ea6gka Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 λοιπον εχω ενα φιεστα 1.4 κλπ , μπαχαλο μεγαλο και ετσι. παω στο εξουσιοδοτημενο, και μου λενε στα 50Κ θες , ιμαντες αρκουδισιον και δυναμο , φιλτρα ολα , λαδια και μπουζια + φιλτρο καμπινας + γενικο κοιταγμα (δλδ ξυσιμο) = ............................. ........................................ ..........................600 ΕΥΡΩ μιλαμε εχασα το φως μου , τρελαθηκα επεσα κατω αναισθητος. Ρε πας καλα του λεω , τι 600 ευρω κανει να αλλαξω ολη τη καμπινα με δερμα , να βαψω το μισο αμαξι. Μου λεει τι να κανουμε ετσι ειναι . ΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ πατε καλα ρε ? περνω τηελφωνο φιλο με ανεξαρτητο tuning και ετσι , του λεω ποσο κανουνε ολα αυτα στη λιανικη τα ανταλακτικα, 140 ευρω μου κανει. τα συμπερασματα δικα σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Ειναι κοινό μυστικό πως στα συνεργεία συνήθως ''βαράνε'' βασιζόμενοι στην ανιδεότητα του κόσμου απο μηχανολογικά . Μπορει να πάς το αμάξι σου και να χτυπάει κάτι ας πουμε , να το φτιάξει με κοστος 10e και να σου πει εβαλα αυτο το αλλο και το αλλο . Δεν κανουν βέβαια ΟΛΟΙ έτσι ούτε ΌΛΑ τα συνεργεία λειτουργούν καθε αυτόν τον τρόπο . Δυστηχώς όμως συμβαίνει. Ps . Για 600e σου δίνω εγώ το δικό μου . Ανταλαγή ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Τακακια μπροστα πισω σε Golf 5 400e τιμη απο Παζαροπουλο 110ε σε μαγαζι εξω Μαντεψε που τα βαλα Κλεφτες με ολη τη σημασια της λεξεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Mitseif @ Πήγες στην VW και πήρες και αλλο ένα setaki για backup ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Eγω για το rover δεν εχω πληρωσει ποτε κατω απο 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Ωραία... είτε 600 και να ισχύει η εγγύηση ..είτε 140 και να σταματήσει η εγγύηση 1 χρονο νωρίτερα.... Αλήθεια , που ειναι ο φίλος σου .... Και επιπλέον , κάνει service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 χαλκιδικη ειναι δυστηχως, θα παω εκει και θα το κανω εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Από που περίμενες ότι θα βγάλουνε λεφτά? Ίδια πολιτική και οι γερμανικές βιομηχανίες. Σου πουλάνε το Passat σε δελεαστική τιμή και μετά στα παίρνουν πίσω με τα εξουσιοδοτημένα service (όποιος τολμάει δοκιμάζει να βγει εκτός εγγύησης και ελπίζει να μην γίνει καμμιά στραβή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 ειπαμε , αλλο το κερδος και αλλο η αισχροκερδεια. αυτο ειναι για καταγγελια, Χ4 φορες επανω (4Χ150)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Συμφωνώ απόλυτα. Τώρα τα βλέπω και αρχίζω να τα παίρνω. Θα κατέβω υποψήφιος βουλευτής μόλις επιστρέψω Ελλάδα. Δεν πάει άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tristenoαρχίζω να τα παίρνω. Αρχική απάντηση από tristenoΘα κατέβω υποψήφιος βουλευτής μόλις επιστρέψω Ελλάδα. Δεν πάει άλλο. Πολύ καλά ξεκίνησες λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Οκτώβριος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 κατσε ρε γιωργο γιατι στο msn δεν μου τα ειπες καλα...μονο ιμαντες και δυναμο να αλλαξεις ειναι κοντα στο 400 εργασια δεν θα παρουν? μην τα ισοπεδωνουμε ολα... @micheif τα τακακια ενος golf 5 με ενος ibiza τι διαφορα εχουν....?γιατι εγω στον παζαροπουλο πληρωσα 110 ευρω...μαλλον κατιδεν καταλαβες καλα... edit:ακυρο το οτι εγραψα george τωρα καταλαβα...ιμαντες για το a/c και το δυναμο... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ edit 2: ρε μηπως σου ειπαν για τα 60κ και δεν καταλαβες καλα? