Jump to content

Οι πρωτοι επεξεργαστες της AMD των 65nm μεσα στο Δεκέμβρη

ngt

Recommended Posts

Oι A64 ίδιες επιδόσεις έχουν και με ddr και με ddr2 για ποιο «performance hit» μιλάς?

Χωρίς καινοτομίες οι C2D, αλλά στην clock per clock απόδοση έσκισε τα πάντα, σε oc άντε γεια...

Αυτό είναι που μετράει είναι η απόδοση

Όταν με το καλό καταφέρει η AMD να κατασκευάσει τον K8L και έχει σαν ή καλήτερες επιδόσεις με τον τότε Ιntel να μιλήσουμε, αλλά μέχρι τότε μόνο υποθέσεις και πολύ fanboyσμός

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply
Oι A64 ίδιες επιδόσεις έχουν και με ddr και με ddr2 για ποιο «performance hit» μιλάς?

Δε σε παραξενεύει που έχουν τις ίδιες επιδόσεις παρά τα παραπάνω MΗz της DDR2?

Χωρίς καινοτομίες οι C2D, αλλά στην clock per clock απόδοση έσκισε τα πάντα, σε oc άντε γεια...

Βγάλε την cache και από έναν AMD64 και από έναν C2D και σύγκρινέ τους... Τότε θα καταλάβεις τι έχεις αγοράσει... Είπαμε οι C2D όντως μαμάνε... Γιατί όμως? Το είπα και αυτό: Brute force προσέγγιση λόγω ισχύος και μεγέθους (πέρασμα στα 65 nm). Δεν ισχυρίστηκα ότι οι C2D δεν είναι γρηγορότεροι... ΕΙΝΑΙ! Απλά δεν καινοτομούν τεχνολογικά. Εϊναι πίσω. Και αυτό θα αποδειχθεί.

Αυτό είναι που μετράει είναι η απόδοση

Ναι. Αλλά μην κοιτάς μόνο το desktop.

Όταν με το καλό καταφέρει η AMD να κατασκευάσει τον K8L και έχει σαν ή καλήτερες επιδόσεις με τον τότε Ιntel να μιλήσουμε, αλλά μέχρι τότε μόνο υποθέσεις και πολύ fanboyσμός

Δεν κάνω καμία υπόθεση. Έχω κάθε δικαίωμα να κάνω αναλύσεις και να κρίνω τεχνολογίες (μέσα στα πλαίσια των γνώσεών μου πάντα). Τώρα το αν είναι "fanboy-σμός" το να γράφει κάποιος με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ εγώ, το αφήνω σε αυτούς που διαβάζουν να το κρίνουν.

Bρε κανείς ΔΕΝ αμφισβήτησε το GAP στο Performance που άνοιξε η INTEL με την έλευση του Conroe (Core)....

Aπλά μην τρελαθούμε κι΄όλας ότι η INTEL έκανε καμμιά ΦΟΒΕΡΗ τεχνολογική επανάσταση.....:D

Επανέφερε λοιπόν στο προσκύνιο τον βελτιωμένο ΡΙΙΙ μετά από 3 χρόνια κολλήματος στο ΜΑRKETING Evolution του P4 και τίποτα παραπάνω.....

Από την άλλη η AMD έχει όλα τα τεχνολογικά ++++ για να κάνει την μικρή-μεγάλη της επανάστασή της και έχει ως ΜΟΝΟ εχθρό τον χρόνο που κυλλάει....

Ομως ας μην πούμε περισσότερα αφού δεν έχουν αξία χωρίς έστω ένα ΕS από τον Κ8L που όλοι περιμένουν (είμαι σύγουρος ακόμη και οι Conroe owners το ίδιο περιμένουν)... :T:

Όπως είπε και ο frost το αποτέλεσμα μετράει. Εμείς θέλουμε επιδόσεις οι εταιρείες θέλουν να πουλήσουν. Όταν συνδυάζεται αυτό είναι καλύτερα για όλους...

Και όσο για τα θα συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Καλωσήρθατε στο σήμερα...

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 15:30]

Βγάλε την cache και από έναν AMD64 και από έναν C2D και σύγκρινέ τους... Τότε θα καταλάβεις τι έχεις αγοράσει... Είπαμε οι C2D όντως μαμάνε... Γιατί όμως? Το είπα και αυτό: Brute force προσέγγιση λόγω ισχύος και μεγέθους (πέρασμα στα 65 nm). Δεν ισχυρίστηκα ότι οι C2D δεν είναι γρηγορότεροι... ΕΙΝΑΙ! Απλά δεν καινοτομούν τεχνολογικά. Εϊναι πίσω. Και αυτό θα αποδειχθεί.

