Jump to content

Οθονη 19αρα και γρηγορα

Zul

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

iceblade ξερω οτι απλα θες να με βοηθησεις

οπως ειπα ομως μου αρεσει να παιζω καποια games

αλλα δεν ειμαι τυπος που δινει λεφτα για vga και σε 2 μηνες να παρω vga με τα επομενα games παλι προβλημα θα εχω,

οποτε πες μου και καμια αλλη 19αρα,γιατι απο οτι διαβαζω σε αλλα post ξερεις απο οθονες, που να ειναι καλη και ΑΝ γινετε να εχει και 0 pixel εγγυηση μεχρι 330 ευρω

ευχαριστω και πραγματικα ξερω οτι σου φενετε μ@λ@κια αυτο που παω να κανω αλλα το σκεφτομαι λιγο διαφορετικα το περι οθονης

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 09:55]

iceblade ξερω οτι απλα θες να με βοηθησεις

οπως ειπα ομως μου αρεσει να παιζω καποια games

αλλα δεν ειμαι τυπος που δινει λεφτα για vga και σε 2 μηνες να παρω vga με τα επομενα games παλι προβλημα θα εχω,

οποτε πες μου και καμια αλλη 19αρα,γιατι απο οτι διαβαζω σε αλλα post ξερεις απο οθονες, που να ειναι καλη και ΑΝ γινετε να εχει και 0 pixel εγγυηση μεχρι 330 ευρω

ευχαριστω και πραγματικα ξερω οτι σου φενετε μ@λ@κια αυτο που παω να κανω αλλα το σκεφτομαι λιγο διαφορετικα το περι οθονης

Δυστυχώς με 19άρες δεν έχω ασχοληθεί οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα

ΟΚ αν είσαι αποφασισμένος για 4:3 αλλά να ξέρεις ότι και εγώ είμαι τύπος που υπολογιστή αλλάζει κάθε 3 χρόνια και πήρα 20άρα wide (1680χ1050) και δεν το έχω μετανοιώσει στο ελάχιστο. Τι να σου πω πάνε widescreengamingforum να δεις διαφορές στα παιχνίδια από 4:3 με 16:10 και μετά αμα σου κανει καρδιά μην παίρνεις wide :p

Ειλικρινά ρε συ τώρα να πληρώσεις 300 ευρώ για 19αρα μου φαίνεται κάπως :p .

Ότι και να κάνεις πάντως καλές αγορές!

λοιπον iceblade για 20αρα μπορει να μην με επεισες αλλα για wide τα καταφερες :) και μου ερχετε και πιο φτηνα

τι λες να παρω την L194WT-BF στα 279 να εχω και το κεφαλι μου ησυχο (με 0 pixel)γιατι με την samsung δεν ξερω τι μπορει να γινει

SPC δεν μου πολυ αρεσει.εσυ τι λες για την LG?

Αρχική απάντηση από Ζul

λοιπον iceblade για 20αρα μπορει να μην με επεισες αλλα για wide τα καταφερες :) και μου ερχετε και πιο φτηνα

τι λες να παρω την L194WT-BF στα 279 να εχω και το κεφαλι μου ησυχο (με 0 pixel)γιατι με την samsung δεν ξερω τι μπορει να γινει

’λλο ένα θύμα του ψυχολογικού πολέμου της LG προς τον ανώριμο Έλληνα καταναλωτή (αναρωτηθήκατε άραγε γιατί αυτή την εγγύηση δεν την δίνει η LG σε άλλες χώρες; ) που προτιμά να αγοράσει την σιγουριά αποκλεισμού της (ελάχιστης πλέον) πιθανότητας να του κάτσει ένα pixelάκι παρά ποιότητα εικόνας.....:p

19αρα wide, κατά την γνώμη μου, είναι πολύ μιζέρια.....πολύ μικρή.

Πολύ καλύτερα μια καλή 19αρα 4/3 (όπως η Samsung).

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 11:38]

Πάρε ή την L194WT-BF ή την L204WT, όποια από τις δύο θέλεις. Η πρώτη έχει 50 ευρώ λιγότερα από τη δεύτερη και μικρότερη ανάλυση και 0 pixel οπότε πιστεύω σου έρχεται κουτί (αν και εγώ μάλλον θα έπαιρνα τη L204WT, μόνο το γεγονός ότι δεν έχει 0 πιξελ θα με κόλωνε)

Όσον αφορά το θέμα wide, θα με θυμηθείς.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:45]

’λλο ένα θύμα του ψυχολογικού πολέμου της LG που προτιμά να αγοράσει την σιγουριά αποκλεισμού της (ελάχιστης πλέον) πιθανότητας να του κάτσει ένα pixelάκι παρά ποιότητα εικόνας.....:p

19αρα wide, κατά την γνώμη μου, είναι πολύ μιζέρια.....πολύ μικρή.

Πολύ καλύτερα μια καλή 19αρα 4/3 (όπως η Samsung).

Μάστορα τρεις Samsung πήραμε εδώ στο εργαστήριο και στις τρείς πράσινα κόκκινα πιξελ χαμος (έχει 1 χρόνο που τις πήραμε). Την πιθανότητα ελάχιστη δε θα τη χαρακτήριζα, σίγουρα μικρότερη από ότι παλιά αλλά όχι ελάχιστη.

