Occultist Οκτώβριος 4, 2006 Author #21 Οκτώβριος 4, 2006 Όταν πετάει cyclic redundancy error, φταίει το copy protection ή οι γρατσουνιές στο dvd?...
$pIdy_mc Οκτώβριος 5, 2006 #22 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist Όταν πετάει cyclic redundancy error, φταίει το copy protection ή οι γρατσουνιές στο dvd?... Οι γρατσουνιές φταίνε.....Πολλές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα DVD λόγω των αναρίθμητων γρατσουνιών του Για Copy Protection μου έχει τύχει να γράφει το Shrink όταν του πάτησα το Read Disk ότι θέλει 10.000 ώρες για να το διαβάσει . Αυτό μου έχει τύχει στον χΧχ Ο Απόλυτος Πράκτορας 2
stefanos9 Οκτώβριος 5, 2006 #23 Οκτώβριος 5, 2006 DVD Fab Decrypter version 3+ (freeware) για να σουταρετε το protection της Sony.Mετα DVDShrink3.2 (freeware) αν θελετε compression.:nuke:--------------------------------------------------------------------------------Αρχική απάντηση από OccultistΌταν πετάει cyclic redundancy error, φταίει το copy protection ή οι γρατσουνιές στο dvd?... --------------------------------------------------------------------------------Οι γρατσουνιές φταίνε.....Πολλές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα DVD λόγω των αναρίθμητων γρατσουνιών του Για Copy Protection μου έχει τύχει να γράφει το Shrink όταν του πάτησα το Read Disk ότι θέλει 10.000 ώρες για να το διαβάσει . Αυτό μου έχει τύχει στον χΧχ Ο Απόλυτος Πράκτορας 2 Αν στο παζει στο WinDVD, τοτε φταιει το protection.Αρχική απάντηση από blacK_iCe Για να κάνουμε back up τις ταινίες που έχουμε αγοράσει νόμιμα (εδώ γελάμε)και που είναι κλειδωμένες με την προστασία της sony η οποία λέγεται (ArccOS) (οι υπόλοιπες ταινίες αντιγράφονται κανονικά μόνο με το DVD Decrypter) χρειαζόμαστε τρία (3) προγράμματα και ένα (1) plug-in. Με τον παρακάτω τρόπο μπορούμε να σπάσουμε το κλείδωμα "ArccOS" σε όλες του τις παραλλαγές.1)Το πρώτο πρόγραμμα δε είναι άλλο από το DVD Decrypter έκδοση 3.5.4.0 (όχι προηγουμένη)2) είναι το PgcEdit3) είναι το DVD Shrink4)είναι ένα plug-in το "Psl2_plugin" Λοιπόν, αφού έχουμε αυτά ξεκινάμε.......Δημιουργούμε ένα φάκελο με το όνομα "PgcEdit" στην εξής τοποθεσία: "C:\programs files\PgcEdit"............................. .. και υπαρχει και τροπος που απατει ενα click :Ψεκαστε, τελειωσατε = DVDFAB_Decrypter 3.0.2.0 (Latest Version)Τα DVDFAB_Decrypter και DVD_Decrypter ειναι διαφορετικα προγραματα. Το πρωτο ειναι το freeware του DVDFAB_Platinum. To δευτερο πλεον ειναι για το μουσειο.
tolis_01 Οκτώβριος 5, 2006 #24 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Χθες, στις 23:35] Όταν πετάει cyclic redundancy error, φταίει το copy protection ή οι γρατσουνιές στο dvd?... Εξαρτάται. Πάντως αν έχει γρατζουνιές και το DVDShrink δυσκολεύεται να το διαβάσει βάλ' το στο DVDfab decrypter. Μπορεί να αργήσει να το περάσει, αλλά θα ζοριστεί και θα το περάσει ( μου είχε τύχει ταινία χιλιογρατζουνισμένη που θα λεγες δεν την παιρνάει με τίποτα, και την πέρασε -έκανε 2 ώρες, την πέρασε όμως-). Μου έχει τύχει πάλι να μου λέει το DVDshrink ότι η ταινία είναι κλειδωμένη, αλλά όταν την καθάρισα λίγο την διάβασε μια χαρά (αυτό θα πει "copy protection μπίχλα" )
Ilias83 Οκτώβριος 5, 2006 #25 Οκτώβριος 5, 2006 Ξαναλέω οτι ίσως το καλύτερο για να περάσεις γρατζουνισμένη ταινία χωρίς σφάλματα και κόπο είναι το SmartRipper.Κάνεις pause, eject το DVD, καθαρίζεις αν θέλεις και το ξαναβάζεις μέσα...Αρχίζει να το γυρνάει με πολλές στροφές για να το διαβάσει το pc και εκείνη την ώρα εσύ κάνεις resume πριν πέσουν και πάλι οι στροφές του...Την περνάει κανονικά, γρήγορα και εύκολα.To DVD Decrypter, sorry αλλά δεν είναι για το μουσείο...Απλά είνα ότι καλύτερο και πιο βολικό έχει βγει για να κάνεις αυτή τη δουλειά...Μακάρι να είχαν αφήσει τον άνθρωπο να συνεχίσει να βγάζει εκδόσεις και μάλλον αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε για άλλα προγράμματα...
vasi Οκτώβριος 5, 2006 #26 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Χθες, στις 18:30] Χρησιμοποιώ το dvd decryper 3.2 , αλλά υπάρχουν ταινίες που δεν ξεκλειδώνει και δυστυχώς το μαθαίνεις στη μέση του decoding (κλασσικό cyclic redundancy error...). Υπάρχει κάποιο αποτελεσματικότερο utility για να αντιμετοπιστεί αυτή η κατάσταση; Υπάρχει το:RipIt4Me μαζί με το dvd decryper αντιμετοπίζετε η κατάσταση
$pIdy_mc Οκτώβριος 5, 2006 #27 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 11:37] Μακάρι να είχαν αφήσει τον άνθρωπο να συνεχίσει να βγάζει εκδόσεις και μάλλον αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε για άλλα προγράμματα... Αλήθεια γιατί του το απαγορεύσανε :...: ? Ήταν παράνομος με αυτό το πρόγραμμα ως προς τι ? Επειδή και άλλοι που κάνουν την ίδια δουλειά με άλλο τρόπο δεν τους το απαγόρευσαν.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.