Δεν κάνω καμία υπόθεση. Έχω κάθε δικαίωμα να κάνω αναλύσεις και να κρίνω τεχνολογίες (μέσα στα πλαίσια των γνώσεών μου πάντα). Τώρα το αν είναι "fanboy-σμός" το να γράφει κάποιος με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ εγώ, το αφήνω σε αυτούς που διαβάζουν να το κρίνουν.

Ρε φίλε πλάκα μάς κάνεις ? Τι βγάλε την cache ? Τι τρόπος σκέψης είναι αυτός .? Βγάλε το ένα βγάλε το άλλο δεν βγάζει κάπου σύγκρινε τα προιόντα οπως ακριβώς είναι και όχι όπως σε βολευει - θες να κατεθυνεις εσύ. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος τι με νοιάζει εμένα αν καινοτομούν η οχι οι c2d ? Κάνει σφαιράτα το divX? Παίζει τα games πιο γρήγορα ? Κλοκάρει τρελά ? Τέλος . Αν ειναι καινοτομία αν ειναι trendy και τα λοιπά ποσώς με ενδιαφέρει . ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΕΝΕΙ . :) :)

Σημειωση . ΖΗΤΩ Ο Κ8L Conroe kilah και ας μην τον ειδαμε ακόμη . Ζήτωωωωωω [ενω τον κονροε τον ειχαμε δει κανονικά αλλα δεν υπήρχε στα ράφια . Thats our secret . :hehe:

Αρχική απάντηση από gdp77

Θα έπρεπε? Το ίδιο είχε γίνει και με τα Intel.

Τι με ενδιαφέρει αν καινοτομεί ή όχι? Δεν αγοράζω με τις καιντομίες με αποδόση αγοράζω.

Συγνώμη που η αγορά server δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου (Ξέρω πρην τους C2D τι έπαιζε και για τους περιορισμούς του fsb).

Laptop-> C2D αλλά ξέχασα δεν καινοτομούν....

Καλή αναμονή λοιπόν για τις νέες τεχνολογίες που έρχονται από την AMD (χωρίς πάντα να ξέρουμε τι κάνουν από επιδόσεις και τι κάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό και χωρίς να ξέρουμε τι ετοιμάζει αυτός ο ανταγωνισμός).

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:43]

Όπως είπε και ο frost το αποτέλεσμα μετράει. Εμείς θέλουμε επιδόσεις οι εταιρείες θέλουν να πουλήσουν. Όταν συνδυάζεται αυτό είναι καλύτερα για όλους...

Ρε ΜΑΣΤΟΡΑ..... Το Thread Αναφέρεται σε κάτι που έρχεται τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ..... :mad:

Βρε τι ΚΟΜΠΛΕΞ είναι ποιά αυτό με τα θα θα θα ..... :TD:

ΡΕ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΠΟΙΑ από την ίδια καραμέλα γιατί με τα ίδια και τα ίδια μας σπάσατε τα @@@@ίδια....:TD:

ΑΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΝΝΝΝ ποιά ....

Επειδή βγήκε ο CONROE και τον αγοράσατε ξαφνικά σταμάτησε να κυλάει ο χρόνος και από εδώ και πέρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ αλλά επειδή το ΘΕΛΕΤΕ μερικοί ΜΟΝΟ ΕΝΕΣΤΩΤΑΣ ?????

ΕΛΕΟΣ ποιά .......

Αν δε σας αρέσουν τα λεγόμενά μας στο Thread .... Yπάρχουν και άλλα thread να πάτε να βγάλετε τα εξόψυχά σας....

Βρε ουυυρτ από εδώ μας πρίξατε μα τα θαθαθαθαθα........ :TD:

Αμα θέλετε κάνετε αίτηση στον Μπαμπινιώτη να αλλάξει την γραμματική..... :tomato:

Ποιος έχει εδώ μεσα κόμπλεξ και κολλήματα φαίνεται....

Ας έρθει με το καλό ο K8L να τον δούμε πως τα πάει να δούμε και τι θα βγάλει και η intel τότε και τα συζητάμε...

Και λίγο πιο κόσμια δεν βλάπτει....

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:43]

Βρε στο ξαναγράφω μπας και κατάλαβες τι έγραψες........

{ Και όσο για τα θα συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Καλωσήρθατε στο σήμερα... }

Αυτό δεν είναι ΚΟΛΛΗΜΑ και ακραίο, να σου μιλάει κάποιος για το μέλλον και εσύ με λίγα λόγια να μας λές, πως ακόμη και καλύτερος να βγεί ο K8L ΔΕΝ θα πάρεις.....

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.....

1) ΝΑΙ είμαι κολλημένος με την ΑΜD

dagfanboyye6.jpg

2) NΑΙ μιλάμε για κάτι που ΔΕΝ υπάρχει τώρα αλλά θα έρθει αργότερα...

3) ΝΑΙ ο Conroe TΩΡΑ είναι γρηγορότερος....

