μανος1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο προγραμμα για την συγκεκριμενη μετατροπη γιατι αυτο που χρησιμοποιω δεν μου φαινετε και πολυ καλο ( avs video converter) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick26 Οκτώβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 υπαρχει και προγραμμα ποθ λεγετε dvd to divx κανε μια αναζήτηση στο google. πρωτο πρώτο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 ε δεν ενοουσα αυτο ενοουσα κατι που να εχει δοκιμασει καποιος και να ειναι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το fairuse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 οκ το κατεβαζω καλο φαινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Οκτώβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοιποιώ το DVDx. Πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Auto Guardian Knot για γρηγορο...Guardian Knot για την παραμικρη λεπτομερεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 TMPeng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 και εγω χρονια τωρα στα8ερα DVDx Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Auto Guardian Knot για γρηγορο...Guardian Knot για την παραμικρη λεπτομερεια. ---^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:29] Auto Guardian Knot για γρηγορο... Guardian Knot για την παραμικρη λεπτομερεια. Εχεις λινκ γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Εχεις λινκ γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω? http://www.autogk.me.uk/ http://www.doom9.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 6, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 09:47] http://www.autogk.me.uk/ http://www.doom9.net/ Thanks m8... Εγω εψαχνα για Auto Guardian Knot και οχι για Auto Gordian Knot.... Αρχική απάντηση από kallileo Auto Guardian Knot για γρηγορο... Guardian Knot για την παραμικρη λεπτομερεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 6, 2006 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:29] Auto Guardian Knot για γρηγορο...Guardian Knot για την παραμικρη λεπτομερεια. ..άλλη μια ψήφος...απλά κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 6, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 και αν έχεις όρεξη για λίγο διάβασμα, αρκετά παλιό βέβαια αλλά θα μπεις στο κλίμα.xvid guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2006 Gordian knot όπως είπαν και τα παιδιά ή smart ripper και flask Mpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 8, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 μια ερωτηση. αυτο που εχω avs video converter του πετας απλα το vts_01_0.ifo καιξεκιναει την μετατροπη. αυτα που μου γραψατε τα δοκιμασα αλλα το κανουν reject. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 8, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Thanks m8... Εγω εψαχνα για Auto Guardian Knot και οχι για Auto Gordian Knot.... Μπερδεψα το guardian με gordian....Ντροπη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.