Snips Φεβρουάριος 21, 2007 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από FLO Ναι γινεται ακριβως το ιδιο. Που είναι αυτή η επιλογή και δεν την βρίσκω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 14, 2007 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 BRE FLO αργείς να απαντήσεις πολύ ε; Επανέρχομαι. Πως γίνεται αυτό; Η οθόνη δεν έχει πουθενά επιλογή και στο ΑΤΤ το μόνο σχετικό που βρίσκω είναι αυτό που φαίνετα στην φώτο αλλα είναι Greyed out. ATT-->Display-->Settings-->Display 1 or 2--> Options--> Advanced Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Μάρτιος 28, 2007 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Παιδες μπορειτε να μου πειτε απο που αγορασατε τη Philips 200WP7ES/00?(μεσω πμ αν δεν γινεται δημοσια),για περιοχη Αθηνας.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Μάρτιος 28, 2007 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 12:16] Παιδες μπορειτε να μου πειτε απο που αγορασατε τη Philips 200WP7ES/00?(μεσω πμ αν δεν γινεται δημοσια),για περιοχη Αθηνας.Ευχαριστω. Kανενας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 28, 2007 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 21:12] Kανενας??? ’δειαSε το PM box Cου γιατί είναι Full και δε μπορούμε να στείλουμε...Είμαι klopyright...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάρτιος 28, 2007 Author #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 skroutz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάρτιος 28, 2007 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Ripper18 Kανενας??? Αν δεν αδειάσεις το mailbox πώς να σου πούμε?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Μάρτιος 28, 2007 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2007 Sorry δεν το ειχα δει.Το αδειασα το mailbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 8, 2007 #149 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Παιδια έχω ένα περίεργο πρόβλημα.Δεν το είχα εντοπίσει μέχρι τώρα.Τελικά έκανα φορματ και κατάλαβα τι συμβαίνει.Κατα την εκκίνηση περνάει το boot screen των win xp και μετά η οθόνη σβήνει και πρέπει να την σβήσω και να την ξαναανοίξω απο το κουμπάκι της για να δω το desktop.Κατα τα άλλα δεν μου παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα.Είμαι με catalyst 7.3 και dvi σύνδεση.Το έχει πάθει κανεις αυτό.Τι μπορεί να είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 9, 2007 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Δεν ξέρει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Απρίλιος 9, 2007 #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Και απο δω τα ιδια αν κ νομιζα οτι εφταιγε η μητρικη...την αλλαξα(p5wdh dlx)και παλι τα ιδια...δοκιμασα κ αλλη καρτα γραφικων,αλλαξα καλωδιο dvi....οταν φλασαρισα καινουργιο bioς στην γραφικων σταματησε για αρκετο καιρο να το κανει αλλα εδω και 2 βδομαδες παλι τα ιδια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 9, 2007 #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει νόμιζα ότι φταιει η κάρτα με το overclocking.Περίεργο πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Απρίλιος 9, 2007 #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Δεν ειναι απλα περιεργο,ειναι προβλημα και μαλιστα σπαστικο πολυ.....επισης το κανει στο 3d mark 06 ετσι στα καλα καθουμενα.κολησανε και 2 πιξελ ωρα για τηλεφωνο στην philips..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 9, 2007 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Λες να είναι πρόβλημα της οθόνης σαν υλικό ή μήπως drivers;Αν πάρεις τηλ πες τι σου είπαν να δούμε τι θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Απρίλιος 13, 2007 #155 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Τελικα μετα απο 2 μερες επιασα γραμμη,δεν υπηρχε διαθεσιμος ελληνας και μιλησα στα αγγλικα αλλα συνενοηθηκα.