mariosalice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Η Intel θα διαθέσει σύντομα τη νέα μητρική "Bad Axe 2" D975XBX2 που θα υποστηρίζει εκτός από τους Conroe και τους τετραπύρηνους Kentsfield.Νέες δυνατότητες σε σχέση με την BX1:1. Kentsfield Support> Conroe/XE Support ECOd in BX WW13 (AA# -304)> New Heceta to support PECI> Layout and stack-up changes/tuning that gain margin for both default and over-clocked operation2. SATA II Controller> Marvell 4-port SATA2 PCIe controller3. Sigmatel Audio Upgrade (for Vista compliance)4. CK-505 Clock5. Physical switch for Power On/Off6. Enhanced voltage tweaking options for non CPU related circuits7. BIOS Enhancements> Improved User interface/OC steppings Δείτε ένα preview της μητρικής εδώ.http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=96408Θα μπορέσει αυτή η μητρική να ανεβάσει το FSB στους Kentsfield?Δείτε ένα preview του επεξεργαστή Intel Core 2 Extreme QX6700 εδώ.http://www.vr-zone.com/?i=4098&s=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Οκτώβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 παντα εκφραζοντας την αποψη μου και μονοδεν πιστευω οτι η συγκρκριμενη θα κανει την διαφορασε σχεση με τα mobo που κυκλοφορουν η θα βγουν εξωστο επομενο 10ημερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 08:03] παντα εκφραζοντας την αποψη μου και μονο δεν πιστευω οτι η συγκρκριμενη θα κανει την διαφορα σε σχεση με τα mobo που κυκλοφορουν η θα βγουν εξω στο επομενο 10ημερο Χα Χα στο επόμενο δεκαήμερο έεεε??? Καίγεσαι? Σου την έπεσε ο hipro και όπως φαίνεται ξεμείναμε από backup για την πρώτη θέση? Μα δεν το δημοσίευσε στο hwbot. Δεν το πρόσεξες? Πρώτος είσαι στο spi32 Πλάκα σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 ναι..αλλα το Pci-e Freq εμεινε παλι 109.24... Και η BadAxe h 1 kai ολες οι 975/965 που κυκλοφορουν τωρα υποστηριζουν Kentsfield.. Στο XS ενας τυπας την εχει ηδη και την δοκιμαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Mobo's that work with Kentsfield Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Οκτώβριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 13:46] Χα Χα στο επόμενο δεκαήμερο έεεε??? Καίγεσαι? Σου την έπεσε ο hipro και όπως φαίνεται ξεμείναμε από backup για την πρώτη θέση? Μα δεν το δημοσίευσε στο hwbot. Δεν το πρόσεξες? Πρώτος είσαι στο spi32 Πλάκα σου κάνει δεν εχει να κανει καθολου αυτο απαντησα στο thread σου εγω δεν εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη παω 461 fsb σημερα μολις το τσιμπησα λιγο στα 1.77 το vmch μαμα στα 1.65 παω 440 fsb αρα με 461 fsb και μνημες στο 1προς 1 με 3αρια ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ FSB ουτε μητρικης για μνημες ναι καιγομαι γιατι εφτασαν στα ορια τους sorry για το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από elefsinaras δεν εχει να κανει καθολου αυτο απαντησα στο thread σου εγω δεν εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη παω 461 fsb σημερα μολις το τσιμπησα λιγο στα 1.77 το vmch μαμα στα 1.65 παω 440 fsb αρα με 461 fsb και μνημες στο 1προς 1 με 3αρια ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ FSB ουτε μητρικης για μνημες ναι καιγομαι γιατι εφτασαν στα ορια τους sorry για το :OT: ο Χ6800 που θα πηγαινει 5.5 ομως δεν θα εχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Οκτώβριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΕΝΕΝΑ :P :P :P :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 :OT: μα :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 3, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 16:11] Mobo's that work with Kentsfield Σωστός mortisboy.Αυτός είναι ο λόγος που ρώτησα αν θα ανεβαίνει ο kentsfield με τη νέα μητρική. Επειδή με τις άλλες που μας έδωσες, δουλεύει μεν, αλλά δεν ανεβαίνει όπως φαίνεται στα link που έδωσα. Για να βγάζει νέα μητρική η intel σημαίνει οτι κάτι παραπάνω θα προσφέρει από τις υπάρχουσες. Αρχική απάντηση από elefsinaras [Χθες, στις 17:01] δεν εχει να κανει καθολου αυτο απαντησα στο thread σου εγω δεν εχω σκοπο να αλλαξω μητρικη παω 461 fsb σημερα μολις το τσιμπησα λιγο στα 1.77 το vmch μαμα στα 1.65 παω 440 fsb αρα με 461 fsb και μνημες στο 1προς 1 με 3αρια ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΝΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ FSB ουτε μητρικης για μνημες ναι καιγομαι γιατι εφτασαν στα ορια τους sorry για το :OT: Έλα, πλάκα έκανα.Αλλά έβαλες τη φράση "για τις επόμενες 10 μέρες", οπότε σκέφτηκα οτι ίσως καιγόσουν για καλύτερη μητρική. Οι μνήμες Crucial Ballistix (fat body) δεν θα βοηθούσαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Οκτώβριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 15:46] Χα Χα στο επόμενο δεκαήμερο έεεε??? Καίγεσαι? Σου την έπεσε ο hipro και όπως φαίνεται ξεμείναμε από backup για την πρώτη θέση? Μα δεν το δημοσίευσε στο hwbot. Δεν το πρόσεξες? Πρώτος είσαι στο spi32 Πλάκα σου κάνει Mπα!Τι 10ημερο και βλακειες? Αν δεν κυκλοφορισει το rd δεν νομιζω οτι θα δουμε μεγαλες διαφορες! Ασε που ο hipro δεν νομιζω οτι εχει αναγκη να την πει σε κανεναν! Εξαλου τα καλα τα score με το maximizer του hipro γινονται!Απο εκει και μονο φαιναται ποιος ειναι ο καθε ενας! Τι σου λενε ρε ELEFSINA?Λες να modαρουμε την abit να παιξουμε με τον 6700 που παει τα κερατα του? και εγω :OT: sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Οκτώβριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Και για να μπω στο θεμα!Μια χαρα μου ακουγονται αυτα αλλα μηπος η intel στο νεο bad axe προσθεσε κατι πραγματικα σοβαρο?Μηπος εδωσε και τιποτα απο volt μερια?Κανενα vcore στα 1,7?Κανενα vdim στα 2,4?Κανενα fsb απο bios?Καλες 3000 modες σε οποιον την παρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 8, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Vdim 2.8PCI και PCI Express Bus Κλειδώνουν και υπερχρονίζουν ανεξάρτητα.http://www.legitreviews.com/article/395/4/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.