georgemailo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Καλημέρα σε όλους. Σκοπεύω σε λίγο καιρό να αγοράσω ένα wireless modem-router netgear DG834G. Μου φαίνεται πως είναι καλή επιλογή αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Έχει ακούσει κανείς για τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο modem-router. Γενικά ποια είναι η άποψη σας??? Ευχαριστώ!
nickstamat Οκτώβριος 4, 2006 #2 Οκτώβριος 4, 2006 Το έχω γύρω στους 5 μήνες και δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα...Τώρα για πιο συγκεκριμένα πράγματα όπως για το πόσες συνδέσεις σηκώνει κλπ. θα πρέπει να περιμένεις να απαντήσει κάποιος άλλος, καθώς εγώ το χρησιμοποιώ για απλό σερφάρισμα στο νετ ασύρματα...
tasosmos Οκτώβριος 4, 2006 #3 Οκτώβριος 4, 2006 Απ'οτι ξερω τα netgear δεν ειναι και οτι καλυτερο για "βαρια" χρηση p2p. Αν το θελεις για σερφαρισμα κτλ μια χαρα ειναι.
nickstamat Οκτώβριος 4, 2006 #5 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k Το έχω δουλέψει, πολύ φιλικό και εύκολο! Όντως, είναι καλό το interface του... Και είναι και πολύ όμορφο και διακριτικό στο σαλόνι του σπιτιού μου!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.