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 νομίζω οτι ειχα δει καποια στιγμη διαφημηση πανω σε λεωφορειο απο την ενωση μηχανικων (ή κατι τετοιο) που ελεγε οτι συμφωνα με καποιον νομο δεν χανεις την εγγυηση του αυτοκινητου σε οποιο συνεργειο και να πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από scrolllock νομίζω οτι ειχα δει καποια στιγμη διαφημηση πανω σε λεωφορειο απο την ενωση μηχανικων (ή κατι τετοιο) που ελεγε οτι συμφωνα με καποιον νομο δεν χανεις την εγγυηση του αυτοκινητου σε οποιο συνεργειο και να πας. ευχαριστω για τη πληροφορια φιλε , θα το ψαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 κι εγω το εχω δει και ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 ναι ε, BYE BYE ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Χθες, στις 20:51] @micheif τα τακακια ενος golf 5 με ενος ibiza τι διαφορα εχουν....?γιατι εγω στον 1ον Δεν εχουν τα ιδια τακακια.(Αλλα και τα ιδια να μην εχουν δεν δικαιολογηται 200% πανω) 2ον Πληρωνεις το ονομα VW (και τα τετοια μου κουνιουντε). 3ον Ναι τοσο μου ειπανε και -10% στην Καρεντα. 4ον Κοιτανε να κλεψουν απο παντου! 5ον Παζαροπουλος στη Πειραιως εγινε αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Οκτώβριος 6, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 εγω παιδιά δουλεύω σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Hyundai - kia.οι τιμές που αναφέρετε είναι όντως λίγο υπερβολικές... (εννοώ ότι ζητάνε πάρα πολλά κάποιες αντιπροσωπείες).ήρθε σήμερα ένας πελάτης εδώ για service accent 04. 45000 service, λάδι, φλαδιού, φαέρος, ιμ δυν, ιμ χρονισμου, ιμ τιμονιου, ιμ a/c. + φίλτρο γύρης (το φίλτρο καμπίνας που λέμε).του έκανα προκοστολόγηση, όλο το service μαζί με τις εκπτώσεις κτλ κτλ, θα του βγει 250 ευρώ (σημείωση 50 ευρώ για να καταλάβετε έχει μόνο το φίλτρο γύρης. αν δεν το αλλάξει πέφτουμε κατευθείαν στα 200 ευρώ).... μόλις το άκουσε αυτός, πήδηξε ως το ταβάνι, άρχισε να βρίζει, κτλ κτλ. και φυσικά έφυγε. δηλαδή αν είχε το φιέστα τι θα έκανε?αλήθεια ea6gka τι σου είπε αυτός ο τύπος? πόση ώρα θέλει για να τα φτιάξει όλα αυτά? γιατί να ξέρετε στις αντιπροσωπείες πληρώνετε με την ώρα... στις περισσότερες τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 6, 2006 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 τα kia αληθεύει ότι έχουν δωρεάν service εφ'όρου ζωής?Αρχική απάντηση από scrolllock νομίζω οτι ειχα δει καποια στιγμη διαφημηση πανω σε λεωφορειο απο την ενωση μηχανικων (ή κατι τετοιο) που ελεγε οτι συμφωνα με καποιον νομο δεν χανεις την εγγυηση του αυτοκινητου σε οποιο συνεργειο και να πας. χωρίς να ασχολούμαι με τον τομέα, έχω την υποψία ότι την βασική εγγύηση (δηλ. τα 2 χρόνια) δεν τα χάνεις σε οποιοδήποτε συνεργείο έχει τέλος πάντων κάποια πιστοποίηση (iso?) ότι είναι συνεργείο κι όχι μανάβικο.αυτά που δίνουν όμως οι κατά τόπο αντιπροσωπείες (π.χ. fiat= 5 χρ. εγγύηση μηχανικά μέρη ή mitsubishi = 7 χρόνια εγγύηση) ίσως να απαιτούν το service να γίνεται στην αντιπροσωπεία (οπότε ούτος ή άλλως και να βγάλει κάτι, με τις υπερτιμολογήσεις που γίνονται θα στο πάρει πίσω).Υπάρχει κι άλλη παράμετρος πάντως: η ποιότητα των ανταλλακτικών.Απ'όσα ξέρω, παίζουν 3 κατηγορίες καινούρια: γνήσια, ιμιτασιόν και επισκευασμένα.Υποτίθεται ότι στις επίσημες αντιπροσωπείες βάζουν γνήσια (κάτι το οποίο δεν ισχύει πάντα, μερικές φορές απλώς χρεώνουν γνήσια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 6, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 φιλε κοτς να φερω το φιεστα εκει ? επρεπε να πεις το πελατη να ερθει απο τη φορντ να παμε παρεα.ιμαντα χρονισμου στα 45Κ? πολυ νωρις δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.