Λοιπον απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι συνηθες το προβλημα που αναφερεις γι αυτες τις οθονες αν κρινω απο την αντιδραση τους.Μου ειπανε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο μονιτορ κ οτι σε μια εβδομαδα θα με παρουνε τηλ για νεοτερα.Αντε ρε philips βγαλε κανα νεο μοντελο με sips panel μηπως και μου το αντικαταστησουνε με αυτο.....Αντε γιατι πολυ γκαντεμια τωρα τελευταια στο hardware:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 13, 2007 #156 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani Τελικα μετα απο 2 μερες επιασα γραμμη,δεν υπηρχε διαθεσιμος ελληνας και μιλησα στα αγγλικα αλλα συνενοηθηκα.Λοιπον απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι συνηθες το προβλημα που αναφερεις γι αυτες τις οθονες αν κρινω απο την αντιδραση τους.Μου ειπανε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο μονιτορ κ οτι σε μια εβδομαδα θα με παρουνε τηλ για νεοτερα.Αντε ρε philips βγαλε κανα νεο μοντελο με sips panel μηπως και μου το αντικαταστησουνε με αυτο.....Αντε γιατι πολυ γκαντεμια τωρα τελευταια στο hardware:( Για να δούμε τι θα γίνει με την δικια σου για να πάρω και εγώ.Αρα απο τα λεγόμενα του φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Απρίλιος 27, 2007 #157 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Αλλη μια εταιρια που υποσχεται πολλα και κανει να μην πω τι........Ολα τα στραβα σε μενα πεφτουνε;Δεν εχουμε στοκ και δεν εχουμε στοκ....philips σου λεει μετα και περιμενουμε εμεις απο το ταδε συνοικιακο ελληνικο μαγαζι εξυπηρετηση οταν ολοκληρος κολοσσος αδυνατει........μονο να τα περνουνε ξερουνε ολοι,αλλα πραγματικα ετσι οπως παει το θεμα θα κοιταω πιο πολυ την υποστηριξη ενος προιοντος παρα τα χαρακτηριστικα του πριν το παρω.Για ριξτε καμια ιδεα,τι να τους προτεινω;Δεν βγαζουνε και καμια 24αρα να κανουμε τραμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 27, 2007 #158 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani Αλλη μια εταιρια που υποσχεται πολλα και κανει να μην πω τι........Ολα τα στραβα σε μενα πεφτουνε;Δεν εχουμε στοκ και δεν εχουμε στοκ....philips σου λεει μετα και περιμενουμε εμεις απο το ταδε συνοικιακο ελληνικο μαγαζι εξυπηρετηση οταν ολοκληρος κολοσσος αδυνατει........μονο να τα περνουνε ξερουνε ολοι,αλλα πραγματικα ετσι οπως παει το θεμα θα κοιταω πιο πολυ την υποστηριξη ενος προιοντος παρα τα χαρακτηριστικα του πριν το παρω.Για ριξτε καμια ιδεα,τι να τους προτεινω;Δεν βγαζουνε και καμια 24αρα να κανουμε τραμπα Μακάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 17, 2007 Author #159 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2007 Ήρθε κι η δική μου σειρά, εμφανίστηκε ένα πρόβλημα παρόμοιο με των παιδιών από πάνω. Όταν κάνω restart η οθόνη μπαίνει σε stand by, και ξανανάβει όταν φτάσει στην οθόνη του login των windows! Δεν βλέπω τίποτα από ασπρόμαυρα δηλαδή, ούτε τα στοιχεία της κάρτας γραφικών, ούτε POST, ούτε τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Μάϊος 22, 2007 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Σημερα επικοινωνησα με philips ξανα και παλι στο περιμενε....Μου προτεινανε αντικατασταση με την 200W7BES και φυσικα αρνηθηκα.Μπορειτε να μου στειλετε εστω την 220WS8FS(22αρα);Η απαντηση,ενα μεγαλοπρεπες οχι.Εαν πληρωσω την οποια χρηματικη διαφορα υπαρχει στην τιμη που πωλουνται σαν καινουργιες;Οχι παλι Τελικα μου προτεινανε να ερθουν να παραλαβουν την δικια μου και να μου την επισκευασουν αλλα με δεδομενο οτι εχει 2 καμμενα pixel και δεν ειναι στην εγγυηση δεν ξερω τι να κανω.Να δωσω την δικια μου και να γυρισει με τα 2 καμμενα pixel και επισκευασμενο το προβλημα που εχει(θελει να την ανοιγοκλεισεις 2-3 φορες για να αναψει),η να περιμενω για οποτε βρεθει αλλη για αντικατασταση κ στην ουσια να τραβηξω λαχειο;Η τι αλλο μπορω να κανω;PHILIPS:tomato: Γνωμες παρακαλω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.