aris2820 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 εχω μια dfi nf4 Sli_D και μια μνημη twinmos speed premium x512.θελω να ρωτησω σχετικα με τα slot στα οποια μπορω να την τοποθετησω.παιζει ρολο αν ειναι στα κιτρινα ή στα πορτοκαλι?μιλαω παντα για κατασταση o/c κατι εχω διαβασει οτι πολυ τα βαζουν στα πορτοκαλι.μιλαω για μια μνημη παντα και οχι για dual channel.επισης η μνημη π εχω ειναι bh5 σωστα?επδ δν ασχολουμε παρα πολυ καιρο μετο αθλημα μπορει καποιος ν μ εξηγησει διαφορες σε utt κλπ?ευχαριστω.
greekfragma Οκτώβριος 4, 2006 #2 Οκτώβριος 4, 2006 τα κιτρινα slot χρησιμοποιουνται συνηθως με μνημες που γουσταρουν το ρευμα (ΒΗ-οειδή ΒΗ5 στην περιπτωση σου)τα πορτοκαλι αντιθετα για μνημες που δεν γουσταρουν τα πολλα ρευματα TCCD TCCC.
mech5107 Οκτώβριος 5, 2006 #4 Οκτώβριος 5, 2006 Δεν είναι όλες οι sp BH-5. Κοίτα τα τσιπάκια αν εχούν τα κλασικά βαθουλώματα για να σιγουρευτεις πρίν τους ριξεις κανα 3,6 με την DFI. Εναλλακτικά βάλε cas 3 και αν bootαρει δεν είναι BH...:cry:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.