Jump to content

Προσοχή σε email απο "Εθνικη Τράπεζα"

MusicFool

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηρθε σε εμενα σε κανει λινκ εδω http://homebank.nqbqr.biz/nbqib/Logon.jsp/Logon.html

και εβαλα user f**k and code you μου εγραψε ευχαριστω..... και βεβαιως-βεβαιως ζητησε

ολα τα αλλα στοιχεια μου (καρτες πιν κλπ) μονο ραντεβου με την αδελφη μου δεν ζητησαν.

Προσοχη γιατι φαινετε πολυ "ενταξει" μεχρι και το σημα γνωστης εταιριας που πουλάει

ασφαλεια στο WEB υπαρχει...........Μεγαλη μουφα....

ΑΑΑΑΑ και δεν εχω λογαριασμο ebanking στην Εθνική....

Αφου ειναι νομος οτι ΠΟΤΕ δεν δινεις πιν η αριθμο καρτας. Αν σκεφτουμε λογικα : Γιατι η τραπεζα να σου τα ζητησει???? Αφου η ιδια πρεπει να τα εχει !!!! Προσοχη λοιμπον να μην την πατησουν και αλλοι.

Μόνο που σου έχουν μία εικόνα και πρέπει να κάνεις κλίκ πάνω της, φτάνει. Πρέπει να είσαι τελείως φρέσκος για να την πατήσεις.

post-400-1416072807,3122_thumb.png

Ευτυχώς που είναι τόσο δύσκολα τα ελληνικά σαν γλώσσα που ότι και να κάνουν αν δεν έχουν προσλάβει κάποιον ελληνομαθή δεν πρόκειται να διατυπώσουν σωστά ούτε μια πρόταση.

Αρχική απάντηση από tristeno

Ευτυχώς που είναι τόσο δύσκολα τα ελληνικά σαν γλώσσα που ότι και να κάνουν αν δεν έχουν προσλάβει κάποιον ελληνομαθή δεν πρόκειται να διατυπώσουν σωστά ούτε μια πρόταση.

Νομιζω οτι προσλαβανε το systran...

ειναι τα πρωτα κρουσματα μην ξεχνατε και το Ελληνικο δαιμονιο χμμμμμ

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ειναι να μην αρχησουν και Ελληνες να το κανουν αυτο αν και το internet web banking

δεν εχει μεγαλη απηχηση στην Ελλαδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.