aris2820 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 τις μνημες πρεπει να τις στρωσεις στην αρχη οταν τις αγοραζεις ή μπορεις και ας τις εχει ξεκινησει κατευθειαν χωρις στωσιμο σε o/c παντα μιλαω για bh5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Όπως λέει και κάποιος μεγάλος overclocker(Voudas?) του οποίου το όνομα μου διαφεύγει προς στιγμή και του ζητώ ταπεινά συγγνώμη,Ι overclock on the first boot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Οκτώβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 με το μαλακο φιλε μου αυξανεις το Vdimm,FSB,COMMAND RATE κά...Εξαρταται τι μαρκα μνημες εχεις καθως και τι mobo εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Σιγά σιγά τα ρεύματα μόνο και κατ'άλλα είναι μια χαρά...:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris2820 Οκτώβριος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 α ενταξει παιδια ευχαριστω.μια twinmos speed premium x512 εχω η οποια παιζει στα 265 error free με 3,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.