Αν θες ντε και καλά 4:3 πάρε την 20αρα που λέει ο spc ΟΧΙ 19αρα (οι 19αρες είναι 5:4)

Αρχική απάντηση από iceblade

Μάστορα τρεις Samsung πήραμε εδώ στο εργαστήριο και στις τρείς πράσινα κόκκινα πιξελ χαμος (έχει 1 χρόνο που τις πήραμε). Την πιθανότητα ελάχιστη δε θα τη χαρακτήριζα, σίγουρα μικρότερη από ότι παλιά αλλά όχι ελάχιστη.

Αν θες ντε και καλά 4:3 πάρε την 20αρα που λέει ο spc ΟΧΙ 19αρα (οι 19αρες είναι 5:4)

Μάστορα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες.

Για πες για ποια μοντέλα μιλάς και για πόσα pixel (γιατί αυτό το ''χαμός'' μου κάνει λίγο τρομακτικό :p).

Εγώ πάντως έχει δει πάρα πολλές 930BF χωρίς το παραμικρό.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:52]

Μάστορα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες.

Για πες για ποια μοντέλα μιλάς και για πόσα pixel (γιατί αυτό το ''χαμός'' μου κάνει λίγο τρομακτικό :p).

Εγώ πάντως έχει δει πάρα πολλές 930BF χωρίς το παραμικρό.

Παλιό μοντέλο 190Ν κάτι τέτοιο (πρέπει να κατεβώ στο κάτω γραφείο για να δω και βαριέμαι :p) Έχει περίπου 2-3 κοκκινα πράσινα πιξελ η καθεμία, αλλά δε μπορείς να φανταστείς πόσο ενοχλητικά είναι. αν ήταν μαύρα οκ αλλά με τα ΤΝ ξέρεις τι παίζει και τα καμμένα... Η BF είναι πιο καινούριο και "σοβαρό" μοντέλο οπότε μάλλον έχεις δίκιο (εσύ έχεις δει και περισσότερες από ότι εγώ :p )

Παιδιά όπως έιχα αναφέρει και σε άλλο τόπικ ψάχνομαι και εγώ για οθόνη αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη με τόσες επιλογές που έχω. Ενώ είμαι διατεθιμένος να δώσω ~330ε, δε θα με χαλούσε και μία φθινότερη λύση.

Οπότε πρέπει να επιλέξω ανάμεσα από: (ΟΧΙ wide!)

Η φθινότερη λύση στα 220ε: (τι λέτε, αξίζει για τα χρήματά της?)

LG 19'' LCD L1919S-SF SILVER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168296

LG 19'' 1932P-SN SILVER στα 295ε:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168276

LG 19' L1970HQ-BF στα ~330: (την βγάλαν από το e-shop.gr αλλά την φέρνουν ακόμα)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=877395

Samsung SyncMaster 940BF στα ~315ε: (Να εμπιστευτώ το παρακάτω μαγαζί?)

http://www.shopcenter.gr/index.php?id=02020214

VIEWSONIC VG2021M 20'' TFT στα ~300ε: (Η μοναδική 20αρα από αυτές τις οθόνες)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516

Αν έχετε βρει κάποιο άλλο προιόν, η ακόμα και το ίδιο, σε καλύτερη τιμή θα ήθελα να το ακούσω :) Επίσης θα ήθελα η σύγκριση να έιναι σχέση τιμής/απόδωσης και όχι μόνο απόδωσης, γιατί πχ. η LG1970 είναι σίγουρα καλύτερη από την LG1919 αλλά είναι και 1/3 ακριβότερη. Να υποθέσω επίσης ότι για τις οθόνες που δεν έχουν zero pixel εγγύηση,

αν όταν την παραλάβω έχει καμμένο (η παλαβό) pixel τότε φαντάζομαι δικαιούμαι την αντικατάστασή της. Σωστά?

Αυτά, thnx για τον χρόνο σας παιδιά :)

Αρχική απάντηση από johnson [Σήμερα, στις 17:02]

Να υποθέσω επίσης ότι για τις οθόνες που δεν έχουν zero pixel εγγύηση,

αν όταν την παραλάβω έχει καμμένο (η παλαβό) pixel τότε φαντάζομαι δικαιούμαι την αντικατάστασή της. Σωστά?

Πολύ σωστά.

Αναρωτιέμαι βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση που έχει και 0 pixel εγγύηση. Υποθέτω στην περίπτωση αυτή στην αλλάζουν και σου δίνουν και μία δεύτερη δώρο.

:p

(δεν ειρωνεύομαι - πλάκα κάνω ;) )

Τελικά μου προτείνετε κάποια?

Βασικά τώρα σκέφτομαι να αγοράσω μία LG 1919 που σίγουρα δεν είναι η "καλή" οθόνη

αλλά πιστεύω θα με βολέψει. Επίσης σκέφτομαι και την 20άρα την Viewsonic επειδή έχει καλή τιμή για 20άρα και μη-wide. Τι λέτε?

Επίσης αν έπρεπε να διαλέγατε ανάμεσα σε LG 1970HQ και σε Samsung 940BF,

ποια θα παίρνατε και γιατί?

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.