LevelOne Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Παραζεστένεται η έρμη... Διάβασα οτι ειναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες της τάξεως των 70 idle και.. 100-110 full load... Κάπου εκεί παίζει και εμένα δεν μου έχει κάνει ποτέ throttling αλλα δεν καταλαβαίνεις πόσο ζεματάει μέχρι να βάλεις το χέρι σου κοντά της.. Λάβρα!! Υπάρχει κάποιο καλό air cooler για GX2 ακομα η μπά? Ο γουγλής δε με διαφώτισε αρκετά... οποτε αν οι γνώστες γνωρίζουν, ας γνωστοποιήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Για αέρα χλομό. Μόνο σε νερό είδα ένα μπλοκ αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς για να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 110????????????!!!!!!!!!!!! το υπολοιπο συστημα ποσους βαθμοις χτυπαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 110.... τουλάχιστον θα κάνεις οικονομία στη θέρμανση το χειμώνα που έρχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Γενικώς με θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα... Tuniq Tower 120 στον E6600, κλασική παθητική ψύξη της P5WDH Deluxe με το εξτρα ανεμιστηρι, και 3 χ 120 ανεμιστήρια στο Chieftec μου... Με την 7950GX2 έχω πρόβλημα απλα απο οτι εχω κοιτάξει και εγώ μονο για νεράκι παίζει λύση και μαλιστα αρκετά ακριβή... Της Dangerden νομίζω ειναι κιόλας... Anyway οντως αυτο είναι που λέμε κεντρικη θέρμανση! Και οχι τιποτε αλλο, θα γλυτώσουμε κ τα κοινόχρηστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Οι thermalright HR-03 ισως ταιριαζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Οι thermalright HR-03 ισως ταιριαζουν.... Θα χωρανε? @Levelone....βαλε 2 χ delta fans και θα φυγει το προβλημα της θερμοκρασιας(μαζι και τα αυτια σου.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 μαζι και οι καρτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Θα χωρανε?.. Λογικα αν εχουν τις τρυπες ειναι πολυ πιθανο να μπορεσεις να τις χωρεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.