Jump to content

Mini ITX

Dr.Paneas

Recommended Posts

Παίδες, επειδή δεν έχω καμία μα καμία απολύτως ιδέα, τι παίζει με δ'αύτα ; Εγώ θέλω να βλέπω BluRay στην 32άρα στο σαλόνι. Μπορώ ;

Προς το παρών λογικά θα πάρα εγωι Mini-ITX case, κατόπιν συνεννόησης με τον KrewAndreas ο οποίος θα πάρει το μεγάλο case (το 3ο δώρο του ανεπανάληπτου διαγωνισμού).

Τι χρειάζομαι και πού πρέπει να διαβάσω ; (hot links are welcome)

Από μνήμες έχω DDR2 μπόλικες

από CPU έναν 775 Core2.

Για αποφυγη παρεξηγήσεων Aλλο το Mini-ATX και αλλο το M-ATX.

Mini-ATX ειναι κατι τετοιο..

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1719&highlight=Mini-itx

Συνηθως με Atom απανω..(οποτε μπορεις να χρησιμοποιήσεις μονο τις μνημες σου)

Λογικα μεχρι 720p θα μπορεις να παιζεις με αυτο.

Αν και δεν ενδείκνυται για την χρηση που το θες μιας και κατι τετοιο θα σε καλυψει πληρως..

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=EGREAT

Οντως ναι, δεν παίζει να το κανω BluRay θέλει πολλα φράγκα. Μάλλον Linux θα του βαλω και θα το δώσω στην αδερφη μου να μην με πριζει με το δικο μου το PC.

Μια διευκρίνιση, ITX=ATΧ ; Νομίζω έχουν 1cm διαφορά. Αλλά εγώ τι μητρικές θα ψάξω ; ITX ή ATX ;

Το Mini-ITX αν δεν κάνω λάθος είναι 17χ17 cm.

Όσο για το fullHD δηλ. τα 1080p αυτό που έκανα εγώ, απ τη στιγμή που του πέρασα και τους drivers, παίζει άνετα.

Έχει βέβαια ψηλό CPU usage αλλά παίζει.

Υπ'οψιν οτι εγώ έχω χρησημοποιήσει ΙΟΝ πλατφόρμα και ο Ατομ είναι 2πύρινος ο 330

(στα 1.6 ghz αν θυμάμαι καλά...)

Πανο,δες και το κουτακι που εχω βαλλει στις συνθεσεις του μηνα στο low budget pc,intel based

Εχει και τροφοδοτικο πανω και εχει το καλο σαν κουτι οτι παιρνει ATX PSU και οχι mini-ATX.Κανονικου μεγεθους δλδ.

Και βγαινει κ πολυ φθηνα σαν combo

Επειδη μπερδεύτηκα, η ερωτηση ειναι τι μπορεις να κανεις με αυτα που εχεις (κουτι, μνημες, cpu), πως θα φτιαξεις ενα HTPC με αυτα που εχεις, ή ποια θα ηταν η καλυτερη λυση για να κανεις ενα HTPC;

γιατι εχουν δωθει απαντησεις και για τα τρια ερωτηματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.