μανος1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2006 ηθελα απλα να ρωτησω τι ρολο παιζει η συχνοτητα στην μετατροπη ενος ριπαρισμενου dvd σε divx. στην πραξη δηλαδη τρεχω εναν 6600 με μνημες στα 800 που κανονικα ειναι 667 και νομιζω οτι βλεπω διαφορα στον χρονο που υπολειπετε και απλα ηθελα να το επιβεβεωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να μετρήσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για το ίδιο divx με το σύστημά σου default και o/ced. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 οχι βλεπω διαφορα απλα δεν μπορω να θυμηθω τι μεγεθος ειχε το προηγουμενο αρχειο και ρωταω απλα αν εχει θεωρητικα σημασια στην συγκεκριμενη εφαρμογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Διαφορά θα έχει, το αν θα είναι αισθητή δεν το ξέρω, μόνο με σχετικό test μπορείς να το δεις.Αν το μόνο που τρέχει γρηγορότερα είναι η μνήμη και όχι ο επεξεργαστής(από 667->800) δεν ξέρω αν μιλάμε για αισθητή διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 οκ θα το δοκιμασω. εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμα για μετατροπη dvd σε divx γιατι αυτο που εχω avs video converter δεν μου φαινετε και πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Να πω την αμαρτία μου, το αντίθετο κάνω συνήθως. Δεν έχω μετατρέψει dvd σε divx Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Οκτώβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 οκ δεν πειραζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από μανος1980 [Σήμερα, στις 11:00] οκ θα το δοκιμασω. εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμα για μετατροπη dvd σε divx γιατι αυτο που εχω avs video converter δεν μου φαινετε και πολυ καλο Gordian Knot :T: Πολύ καλό και το σηματικότερο είναι free!!! Κάνε ένα search στο net και θα το βρεις σίγουρα... ...επίσης υπάρχει και αναλυτικός οδηγός τύπου how to... στο http://www.videohelp.com/ Καλή επιτυχία :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 εγω χρησημοποιω το AoA dvd ripper..... καλο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.