kallileo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Προσπαθω να εγκαταστησω το nba live 07....και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν εχω εγκαταστημενο το dx 9.0c. Το εχω ξαναδει σε ενα φιλο αλλα στο Most Wanted.Μ@λ@ακιες τις EA games????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Δοκιμασες να βαλλεις την ποιο καινουργια εκδοση του DX 9c?Λογικα θα την εχει μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Έχει το DX9.0C και πρέπει να βάλει πιό καινούρια έκδοση που είναι πάλι η DX9.0C ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Έχει το DX9.0C και πρέπει να βάλει πιό καινούρια έκδοση που είναι πάλι η DX9.0C ? Οι εκδόσεις του DΧ μπορεί να αλλάζουν συχνότερα απ' ότι η ονομασία τους. Πχ. DX 9.0C June 2006 DX 9.0C August 2006 Προφανώς υπάρχουν μικροδιαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Κατι αλλο παιζει..εχω βαλει και του αυγουστου 06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Οκτώβριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Προσπάθησε με το Compatibility mode.Δεξί κλικ στο NBA live 07 exe /Properties/Compatibility mode/Windows 2000/Apply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Geo_K Προσπάθησε με το Compatibility mode.Δεξί κλικ στο NBA live 07 exe /Properties/Compatibility mode/Windows 2000/Apply. Οντως δουλεψε το καταραμενο. Να'σαι καλα.....Τι πραγματα ειναι αυτα ρε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.