magicman Οκτώβριος 22, 2006 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 dag μου φαινεται θα σε προλαβω και θα την παρω και εγω... :hehe: που ξες μπορει να γινει οπως με την 6αρα. οπως μεχρι τελη 05 φορουσε sips και μετα mva.ετσι μετα να βαλουν κανα sips. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 22, 2006 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Εγώ θα πάρω την καλύτερη απ'όλους..... θα φοράει Panel AS-IPS glossy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 30, 2006 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 dag την πηρες ρα? γιατι την εχω μπροστα μου...! :hehe: no dead pixels μεχρι τωρα. ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειδα τεραστια διαφορα απο crt 17 που ειχα,τωρα θα σκαλιξω λιγο και της ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 3, 2006 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Πείτε ρε παιδιά λίγο για το B άκα TN panel...Τι κακά έχει; Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες από γωνίες μεγάλες....Πείτε διότι τελικά αυτό μου στείλαν....(φυσικά μου δώσαν τηυν δυνατότητα και νέου RMA)..ήμαρτον πια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 3, 2006 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 γωνιες αλλα νομιζω πως υστερει και σε χρωματα. εγω θα την εκανα rma για p7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 3, 2006 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Μόλις διάβασα ένα συγκριτικό για PVA panel..που μάλλον έχει η P7. http://www.behardware.com/articles/572-4/19-lcd-monitor-survey-4-8-ms-tn-ips-va.html Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή? GAMES 1/5!!!!!!!!!!!!!!! Tελικά για games,internet και photoshop κάνει καμία ή πρέπει να παίρνουμε 3 οθόνες ξεχωριστά.... :mad: Και ένα συγκριτικό...P-MVA vs S-IPS...http://www.behardware.com/articles/598-1/20-inches-lcd-p-mva-vs-s-ips.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Νοέμβριος 3, 2006 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 09:36] Μόλις διάβασα ένα συγκριτικό για PVA panel..που μάλλον έχει η P7. http://www.behardware.com/articles/572-4/19-lcd-monitor-survey-4-8-ms-tn-ips-va.html Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή? GAMES 1/5!!!!!!!!!!!!!!! Tελικά για games,internet και photoshop κάνει καμία ή πρέπει να παίρνουμε 3 οθόνες ξεχωριστά.... :mad: Και ένα συγκριτικό...P-MVA vs S-IPS...http://www.behardware.com/articles/598-1/20-inches-lcd-p-mva-vs-s-ips.html πάρε οθόνη με ότι πάνελ θέλεις, ΕΚΤΟΣ από ΤΝ btw το test αυτό είναι πριν από ενάμισι χρόνο περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Νοέμβριος 11, 2006 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Ποσο δικιο ειχατε οσοι λεγατε για την 200WP7ES.Την πηρα κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,να ειστε καλα γιατι με επηρεασατε αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 13, 2006 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 σκευτομαι και εγω να αγορασω την 200WP7ES !Θελω για παιχνιδια , ταινιες....(για ολα)1)δεν θα εχω την οθονη προφιλ , κανονικα μπροστα!2)με ενδιαφερει πολυ η απεικονιση(γενικα)3)design εχει καλο?(διοτι απο τις φωτογραφιες ειναι πολυ γενικα, ειναι καθολου εντυπωσιακη?)την βρηκα με 450ευρω με ΦΠΑ!τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 13, 2006 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 η απεικονιση ειναι πολυ καλη. και τα χρωματα καλα επισης. για το design τωρα ειναι θεμα προσωπικου γουστου. σε αλλον αρεσει και σε αλλον οχι. το ασημενιο της ειναι καλο δεν ειναι αυτο το μουντο χρωμα ειναι ποιο ανοιχτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 22, 2006 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Παιδάκια ..... είμαι χαρούμενος.... Μου πήρε πριν από λίγο η ALMAN HELLAS στο τηλέφωνο και μου είπε ότι αύριο θα έρθει η Courier στο σπίτι μου να μου παραδώσει μία ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 200WP7ES ως αντικατάσταση (RMA) της παλιάς μου 200W6CS... :clap: Περάσανε 5.5 μήνες αναμονής και επιμονής εκ μέρους μου και τελικά όλα πήγαν καλά.....:worship: Ελπίζω βέβαια μη μου τύχει καμμιά ατυχία με κανένα PIXEL γιατί μετά θα πάω κατευθείαν για εξομολόγηση - ακρόαση στον Αρχιεπίσκοπο Xριστόδουλο..... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 22, 2006 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 ακομα? εγω την βαρεθηκα κιολας. παλιωσε λεμε! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 22, 2006 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 12:14] ακομα? εγω την βαρεθηκα κιολας. παλιωσε λεμε! :hehe: Nα σου καεί το VIDEO ρα, που βρήκες γέρο άνθρωπο να δουλέψεις.... Νιώθω λες και αγόρασα και πάλι καινούργια Οθόνη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Νοέμβριος 22, 2006 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 μου ηρθε και μενα...Απλα υπεροχη(κανενα pixel καμενο)Μηπως εχετε να μου προτινεται contrast-brightness? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 23, 2006 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Επιτέλος ήρθε ρε παιδιά..... Απλά υπέροχη.... Μετά από ρύθμιση χρωμάτων - Contrast - Brightness - etc. Μπορώ να πώ ότι είναι τέλεια.... Φοβερό Contrast και χρωματική απόδοση - Κανένα ΠΙΞΕΛ χαλασμένο και θα μαζέψω φωτο - χαρακτηριστικά και μάλλον θα ανεβάσω ένα mini Review για όσους ενδιαφέρονται. Επιτέλους τελείωσε ο γολγοθάς του RMA....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Νοέμβριος 23, 2006 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 πες μας τι ρυθμισης εβαλες να τις βάλουμε και εμεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 23, 2006 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 backlight leak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 23, 2006 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 backlight leak?? Είσαι τελικά κακός άνθρωπος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 23, 2006 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:12] backlight leak?? Tίποτα ...... Και από Μαύρο σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 23, 2006 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Χαρας την υπομονη σου...Τελικα αξιζε η αναμονη.Καλοριζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.