Jump to content

Windows Vista,αξιζουν?

antreas9

Recommended Posts

Οπως λεω κ στον τιτλο, σκεφτομαι να βαλω τα παραπανω windows.

εχω περασμενα αυτη τη στιγμη τα ΧΡ+service pack2,αλλα επειδη εχω καποια προβληματακια (μου κολλανε ψιλοσυχνα,το dvd-rw μου κανει κατι νουμερακια κλπ),ελεγα να δοκιμασω τα βιστα..

οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

(επεξεργαστης Ε6300,μνημες ddr2 2Χ1γιγα/533, καρτα γραφικων 1600gt 256mb,μητρικη gigabyte s3),

ο υπολογιστης,ειναι "θεωρητικα" πιο γρηγορος ή πιο αργός με τα βιστα επανω?

εχουν σημαντικες διαφορες,κ αν ναι,σε ποια πραγματα?

τι μου συστηνετε εσεις?

ευχαριστω πολυ οποιον ασχοληθει!

Μάλλον περισσότερα προβλήματα θα έχεις με τα vista μιας και τόσο το λειτουργικό δεν είναι στην τελική του έκδοση ακόμα όσο και οι drivers για αυτό.

Καλύτερα να ψάξεις την αιτία αυτών των κολλημάτων.

Πιο αργός

Σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές (παιχνίδια, office)

Είναι ακόμα prerelease οπότε όλα θα φτιάξουν λογικά στην τελική έκδοση. Προς το παρόν εκτός από το όμορφο UI δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω για τον απλό χρήστη.

παντως αν εχεις τη δυνατοτητα ,κατεβασε την pre-release RC2 εκδοση, που θα βγει μεσα στον οκτωβρη και θα ειναι free και δοκιμασε την. σιγουρα θα ειναι βελτιωμενη αρκετα απο την προηγουμενη και θα μας δωσει μια πιο αντιπροσωπευτικη εικονα εν οψη της τελικης..

Γνωμη δικια μου παντα ειναι οτι με αυτο το λειτουργικο η microsoft θα μας βαλε τα 2

ποδια σε ενα παπουτσι γιατι ερχετε με ενα καρακλειδωμενο λειτουργικο που δεν δεχετε

τιποτα βλεπε alcohol antivirus και ολλα θα τα ελεγχει αυτη , αν θυμαμε απαιτει ιντερνετ αυτο λειτουργικα ή κανω λαθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.