deninho Δεκέμβριος 10, 2006 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Από εγγύηση, ξέρουμε τι παίζει με τη συγκεκριμένη οθόνη? (χρόνια εγγύησης, και πίξελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 10, 2006 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Από εγγύηση, ξέρουμε τι παίζει με τη συγκεκριμένη οθόνη? (χρόνια εγγύησης, και πίξελ) 3 χρόνια και 5 pixel νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Δεκέμβριος 17, 2006 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Μπορεί κάποιος please να γράψει τις ιδανικές ρυθμίσεις για θέαση ταινιών divx και dvd; Θα του ήμουν ευγνώμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 18, 2006 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 ρε dagalidis....Εγώ γιατί ψάχνω να βρώ ακόμα αν μαζί με την οθόνη μου δώσαν και το "μαύρο της";;;;;;; Κλασσικό μαύρο 2006 είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Δεκέμβριος 18, 2006 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 06:45] ρε dagalidis....Εγώ γιατί ψάχνω να βρώ ακόμα αν μαζί με την οθόνη μου δώσαν και το "μαύρο της";;;;;;; Κλασσικό μαύρο 2006 είναι. Είναι σαν το "S-IPS" panel της 200W6 :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 18, 2006 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Snips ρε dagalidis....Εγώ γιατί ψάχνω να βρώ ακόμα αν μαζί με την οθόνη μου δώσαν και το "μαύρο της";;;;;;; Κλασσικό μαύρο 2006 είναι. Τσκ τσκ... Μα τι κακός άνθρωπος είσαι. Τόσο καιρό περίμενε για το RMA ο άνθρωπος, με το ίδιο μαύρο να μείνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 18, 2006 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 08:45] ρε dagalidis....Εγώ γιατί ψάχνω να βρώ ακόμα αν μαζί με την οθόνη μου δώσαν και το "μαύρο της";;;;;;; Κλασσικό μαύρο 2006 είναι. δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Δεκέμβριος 18, 2006 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:41] Τσκ τσκ... Μα τι κακός άνθρωπος είσαι. Τόσο καιρό περίμενε για το RMA ο άνθρωπος, με το ίδιο μαύρο να μείνει; :laughing: :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Δεκέμβριος 18, 2006 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Bρε παλουκάρια..... Η οθόνη που παρέλαβα δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα... Την δική μου την στείλανε από το stock της Ολλανδίας και δε νομίζω να αποτελεί εξέρεση στον κανόνα.... Στο μόνο πυ διαφέρει είναι ότι έκανα 6 μήνες να την παραλάβω και με αρκετές συγνώμες για την καθυστέρηση... Είναι σαφέστατα βελτιωμένο P-MVA Panel σε σχέση με αυτό που φορούσε η 200W6CS και αυτό φαίνεται αμμέσως και με την πρώτη ματιά, αφού και η επίστρωση του φίλτρου που φοράει είναι κάτι σαν Glossy που έχει κάποιο ποσοστό αντανάκλασης... Οσο για το μαύρο είναι πολύ καλύτερο από αυτό της 200W6CS και πλησιάζει στο απόλυτο όσο βέβαια βλέπουμε από μικρές γωνίες θέασης γιατί μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα P-MVA Panel με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.... Και το Contrast που προσφέρει είναι κλάσεως ανώτερο από αυτό της 200W6CS.... Mήπως τελικά όλα είναι αποτελέσματα κακής ρύθμισης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Δεκέμβριος 18, 2006 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:37] Bρε παλουκάρια..... Η οθόνη που παρέλαβα δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα... Την δική μου την στείλανε από το stock της Ολλανδίας και δε νομίζω να αποτελεί εξέρεση στον κανόνα.... Στο μόνο πυ διαφέρει είναι ότι έκανα 6 μήνες να την παραλάβω και με αρκετές συγνώμες για την καθυστέρηση... Είναι σαφέστατα βελτιωμένο P-MVA Panel σε σχέση με αυτό που φορούσε η 200W6CS και αυτό φαίνεται αμμέσως και με την πρώτη ματιά, αφού και η επίστρωση του φίλτρου που φοράει είναι κάτι σαν Glossy που έχει κάποιο ποσοστό αντανάκλασης... Οσο για το μαύρο είναι πολύ καλύτερο από αυτό της 200W6CS και πλησιάζει στο απόλυτο όσο βέβαια βλέπουμε από μικρές γωνίες θέασης γιατί μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα P-MVA Panel με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό.... Και το Contrast που προσφέρει είναι κλάσεως ανώτερο από αυτό της 200W6CS.... Mήπως τελικά όλα είναι αποτελέσματα κακής