4) ΟΧΙ δεν υπάρχει μόνο ενεστώτας

5) ΟΧΙ δεν είμαι ΑΓΕΝΗΣ αλλά και η Υπομονή έχει κάποια όρια...

6) ΟΧΙ δεν είμαι τελικά ο ΜΟΝΟΣ κολλημένος....

etc...etc....

Πάμ παρακάτ..... ;)

ρε Νταγκαλιδη....ειναι δυνατον να βγαλει η AMD κατι μετα απο καιρο και να μην ειναι γρηγοροτερο των σημερινων...

η μηπως η Intel οταν θα βγαλει κατι μετα απο την AMD δε θα ειναι γρηγοροτερο???

απλα το περιμενε τεελειωσε....περιμενω απο τον Μαρτιο....ειχα AMD (που την συμπαθω) στο μυαλο μου αλλα περιμενε περιμενε...μετα εσκασε το ΑΜ2 που ειναι το σοκετ της αρπαχτης και ευτυχως ηρθαν οι κονροε και θα σωθει ο κοσμος...

Αρχική απάντηση από GFFermari

και ευτυχως ηρθαν οι κονροε και θα σωθει ο κοσμος...

Μετά την παραπάνω ατάκα μπορούμε πλέον να μεταφέρουμε το θρεντ στην Ροζ με Βούλες Τρύπα....

ωχ πακέτο....δεν έχουμε ακόμα τέτοια τρύπα αλλά μάλλον πρέπει να φτιάξουμε.

Αυτό που δυσκολέυομαι να δεχτώ είναι κρυφο Ιντελο-ΦανΜποικες απόψεις ότι και καλά Μελλοντικά πράγματα δεν μας νοιάζουν...Η Ιντελ είναι εδώ τώρα και μαμεί!

Ειδικά μετά το καραγκιοζιλίκι και τα έκτροπα που βλέπαμε 6 μήνες πριν την κυκλοφορία του την επίσημη....Και απο ανθρώπους που ΔΕΝ το είχαν έστω κάποιο δέιγμα στα χέρια τους.

Και αν κάτσετε όλοι και διαβάσετε καλύτερα τι έχει γραφτεί εδω μέσα θα καταλάβετε τι εννοώ.

Κάντε σε όλους μια χάρη και ηρεμήστε αμφότεροι-όποιοι και αν είστε- και επικεντρωθείτε στο αντικείμενο του θρεντ.

Μελλοντικά AMD σχέδια.....όμορφα και αγαπημένα

GFFermari ---> ελπίζω το "Βταγκαλιδη" να ήταν ατυχές τυπογραφικό λάθος και όχι κάποιου είδους ηρωνία ε?:T:

Ας chillάρουμε λίγο ε?

Αν η AMD βγάλει κάτι 6 μήνες μετά την Intel και δεν είναι πιο γρήγορο τότε η AMD θα είναι για κλάματα.

Και κυρίως, Dag, μη λες για benches, όλοι όσοι είχαμε AMD γουστάραμε να δείχνουμε τα σκορ μας. Δεν έχουν χρώμα τα benches, τα κάνεις γιατί γουστάρεις. Επειδή λοιπόν τώρα κάποιοι γουστάρουν, παίρνουν το ταχύτερο. 6 μήνες μετά, αν σκάσει καμιά φούσκα, θα πάρουν άλλα και θα είναι (πάλι) πιο γρήγοροι. Και ούτε ο καθεξής.

Λέγεται εξέλιξη.

Και καμιά φορά καταναλωτισμός.

;)

Ναι και γω το ίδιο λέω ας ηρεμίσουμε λίγο, φωτιά πήραμε εδώ μέσα ας μην πλακωθούμε κιόλας . Σε τελική ανάλυση σημασία έχει η απόδοση και τα Benmarks

και όχι η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε

lord Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου ποιος μπορει να με βεβαιωση οτι καποια εταιρια δεν εχει βγαλει το οτιδηποτε μονο και μονο να εχει καλυτερη αποδοση σε καποιο bennmarks χωρις αυτο να ειναι και οτι καλυτερο απο τεχνολογικης αποψης

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:18]

Βρε στο ξαναγράφω μπας και κατάλαβες τι έγραψες........

{ Και όσο για τα θα συγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Καλωσήρθατε στο σήμερα... }

Αυτό δεν είναι ΚΟΛΛΗΜΑ και ακραίο, να σου μιλάει κάποιος για το μέλλον και εσύ με λίγα λόγια να μας λές, πως ακόμη και καλύτερος να βγεί ο K8L ΔΕΝ θα πάρεις.....

...

Δεν είπα ότι δεν θα πάρω. Κάτσε να έρθει και βλέπουμε. Απλά ούτε εσύ ούτε κανείς δεν ξέρει αν θα είναι καλύτερος ή όχι. (και πάντα σε σύγκριση με επεξεργαστές που θα κυκλοφορούν ήδη ένα χρόνο...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.