MusicFool Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Ηρθε σε εμενα σε κανει λινκ εδω http://homebank.nqbqr.biz/nbqib/Logon.jsp/Logon.htmlκαι εβαλα user f**k and code you μου εγραψε ευχαριστω..... και βεβαιως-βεβαιως ζητησεολα τα αλλα στοιχεια μου (καρτες πιν κλπ) μονο ραντεβου με την αδελφη μου δεν ζητησαν.Προσοχη γιατι φαινετε πολυ "ενταξει" μεχρι και το σημα γνωστης εταιριας που πουλάειασφαλεια στο WEB υπαρχει...........Μεγαλη μουφα....ΑΑΑΑΑ και δεν εχω λογαριασμο ebanking στην Εθνική....
o polonos Οκτώβριος 3, 2006 #2 Οκτώβριος 3, 2006 Αφου ειναι νομος οτι ΠΟΤΕ δεν δινεις πιν η αριθμο καρτας. Αν σκεφτουμε λογικα : Γιατι η τραπεζα να σου τα ζητησει???? Αφου η ιδια πρεπει να τα εχει !!!! Προσοχη λοιμπον να μην την πατησουν και αλλοι.
tristeno1416003162 Οκτώβριος 3, 2006 #3 Οκτώβριος 3, 2006 Προσοχή να ΜΗΝ απαντάμε κιόλας. Το τσιμπήσαν το email σου και ποιός ξέρει και τι άλλο.
astrolabos Οκτώβριος 3, 2006 #5 Οκτώβριος 3, 2006 Μόνο που σου έχουν μία εικόνα και πρέπει να κάνεις κλίκ πάνω της, φτάνει. Πρέπει να είσαι τελείως φρέσκος για να την πατήσεις.
Bassjunkies Οκτώβριος 3, 2006 #6 Οκτώβριος 3, 2006 Ναι αλλά αυτό το link , e-mail στοχεύει στους άσχετους από υπολογιστές... Έτσι δεν είναι?
tristeno1416003162 Οκτώβριος 3, 2006 #7 Οκτώβριος 3, 2006 Ευτυχώς που είναι τόσο δύσκολα τα ελληνικά σαν γλώσσα που ότι και να κάνουν αν δεν έχουν προσλάβει κάποιον ελληνομαθή δεν πρόκειται να διατυπώσουν σωστά ούτε μια πρόταση.
ΝTG Οκτώβριος 4, 2006 #8 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Ευτυχώς που είναι τόσο δύσκολα τα ελληνικά σαν γλώσσα που ότι και να κάνουν αν δεν έχουν προσλάβει κάποιον ελληνομαθή δεν πρόκειται να διατυπώσουν σωστά ούτε μια πρόταση. Νομιζω οτι προσλαβανε το systran...
george1551 Οκτώβριος 4, 2006 #9 Οκτώβριος 4, 2006 ειναι τα πρωτα κρουσματα μην ξεχνατε και το Ελληνικο δαιμονιο χμμμμμ:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: ειναι να μην αρχησουν και Ελληνες να το κανουν αυτο αν και το internet web bankingδεν εχει μεγαλη απηχηση στην Ελλαδα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.