ρύθμισης ? ρε Dag την είδα την οθόνη, εντάξει έχει λίγο καλύτερο contrast από την 200W6 απο κει και πέρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ΤΟ ΙΔΙΟ πάνελ. Το απόλυτο μάυρο απέχει άπειρη απόσταση από την καλύτερη TFT που κυκλοφορεί σήμερα. Αν η Philips έβαζε στη 200wp7 SIPS, θα έλεγα εντάξει, εγώ που τις είδα δίπλα τη 200wp7 και τη 200w6 η μόνη εμφανής διαφορά ήταν η περιστρεφόμενη βάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Δεκέμβριος 18, 2006 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2006 Mα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ΙΔΙΟ PANEL..... P-MVA και τα δύο , αλλά σύγουρα 1000% βελτιωμένο σε χαρακτηριστικά.... Τι διάολο ΓΚΑΒΟ θα με βγάλεις ? Προτού διώξω την παλιά 200W6 έκανα δοκιμή και τις δύο πλάι πλάι να βεβαιωθώ πως δε παραλαμβάνω και πάλι καμμιά προβληματική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Δεκέμβριος 19, 2006 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:18] Mα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ΙΔΙΟ PANEL..... P-MVA και τα δύο , αλλά σύγουρα 1000% βελτιωμένο σε χαρακτηριστικά.... Τι διάολο ΓΚΑΒΟ θα με βγάλεις ? Προτού διώξω την παλιά 200W6 έκανα δοκιμή και τις δύο πλάι πλάι να βεβαιωθώ πως δε παραλαμβάνω και πάλι καμμιά προβληματική.... Έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο αλλά η 200wp7 έχει καλύτερη επίστρωση (αυτό που σου φάνηκε σαν glossy) με αποτέλεσμα να έχει κάπως βελτιωμένο contrast / μαύρο (αλλά σε καμία περίπτωση η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη). Βέβαια ο υποκειμενικός παράγοντας υπεισέρχεται πολύ στις οθόνες οπότε περί ορέξεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Δεκέμβριος 19, 2006 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΤΙ Χ1900 ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΗς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2006 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 να ρωτήσω: έχει κανείς καμμένο πιξελ σε αυτήν την οθόνη? Ή θα είμαι ο πρώτος στην παρέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Δεκέμβριος 19, 2006 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Elias ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΤΙ Χ1900 ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΗς? Ναι Αρχική απάντηση από deninho να ρωτήσω: έχει κανείς καμμένο πιξελ σε αυτήν την οθόνη? Ή θα είμαι ο πρώτος στην παρέα? Eγώ δεν έχω.Και ξέρω κι άλλους που δεν έχουν.Ξέρω όμως κι έναν που έχει.. Τίποτα δεν είναι σίγουρο..’μα σου κάτσει,σου 'κατσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2006 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 τουλάχιστον δε θα είμαι ο μόνος (έχω ενα προαίσθημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Δεκέμβριος 20, 2006 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:58] τουλάχιστον δε θα είμαι ο μόνος (έχω ενα προαίσθημα) ελα .....μην εχεις αρνητικη ψυχολογια η οθονη σου θα ειναι μια χαρα οπως κ η δικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 27, 2006 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Παιδες μιας και εγω ειμαι στην αναζητηση νεας οθονης και ενω ειμουν ετοιμος να παραγγειλω την 200WP7 παιζει μια ακομα εναλλακτικη η Viewsonic VX2025wm.Τι εχετε να πειτε για αυτη την οθονη σε σχεση με τη philips μιας και πανω κατω ειναι στα ιδια λεφτα και οσο εψαξα πρεπει να φορανε και το ιδιο panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Δεκέμβριος 27, 2006 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από deninho τουλάχιστον δε θα είμαι ο μόνος (έχω ενα προαίσθημα) έχω ένα ελαττωματικό που το σε ανοιχτό μπλε ή πρασινο γκρι ξεχωριζει.Κατα τα άλλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 27, 2006 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2006 τελικά το χαλασμένο πίξελ που είχε (σιγά μη δεν είχε ) δεν ενοχλεί. ’λλωστε είναι κόκκινο, και φένεται μόνο σε άσπρο ή γενικά ανοιχτόχρωμο φόντο. Όμως, έχει και μια γρατζουνιά, ενώ χτες παρατήρησα και μια προβληματική θύρα usb (πρέπει να κάτσει υπό συγκεκριμένη γωνία, και να έχει μπει συγκεκριμένο μήκος το βύσμα ώστε να παίξει). Ήδη περιμένω να δω τι θα γίνει με την αλλαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.