

Και πάλι όμως δεν γίνεται δουλεία Σωτήρη...

Εσύ πως το έχεις λύσει αυτό το πρόβλημα?

Mε δορυφορικο πιατο και εγκατασταση ΔΕΝ μπορεις να δεις τα ελληνικα καναλια τσαμπα...Πρεπει να αγορασεις το πακετο της nova που περιεχει εκτος απο τα προγραμματα της nova και τα υπολοιπα ελληνικα καναλια....

Τωρα για επιγεια ληψη , κοιτα για καμια καλη κεραια με υψηλη απολαβη (db )....και ισος και εναν ενισχητη σηματος...

Κυριως αυτου του ειδους οι κεραιες ειναι κατευθηντικες δηλ. για να εχεις την μεγιστη αποδοση πρεπει να κοιτανε την περιοχη της εκπομπης του σηματος...Εαν μπορεις να την σηκωσεις ψηλα τοσο το καλητερο.....

Κεραιες εδω..

http://www.tele.gr/html/233.HTM

Ενισχητες εδω....

http://www.tele.gr/html/207.HTM

Ιστοι εδω....

http://www.tele.gr/html/205.HTM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.