nobig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Υπάρχει τρόπος να γίνει μετατροπή (απο registry ισως) των server 2003 σε μη server ώστε να μην χτυπούν oi installers? Δεν βλέπω λόγο μια εφαρμογή που τρέχει σε xp να μην τρέχει σε 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Οκτώβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 καλο αυτο το εχεις ψαξει καθολου? Θα το κοιταξω και εγω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Οι περισσοτεροι installers μπορουν να πειραχτουν παντως και να γινει κανονικα η εγκατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Βρε usto μην μιλάς με γρύφους, αφού ξέρεις κάτι παραπάνο απο εμένα πες να εγκαταστήσω τα γαμ..... προγράμματα. 1 είναι το kaspersky και το άλλο Ο&Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από nobig Βρε usto μην μιλάς με γρύφους, αφού ξέρεις κάτι παραπάνο απο εμένα πες να εγκαταστήσω τα γαμ..... προγράμματα. 1 είναι το kaspersky και το άλλο Ο&Ο Ψαξε για orca.msi με το οποιο μπορεις να πειραξεις τα .msi, τωρα για οδηγιες δεν εχω καποιο link να σου δωσω, η λογικη παντως ειναι οτι συνηθως κανει εναν ελεγχο για την εκδοση που εχεις, απλα τον αφαιρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Το πάλεψα σήμερα το πρωι και το βρήκα, αργότερα θα φτιάξω ενα μινι οδηγό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.