Jump to content

7900GT memmory overclocking problem?

ikonsgr

Recommended Posts

@ ergotelis

Θα παω αρχικα για 1.55 και βλεπουμε. Εσυ ποσο εισαι? Να χρησιμοποιησω pencil ή καλωδιο?

Αρχική απάντηση από aijaki

@ ergotelis

Θα παω αρχικα για 1.55 και βλεπουμε. Εσυ ποσο εισαι? Να χρησιμοποιησω pencil ή καλωδιο?

Ήμουν! :p

Έκανα το 1,55 αλλά να προσέχεις τις θερμοκρασίες που θα πιάνουνε τα Mofsets της vga!Παίζει και να καούνε, στα λίνκ που είχε το προηγούμενο λίνκ θα βρεις πλήρεις πληροφορίες!

1.55 ειναι οκ για νερο...

τα ολοκληρωμενα θελουν ψυξη στην πανω μερια της καρτας αλλιως πουφ!!!!

το μεγαλυτερο κερδος σε gpu ειναι απο 1.2v σε 1.4v = 660~680 για νερο παντα.

επισης προσοχη στον πυρινα σπαει ευκολα....

(τα mod με καλωδια η deepswitch)

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ήμουν! :p

Έκανα το 1,55 αλλά να προσέχεις τις θερμοκρασίες που θα πιάνουνε τα Mofsets της vga!Παίζει και να καούνε, στα λίνκ που είχε το προηγούμενο λίνκ θα βρεις πλήρεις πληροφορίες!

Εχω ψυχτρακια και οπως ειμαι τωρα ζεματανε. Εχω βαλει ενα 8 να βαραει απο πανω και ενα απο κατω. Αντε να δούμε. :)

Αρχική απάντηση από Doom

1.55 ειναι οκ για νερο...

τα ολοκληρωμενα θελουν ψυξη στην πανω μερια της καρτας αλλιως πουφ!!!!

το μεγαλυτερο κερδος σε gpu ειναι απο 1.2v σε 1.4v = 660~680 για νερο παντα.

επισης προσοχη στον πυρινα σπαει ευκολα....

(τα mod με καλωδια η deepswitch)

Ευχαριστω !! ;)

Εχω ψυχτρακια και οπως ειμαι τωρα ζεματανε. Εχω βαλει ενα 8 να βαραει απο πανω και ενα απο κατω. Αντε να δούμε. :)

Nα τα παρακολουθείς τα ολοκληρωμένα αυτά από θερμοκρασίες, έχεις κανά ειδικό θερμόμετρο?Επίσης έχεις πολύμετρο?Νομίζω είναι απαραίτητα για τέτοιες καταστάσεις αυτά, να βλέπεις αν όλα είναι οκ!

Πολυμετρο εχω και μετρησα την Vgpu 1,545 οποτε μια χαρα.

Η καρτα (πυρηνας) πηγε απο 560 --->>>>>>>>> :woot: 700 για πλακα με ανιχνευση βέλτιστων συχνοτητων κιολας.(Εχει τερματισει και στο riva η μπαρα και δεν ξερω πως ανεβαινει κι αλλο)

Αλλα εχω αλλο προβλημα. Μετα απο 3d εφαρμογες ( 3d mark, fear, ktl ) βγαινω εξω και η οθονη γινεται μια μαυρη και μια δειχνει desktop. Και συνεχιζεται μεχρι να κανω restart. What's this??

(ειμαι με τους 84.19 γιατι οι 9χχχ δεν παιζαν καλα )

Πολυμετρο εχω και μετρησα την Vgpu 1,545 οποτε μια χαρα.

Η καρτα (πυρηνας) πηγε απο 560 --->>>>>>>>> :woot: 700 για πλακα με ανιχνευση βέλτιστων συχνοτητων κιολας.(Εχει τερματισει και στο riva η μπαρα και δεν ξερω πως ανεβαινει κι αλλο)

Αλλα εχω αλλο προβλημα. Μετα απο 3d εφαρμογες ( 3d mark, fear, ktl ) βγαινω εξω και η οθονη γινεται μια μαυρη και μια δειχνει desktop. Και συνεχιζεται μεχρι να κανω restart. What's this??

(ειμαι με τους 84.19 γιατι οι 9χχχ δεν παιζαν καλα )

Θα πω κατι ασχετο αλλα και σημαντικο χωρις να θελω να σε τρομαξω.Η δικη μου 7900GT το εκανε αυτο μετα απο 20-30λεπτα παιχνιδιου και αλλες φορες εβγαζε artifacts.Ηταν Gainward και την ετρεχα ετσι οπως ηταν απο την εταιρια .(550-700).Την πηγα πισω και διαπιστωθηκε ελαττωματικη (και μου δωσαν αυτην της υπογραφης χε).Γυρνα την πισω οσο προλαβαινεις και μην την λιωνεις,με τον καιρο θα αυξηθει αυτο το προβλημα.Τσεκαρε και το σχετικο λημμα στη Wikipedia.

ΥΓ:Τσεκαρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το τεστ Deep Freeze του 3d mark 2006 και θα καταλαβεις τι εννοω.

Φιλε tsakonas τελικα λυθηκε το προβλημα. Ηταν μαλλον περιοδος στρωσιματος.. Τωρα ειμαι μια χαρα στα 700/1400.. Προβλημα εχω με τις μνημες μαλλον γιατι μολις παω πανω απο 750 αρχιζουν τα artifacts και οι αστάθειες. Αλλα ο πυρηνας πάει σφαίρα. ;)

Παιζω 2-3 ωρες FEAR τα παντα φουλ και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

Στο deep freeze στην αρχη εβγαζε artifacts αλλα τωρα ειναι κομπλε ( 6480 marks). Μαλλον οι μνημες μου ειναι μ@@@κία :(

Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου.Φιλε μου 6480 μαρκς ειναι :banging: :banging: :banging: !!!Τις συχνοτητες αυτες τις εχεις σταθερες με αερα και χωρις voltage mod???Μου βαζεις ιδεες...G71 δεν ειναι και η 7950GT?Τι θερμοκρασιες εχεις?

Αρχική απάντηση από Tsakonas

Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα σου.Φιλε μου 6480 μαρκς ειναι :banging: :banging: :banging: !!!Τις συχνοτητες αυτες τις εχεις σταθερες με αερα και χωρις voltage mod???Μου βαζεις ιδεες...G71 δεν ειναι και η 7950GT?Τι θερμοκρασιες εχεις?

φιλε μου ο νικος ειναι με νερο στον πυρηνα και ψυχτρακια(passive) στις μνημες που τα βαραει ενας 8αρης αν προσεξες λιγο πιο πανω...;) πανω απο 50 αν θυμαμαι καλα(ας με διορθωσει) δεν εχει δει με το νερακι του..

Αρχική απάντηση από jpcupra

φιλε μου ο νικος ειναι με νερο στον πυρηνα και ψυχτρακια(passive) στις μνημες που τα βαραει ενας 8αρης αν προσεξες λιγο πιο πανω...;) πανω απο 50 αν θυμαμαι καλα(ας με διορθωσει) δεν εχει δει με το νερακι του..

Ακριβώς. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.