yannis76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Προσπαθώ εδώ και μέρες να συγχρονίσω κάποιους υπότιτλους σε δύο ταινείες HD divx που "βρήκα". Δοκίμασα το Subtitle Workshop αλλά και το Time Adjuster, αλλά χωρίς επιτυχία. Ένας φίλος μου είπε ότι επειδή είναι HD χρειάζονται μάλλον κάποια άλλη διαδικασία. Γνωρίζει κανείς σας τίποτα;ΕυχαριστώΓιάννης
FrOsT Οκτώβριος 5, 2006 #2 Οκτώβριος 5, 2006 Μήπως το πρόβλημα εντοπίζετε στην διαφορά των fps movie->subs και όχι στο στο offset της εκκίνησης των υποτίτλων?
Dr. Gonzo Οκτώβριος 5, 2006 #3 Οκτώβριος 5, 2006 εγώ συγχρονίζω κανονικά 720p HD, με το Subtitle Workshop.κάνε check τα frames και τη διάρκεια, γιατί εφόσον είναι HDRips, είναι πολύ πιθανό να έχουν διαφορετική αρχή και τέλος (χρονικά) από τα DVD.
yannis76 Οκτώβριος 5, 2006 Author #4 Οκτώβριος 5, 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Υποθέτω ότι μπορεί τα fps των υποτίτλων να είναι άλλα από αυτά της ταινείας. Το κακό είναι ότι στο greeksubs δεν γράφει fps.
yannis76 Οκτώβριος 8, 2006 Author #5 Οκτώβριος 8, 2006 Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής: Όποτε παίζω τα βίβτεο από το πρόγραμα αυτά ξεκινάν σωστά και την αρχή την μαρκάρω (ctrl+1) μια χαρά. Όμως όποτε κάνω κλικ στην μπάρα για να πάω προς το τέλος, ο ήχος τα παίζει και δεν συγχρονίζεται!! Έτσι δεν μπορώ να ακούσω τι λένε εκεί για να μαρκάρω και τον τελευταίο υπότιτλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.